This version of the page http://www.uipv.org/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-29. The original page over time could change.
Головна сторінка | Державне підприємство 'Український інститут промислової власності'
проверка

 
 

 


ДП "УІПВ" повідомляє про оприлюднення Методичних рекомендацій з окремих питань проведення експертизи заявки на знак для товарів і послуг, схвалених рішенням Колегії Державної служби інтелектуальної власності України від 18.03.2014, затверджених наказом ДП "УІПВ" від 07.04.2014 №91.

 

Шановні заявники! Нагадуємо, що з метою поліпшення якості обслуговування з 6 лютого 2014 року змінено банківські реквізити поточного рахунку у гривнях закладу експертизи – Державного підприємства “Український інститут промислової власності”, на які сплачуються збори за дії, пов’язані з охороною прав на об’єкти інтелектуальної власності.

 

28.04.2014 До святкування Міжнародного дня інтелектуальної власності

25 квітня 2014 року в Державному підприємстві «Український інститут промислової власності» відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Міжнародного дня інтелектуальної власності.

28.04.2014 Річний звіт - 2013

Опубліковано Річний звіт Державної служби за 2013 рік українською та англійською мовами. У ньому можна ознайомитись з основними подіями минулого року, які стосуються діяльності державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні, та дізнатись про детальні підсумки роботи.

26.04.2014 Дорогі друзі, колеги!

Щиросердно вітаю вас з Міжнародним днем інтелектуальної власності!

Щовесни 26 квітня світова спільнота відзначає це знаменне свято, вшановуючи вагомий внесок, який роблять творці інтелектуальних здобутків у розвиток людства.

Ми по праву пишаємося нашою інтелектуальною громадою, зусиллями якої створено вітчизняний інтелектуальний капітал, загальновизнаний у світі.

На цей авторитет працюють і фахівці Державного підприємства «Український інститут промислової власності», забезпечуючи підтримку винахідників і науковців в отриманні правової охорони їхньої інтелектуальної власності.

Тож бажаю всім представникам інтелектуальної сфери й надалі впевнено рухатися на шляху творчих пошуків. Вагомих знахідок вам, нових відкриттів та цікавих ідей. Хай реалізуються найсміливіші творчі задуми. І нехай інтелектуальний потенціал нашої держави стане підґрунтям її економічного зростання!

З повагою,
директор Станіслав Фролов

25.04.2014 Актуалізовано неофіційний переклад українською мовою стандарту ВОІВ ST.3

На веб-сайті ДП «УІПВ» актуалізовано неофіційний переклад українською мовою стандарту ВОІВ ST.3 «Рекомендований стандарт стосовно двобуквених кодів для представлення держав, інших адміністративних одиниць та міжурядових організацій» («Two-letter codes for the representation of states, other entities and organizations») відповідно до його чинної редакції, опублікованої ВОІВ.

25.04.2014 Ефективна співпраця з Українською асоціацією власників торговельних марок

24 квітня 2014 року Голова Державної служби інтелектуальної власності України Микола Ковіня, його заступник Любов Висоцька, а також директор Державного підприємства «Український інститут промислової власності» Станіслав Фролов, заступник директора з питань експертизи ДП «УІПВ» Наталія Петрова та провідні фахівці системи стали учасниками урочистого зібрання Української асоціації власників торговельних марок.

24.04.2014 Опубліковано матеріали семінару

На прохання учасників семінару «Особливості проведення експертизи заявок на позначення та промислові зразки», який відбувся 15 квітня 2014 року, публікуємо презентації доповідей. Матеріали розміщено у розділі «Статті та доповіді» офіційного веб-сайту Державного підприємства «Український інститут промислової власності».

23.04.2014 На шляху удосконалення системи менеджменту якості

16 – 17 квітня 2014 року відбувся навчальний курс для фахівців Державного підприємства «Український інститут промислової власності» (ДП «УІПВ») – «Стандарт ISO 9001. Високоякісний менеджмент. Стандарт ISO 19011. Курс внутрішнього аудитора. Задачі, критерії, принципи аудиту».

18.04.2014 Дорогі друзі!

Від імені колективу Державного підприємства "Український інститут промислової власності" вітаю вас зі святом Великодня!

Нехай цей день світлого Христового воскресіння принесе в наші оселі радість від здійснення добрих побажань, а світло любові до ближнього вкаже кожному істинний шлях до духовного відродження й радості та подарує нові, кращі думки та сподівання.

Великдень – кращий час для народження по-справжньому нових думок та ідей, розквіту мрій та втілення в життя наших найкращих сподівань. Миру й гармонії, тепла й натхнення вам і вашим родинам!

Христос Воскрес!

З повагою,
від імені колективу
директор Станіслав Фролов

17.04.2014 Наші публікації

У розділі веб-сайту "Статті та доповіді" розміщено статтю "Патентна експансія як інструмент завоювання товарного ринку України: мовою статистики". Автор: Cергій Мосов, заступник директора з інформаційно-технічного забезпечення експертизи Державного підприємства "Український інститут промислової власності", доктор військових наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.

17.04.2014 Інформаційне повідомлення

Державне підприємство "Український інститут промислової власності" повідомляє про оприлюднення Методичних рекомендацій з окремих питань проведення експертизи заявки на знак для товарів і послуг, схвалених рішенням Колегії Державної служби інтелектуальної власності України від 18.03.2014 (протокол №9), затверджених наказом Державного підприємства "Український інститут промислової власності" від 07.04.2014 №91.

1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80  >>>


Головна сторінка
Версія для друку
© Державне підприємство «Український інститут промислової власності».
2004-2014
Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.
розроблено компанією
Finport Technologies