This version of the page http://zt.biznesoblast.com/zt/3843/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-03. The original page over time could change.
Новий переговорний пункт обладнали бердичівським засудженим - Житомир Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Вакансии в Житомире
Автомеханик
Охранник
Таможенный брокер
Переводчик
Администратор ресторана
супервайзер промоутеров работа в киеве


Интернет реклама УБС

Новий переговорний пункт обладнали бердичівським засудженим

02.04.2014

У Бердичівській ВК-70 обладнано новий переговорний пункт


у спеціально-відведеному приміщенні, в якому проведені ремонтні роботи та забезпечене опалення. Також переговорний пункт облаштований новими меблями.

 

   Кількість таксофонних апаратів збільшено до шести, що дає змогу одночасно розмовляти більшій кількості засуджених. Особовий склад відділу інженерно-технічних засобів охорони, зв’язку та інформатизації колонії та його начальник Олег Вітюк роблять все необхідне, щоб телефонний зв’язок функціонував належним чином, безперебійно та щоб засуджені мали змогу у час, виділений для розмов, тримати зв’язок зі своїми рідними та близькими.

 

0412.uа

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".