This version of the page http://www.bank-premium.com/sms_banking/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-01. The original page over time could change.
ПАТ «КБ «Преміум» - SMS-banking
Головна сторінка - Приватним клієнтам - Платіжні картки - Додаткові послуги - SMS-banking

SMS-banking

Підключення до цієї послуги дасть Вам можливість контролювати стан і рух по картковому рахунку, отримуючи  від Банку SMS-повідомлення на Ваш мобільний телефон.

Які переваги даної послуги?

  • дана послуга дозволить контролювати рух грошових коштів на картковому рахунку (наприклад, якщо при здійсненні покупки на POS-терміналі магазину Вашу картку прокатали кілька разів)
  • в кінці кожного sms-повідомлення присутня інформація про залишок на рахунку, що дозволяє клієнтові планувати і контролювати його бюджет
  • Ви будете проінформовані про перевипуск (якщо закінчився термін дії або при достроковому перевипуску), блокування Вашої картки, про закінчення терміну дії кредитного ліміту і т.д.

Для активації послуги Вам необхідно звернутися у відділення Банку, маючи при собі паспорт громадянина України (або інший документ, відповідно до вимог чинного законодавства України).
Оплата за користування даною послугою стягується шляхом щомісячного списання з карткового рахунку вартості послуги згідно тарифам Банку.