This version of the page http://if.biznesoblast.com/if/4772/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-03. The original page over time could change.
На Івано-Франківщині активно підтримують Українську армію - Івано-Франківськ Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Вакансії в Івано-Франківську
Провізор фармацевт
Аварійний комісар
Адміністратор ресторану
Керівник
Продавець в магазин
помощник бухгалтера Днепропетровск вакансии


Интернет реклама УБС

На Івано-Франківщині активно підтримують Українську армію

04.04.2014

Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та педагогічна громадськість міста активно підтримала всеукраїнську акцію з допомоги Українській армії.


Бажаючі перерахували одноденний заробіток на матеріально-технічне та медичне забезпечення Збройних Сил України, пише Репортер. Так, за березень перечислили 32 тисяч грн педагогічні працівники природничо-математичного ліцею, ЗШ № 8, 13, «Школи-гімназії № 3» та працівники управління освіти і науки. Акція триває, і в квітні до неї приєднається ще багато колективів закладів освіти міста

 

 firtka.if.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE

Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".