This version of the page http://pon.org.ua/international (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-03. The original page over time could change.
Міжнародна діяльність » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Травень 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Головна » Міжнародна діяльність

Трудовий спір між ісландськими соціальними партнерами в сфері освіти завершився з позитивними результатами
29 квітня 2014
    На початку квітня 2014 року було укладено нову угоду між ісландською членською організацією Інтернаціоналу світи Kennarasamband Islands (Вчителі Ісландії) і урядом країни, яка була своєрідним завершення конфлікту.
    Основою спору, що тривав три тижні – кульмінацією якого став кількаденний страйк вчителів старших класів середньої школи – були вимоги профспілки щодо підвищення заробітної плати.
    Крім того, профспілка освітян вимагала збільшення фінансування для адаптації до нових процедур в оцінці роботи і проведення необхідних коректив у зв'язку з новим законом про вищу школу, який вступить у силу в 2015 році.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти проводить опитування щодо умов праці вчителів
23 квітня 2014
    Інтернаціонал Освіти розпочав проведення всесвітнього опитування щодо умов викладання та навчання з метою подолання прірви між політичними заявами і реаліями у навчальних закладах.
    Опитування буде проводитися через Інтернет до кінця липня на 10 мовах в рамках оцінки кампанії «Освіта для всіх». Його результати будуть представлені в кінці року Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Європейські профспілки освітян направили лист до парламентського комітету з питань освіти і науки
16 квітня 2014
    Європейський комітет профспілок освіти рішуче підтримує свою членську організацію в Україні Профспілку працівників освіти і науки України.
    У зв’язку з цим європейські колеги Профспілки направили лист до Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки щодо встановлення конструктивного соціального діалогу в Україні у зв’язку зі скороченням фінансового забезпечення вчителів.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Національна асоціація працівників освіти Коста-Ріки солідарна з освітянами нашої держави
14 квітня 2014
    Національна асоціація працівників освіти Коста-Ріки (ANDE) висловила Профспілці працівників освіти і науки України дружню підтримку.
    Інтернаціонал освіти, членською організацією якого є ANDE, проінформував організацію Коста-Ріки про події, що відбувалися у Києві, які призвели до втрати нашого офісу та важливої документації організації.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Скорочення державних витрат – недоцільно і нераціонально
10 квітня 2014
    Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) попереджає, що скорочення державних витрат на соціальну політику може призвести до погіршення наслідків нещодавнього економічного спаду.
    У новому звіті щодо соціальних індикаторів «Погляд на суспільство 2014» Організація наголошує, що на плечі тих, хто найменше отримував в період економічного зростання до кризи, лягає важкий тягар в період економічного спаду.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти: жорсткі заходи економії в освіті не працюють
8 квітня 2014
    4 квітня 2014 року тисячі людей вийшли на вулиці Брюсселя, щоб заявити свій протест: «Жорсткі заходи економії не працюють!».
    Профспілкові делегації з усіх куточків Європи зібралися в столиці Бельгії, щоб засудити той факт, що понад 26 мільйонів європейців є безробітними (це на 10 мільйонів більше, ніж у 2008 році). Ситуація серед молоді ще гірша: 7,5 мільйонів молодих європейців не працюють і не навчаються.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Колеги зі Словаччини солідарні з освітянами України
8 квітня 2014
    Профспілка працівників освіти і науки Словаччини висловила солідарність з Профспілкою працівників освіти і науки України та серйозну занепокоєність з приводу нинішньої ситуації в Україні.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Пакистанський конгрес профспілок солідарний з Профспілкою працівників освіти і науки України
4 квітня 2014
    Пакистанський конгрес профспілок висловив глибоке занепокоєння у зв’язку з хвилею репресій проти робітничого руху й громадянського суспільства та відвертим нехтуванням урядом міжнародних трудових норм у законодавстві і на практиці.
    У листі на ім’я голови Профспілки Георгія Труханова наголошується, що Пакистанський конгрес профспілок засуджує дії, які призвели до того, що Будинок профспілок в Києві, у якому знаходились офіси Федерації профспілок України та офіси Профспілки освітян, був повністю знищений вогнем, в результаті чого кілька сотень профспілкових працівників залишилися без робочих місць.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Солідарність освітян Норвегії з колегами в Україні
1 квітня 2014
    Профспілка освіти Норвегії висловила солідарність з Профспілкою працівників освіти і науки України.
    У листі до освітян нашої держави йдеться про те, що Норвежці з великим занепокоєння спостерігали за розвитком політичної ситуації в Україні.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Ірландська Федерація викладачів університетів висловила підтримку українським освітянам
28 березня 2014
    «Урок, який ірландський профспілковий рух виніс із боротьби в нашій країні – це життєво важливе значення збереження профспілкових контактів з усіма працівниками, яких ми представляємо, незважаючи на політичні уподобання. Надзвичайно важливо, щоб органи громадянського суспільства не були розподілені за якимись вузькими ознаками чи на національній основі. Ми завжди повинні пам'ятати, що важливішим є те, що єднає нас як працівників, аніж те, що нас розділяє за національністю, мовою, релігією», – йдеться у листі на ім’я Профспілки працівників освіти і науки України.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Уряд затвердив склад осіб, уповноважених представляти інтереси держави у правліннях та наглядових радах фондів соцстраху
Вартість документів про освіту державного зразка у 2014 році
Всесвітній день охорони праці – 2014
Базовий посадовий оклад працівника І тарифного розряду залишається незмінним – 852 гривні
Cуд відкрив провадження за позовом Профспілки до Кабінету Міністрів України

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013