ВИСТАВКА 2014

  • Каталог виставки
  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2013
  • Каталог виставки 2013
  • Фото з виставки 2013
  • Відео з виставки 2013
  • Архів

Попередні виставки

Підсумки виставки 2013

IX спеціалізована виставка «Електрика 2013»: підсумки.

13-15 березня у м.Львові відбулася IX спеціалізована виставка «Електрика 2013».

Організатор виставки: Експольвів

Партнер виставки – корпорація «АсКо-УкрЕМ»

Есклюзивний спонсор – компанія «E.NEXT.UKRAINE».

Інформаційний партнер – газета «Електротема».

Генеральний інформаційний спонсор – журнал «Електропанорама».

Інформаційні спонсори: Chip News Украина / Инженерная микроэлектроника, Электрик, Радіоматор, Радиокомпоненты, Мир автоматизации, Электронные компонеты и системы (ЭКиС), ММ. Деньги и технологиии, Сети и Бизнес, Энергетика и энергоресурси Украины и СНГ, Электротехнический рынок, Мир техники и технологий, Енергетика та Електрифікація, Енергобізнес, Тендер, Elec.ru, Proelectro.info, Міжнародна Архітектурна майстерня, Аспекти Будівництва, Бізнес-Досьє, Бізнес-пропозиція, БудЕксперт, Real Home, Власний бізнес, Газета по-львівськи, Закарпатські оголошення, Запрошуємо на роботу, Компасс, Луцьк і лучани, Львівська Газета, Львівська Пошта, Міжнародний виставковий центр, Міст-Медіа, Наше Місто, Перевізник, Газета в дорогу, Прайси Донбасу, Пресс-Біржа, FM Галичина, Радіо Львівська Хвиля, Салон +, ДовідкаІнфо, Світ і Бізнес, ukrexpo.biz, Выставочный мост.

«Електрика 2013», попри несподівані надзвичайні погодні умови, досягла великого успіху та стала знаковою подією для України. Виставка підтвердила важливість такої події в регіоні і стала місцем ефективних контактів для постачальників та користувачів електротехнічної продукції. Експозиція виклика інтерес не лише у нашій країні, але й у іноземних відвідувачів. «Електрика 2013» стала унікальним джерелом об’єктивної та достовірної інформації про новітні технології та розробки в галузі електротехніки, ефективним інструментом залучення інвестицій та співпраці спеціалістів.

Актуальність ефективного енергоспоживання в Україні потребує впровадження енерго-ефективних рішень і застосування прогресивних технологій, новітніх будівельних матеріалів та конструкцій. На виставці представили новітні досягнення та можливості електротехніки, електроніки та світлотехніки близько 100 українських та іноземних компаній – учасників виставки. Так вперше у Львові експонувалися лідери світового ринку – концерни ABB, Siemens та OMICRON. Серед постійних учасників виставки «Електрика» – знані українські та світові бренди: Українська електротехнічна корпорація АсКо-УкрЕМ –  партнер виставки, Е.NEXT.UKRAINE – незмінний спонсор заходу, ЕТІ Україна, Phoenix Contact, СВ-Альтера, Трансформатор Сервіс, Львівська ізоляція, Веб- Технологіїта інші.

Львівський електротехнічний форум вкотре підтвердив свою передову позицію в Україні зокрема у західному регіоні.

Тематичні розділи виставки: виробництво, передача та розподіл електроенергії; комутаційні апарати; кабелі та проводи;силова енергетика; контрольно-вимірювальна техніка; пристрої захисту та автоматики; освітлення;електроінсталяція

Невід’ємною частиною виставки як завжди була програма спеціалізованих заходів – тематичних семінарів, презентацій, котрі дали спеціалістам унікальну можливість підвищити рівень професійних знань за рахунок особистого спілкування та обміну досвідом.

Відвідувачі виставки – керівники підприємств ПЕК, головні інженери та енергетики, керівники інженерно-технічних служб, промислових підприємств візних галузей, представники проектних організацій, спеціалісти будівельних, монтажних, транспортних, сервісних та торгових підприємств. Загалом експозицію відвідало біля 6 тис. осіб. З них – 60% фахівців, 27% керівників підприємств, 9% студентів та 4% інших відвідувачів з України та закордону.

85% Експозиції зайняли постійні учасники виставки «Електрика», решта нових компаній були приємно вражені результатом, який свідчить про високий рівень організації виставки у теперішніх умовах.

Пост-реліз