This version of the page http://aub.org.ua/index.php?go=Content&id=27 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-28. The original page over time could change.
АУБ - Главная
 
RSS
28 Квітень
         
 
АКТУАЛЬНО
Христос Воскрес!
З воскреслим в наших серцях Христом, Україна єдина і непереможна! Якщо Господь з нами, українцями, хто проти нас?!
А українці для мене це ті, кому українська земля рідна, хто любить Україну, хто почуває себе її доньками і синами, і служать їй во славу Господа нашого, Воскреслого Ісуса Христа! 
Щиро бажаю Вам, щоб ми, українці, були з Богом і в Ньому були єдині! Поможи нам, Господи!
Докладнiше>>

Позиція Асоціації українських банків
ОПОДАТКУВАННЯ ПРОЦЕНТНИХ ДОХОДІВ ГРОМАДЯН
Докладнiше>>

Запрошення на круглий стіл
на тему «Сучасні загрози безпеці компаній та банків», що відбудеться 15 квітня 2014 року в Прес-центрі Інформаційного агентства «ЛІГАБізнесІнформ» (м.Київ, вул. Шамрила, 23) об 11.00 год.
Докладнiше>>

Прес-реліз
Нацкомфінпослуг має стати максимально відкритим та доступним державним органом для громадян та учасників ринку
Докладнiше>>

Шановні учасники страхового ринку!
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, під головуванням Тимчасово виконуючого обов’язки Голови Нацкомфінпослуг Максима Полякова 16 квітня 2014 року проведе Круглий стіл з питань реформування та розвитку страхового ринку, на якому будуть присутні народні депутати України, представники об’єднань страхових організацій страхового ринку, актуаріїв, страхових брокерів.
Докладнiше>>

Сьогоднішнє інтерв'ю "Українській правді":

Діяльність НБУ часів Януковича повинні аналізувати правоохоронці

Докладнiше>>

Лист Асоціації українських банків до Голови НБУ С. Кубіва

АУБ пропонує переглянути інструментарій рефінансування для збереження ліквідності банків, які потерпають від відпливу коштів клієнтів, оскільки встановлену вартість такого рефінансування важко зрозуміти.

Докладнiше>>

Заява Асоціації українських банків з приводу формування Ради НБУ
Нажаль, і нова  влада     проігнорувала голос банківської   галузі і громадськості. Знову кулуарна  метушня замість прозорості і відкритості,   що  обіцяли сьогоднішні зверхники Майдану.
Докладнiше>>

Звернення до Голови НБУ
Асоціації українських банків, Незалежної асоціації банків України, Асоціації "Український кредитно-банківський союз"
Докладнiше>>

Заява Асоціації українських банків
Асоціація українських банків глибоко занепокоєна озвученими намірами нової влади ввести в найкоротші терміни оподаткування доходів фізичних осіб, отриманих ними з банківських депозитів.
Докладнiше>>

Зустріч керівництва АУБ з представниками США
Президент АУБ поінформував гостей про основні виклики і проблеми, з якими зіткнулась національна банківська система в останні роки, висловив своє бачення стратегічних питань реформування галузі з метою її повноцінного функціонування та сприяння економічному розвитку держави.
Докладнiше>>

Відкритий лист володарям крупних українських капіталів
Потрібні Ваші спільні слова і дії, що демонструють Вашу єдність з Майданом, народом у прагненні до сильної, незалежної, цілісної України, що Ви готові внести свій вклад в досягненні цих цілей.
Докладнiше>>

Прес-конференція на тему: "Реальний стан банківської галузі за підсумками 2013 року
12 лютого, в середу, о 13:00 в ПРЕС-ЦЕНТРІ Інформаційного агентства "Українські Новини" відбудеться ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ на тему "Реальний стан банківської галузі за підсумками 2013 року. Вплив нинішньої політичної ситуації на фінансово-банківський сектор. Адміністративні нововведення НБУ й їх ризики".
Докладнiше>>

Відповіді О Сугоняко на прес конференції у Главкомі 09 12 13
Докладнiше>>

Кінець епохи зиску і споживання: що взамін?
Тези частини виступу О. Сугоняка на 28 Міжнародній міжбанківській конференції ВАСЕЕ, що відбулася 28-29 жовтня в Будапешті і була присвячена подіям в економіці і банківському секторі Ц-С Европи.
Докладнiше>>






 

НОВИНИ АУБ
О. Сугоняко: "Якщо ми хочемо стимулювати попит, то попит потрібно стимулювати ростом заробітних плат людей, доходів, а не ростом кредитної заборгованості"

Як населенню в умовах спаду економіки, і як уряду в умовах спаду економіки, повертати ці кошти? А от дати поштовх розвитку народного господарства має збільшення фінансування кредитів для бізнесу. Натомість з початку року у цьому сегменті портфель позик зріс лише на 16 мільярдів гривень.
Докладнiше>>

Банкіри теж потребують очищення
Передача на Еспресо ТВ  із О.Сугоняко
Докладнiше>>

Некролог з приводу смерті директора Департаменту з питань нагляду та регулювання банківської діяльності АУБ Самойлової Ірини Вікторівни
Асоціація українських банків з глибоким сумом сповіщає , що  24.12.2013 року на 56-му році  пішла з життя Самойлова Ірина Вікторівна, директор Департаменту з питань нагляду та регулювання банківської діяльності Асоціації українських банків.
Докладнiше>>

Прес-реліз
прес-конференції на тему "Підсумки діяльності банківської галузі за 10 місяців. Вплив нинішньої політичної ситуації на фінансово-банківський сектор". Спікерами заходу були президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко і народний депутат, заступник Голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності Степан Кубів.
Докладнiше>>

АНОНС прес-конференції 5 грудня об 11:00 на тему:
«Підсумки діяльності банківської галузі за 10 місяців. Вплив нинішньої політичної ситуації на фінансово-банківський сектор»
Докладнiше>>

Критична точка пройдена і ми перебуваємо у зоні надвисокої нестабільності
Останнім часом з’являється дедалі більше ознак наростання кризи в банківській системі України. Зокрема дедалі більше банків відмовляються  повертати депозити вкладникам. Та, як не дивно,  наразі не видно, щоб відповідальний  за стабільність сектору  Національний банк якось реагував на ситуацію.
Докладнiше>>

Виступ президента АУБ О. Сугоняко на прес-конференції
"Підсумки діяльності банківської сфери за 9 місяців, тенденції та прогнози. Асоціація з ЄС: законодавчі зміни та наслідки для фінансового ринку" 24.10.13
Докладнiше>>

Час зміни парадигми світової економіки
О.Сугоняко. В межах пануючої економічної парадигми виходу з цієї економічної кризи у людства немає

Докладнiше>>

І шо то воно таке: Q3, шатдаун, дехволт…
О. Сугоняко. Конгресмени можуть голосуванням (!) «зробити» країну багатшою, дозволити і далі «малювати» долари. Таке собі Попандопуло по-американськи: «Да бери усё, я себе ещё нарисую!»
Докладнiше>>

Фінансовий омбудсмен має розв’язувати спори до 100 тисяч гривень - Сугоняко

Чи потрібен країні інститут фінансового омбудсмена, радіостанція «Голос Столиці» дізналася у президента Асоціації українських банків Олександра Сугоняко.

Докладнiше>>

Відеокоментар щодо поточної економічної ситуації та оптимізму уряду
Під час інтерв`ю російському телеканалу Азаров випромінював задоволення. Чи є економічні підстави для такої радості?
Докладнiше>>

Відеокоментар О. Сугоняка щодо фінансової політики ФРС США
Можна сказати, що QE4 не буде. QE3 буде в тій чи іншій формі продовжуватись. Бо зупинити його - означає обвалити піраміду, яка вибудувана.
Докладнiше>>

Передача "Про головне" на каналі ТВі за участю О. Сугоняка, присвячена темі дефолту та російському чиннику
Докладнiше>>

О.Сугоняко: "Процентний гріх"
В українському суспільстві панує стереотип, що банкіри-лихварі наживаються на нещасних позичальниках, забуваючи, що у нас є ще і «лихвар-депозитчик», адже вкладника приваблюють високі процентні ставки
Докладнiше>>

Коментар О. Сугоняка телеканалу "Бізнес"
Наша влада поміняла місцями мету і засоби
Докладнiше>>

Інфляція – нульова. Курс – стабільний. Рецесія…

За вісім місяців поточного року доходи держбюджету вперше в історії України знизилися, і склали 98,6%. А видатки зросли і склали 107,9%. Живемо в борг, панове. Вчитися на чужих помилках не для нас?



Докладнiше>>

Читаючи наших "експертів" з економіки
Вкрай слабке  зростання кредитування економіки, кредити надані з 2010 року по 2012 рік включно зросли на 9,1%,  падіння економіки  три  квартали підряд,  погіршення стану прибутковості підприємств, -  не можуть не впливати на  стабільність банківської галузі. Оптимістичні реляції про стабільність за таких умов – це є відхід від реальності, що під час кризи недопустимо.
Докладнiше>>

Фінансовий лікнеп
- Доступною мовою розповісти про іпотеку, кредити, вклади, оціночну діяльність, ринок страхових послуг, з можливістю фінансових накопичень і.т.д.
- Допомогти споживачеві зорієнтуватися у різноманітті фінансових, страхових та інвестиційних програм.
- Сформувати у споживачів свідоме уявлення про доцільність використання фінансових продуктів, про ефективне управління особистими фінансами.
- Підвищити фінансову обізнаність населення.
Докладнiше>>

Всi новини

МОНIТОРИНГ ЗМI   АНАЛIТИКА   БАНКIВСЬКА СИСТЕМА
   

2012-03-01
Чи досяг НБУ своїх цілей?

Олександр Сугоняко   Нацбанк не впорався з цілями, про які заявляв та створив серйозні проблеми для суспільства та нормального функціонування банківської системи. До такого висновку прийшли аналітики АУБ, проаналізувавши роботу регулятора за...>>
 
2012-07-16
Банкиры и жадность

11-го августа 2011 года исполнительный директор банка Barclays Боб Даймонд (Bob Diamond) выступил в передаче BBC Today Programme с бизнес-лекцией. В рамках лекции он заявил, что «культура» является критическим элементом...>>
 



...>>
НОВИНИ
2014-04-25
В Укрэксимбанке — новый глава правления
2014-04-25
Кабмин ликвидирует Госзембанк
2014-04-25
Курс гривны будет "плавающим"
2014-04-25
Остатки на корсчетах банков выросли до 29,4 млрд гривен
2014-04-25
Замглавы НБУ назначен экс-замглавы правления банка "Аваль"
2014-04-24
Убыток ОТП Банка в I квартале составил 678 млн гривень
2014-04-24
Выплаты вкладчикам банка "Форум" начнутся 28 апреля
2014-04-24
Убытки Райффайзен Банка Аваль в I квартале достигли почти 1 млрд гривень
2014-04-24
ПАТ "Інтербанк" віднесено до категорії неплатоспроможних
2014-04-24
Количество активных корпоративных карт сократилось в 2013 году более чем на 70%
2014-04-24
Остатки на корсчетах банков снизились почти на два миллиарда гривен
2014-04-23
Один из крупнейших монополистов Украины будет обслуживаться в Ощадбанке
2014-04-23
Банк Ахметова в I кв. нарастил прибыль на 50,3%
2014-04-23
Крупнейший российский банк в Украине за I кв. заработал более полумиллиарда гривень прибыли
2014-04-23
Оформить "кредитку" без справки о доходах в апреле-2014 можно в семи банках из числа крупнейших
2014-04-23
Остатки на корсчетах банков снизились до 30,4 млрд гривен
2014-04-22
Россия начала рейдерский захват отделений ПриватБанка в Крыму
2014-04-22
Банк Кипра сменил название и главу набсовета
2014-04-22
Банковская система получила почти 2 млрд гривен убытка в первом квартале 2014 года
2014-04-22
Кабмин создал совет по вопросам капитализации банков с участием государства
2014-04-22
Гривна укрепилась на закрытии межбанка
2014-04-22
Остатки на корсчетах банков почти не изменились
2014-04-18
Альфа-Банк перечислил французской агрокомпании кредит в размере $6,4 млн
2014-04-18
Фонд гарантирования вкладов начал ликвидацию банка Даниэль
2014-04-18
Межбанк закрылся ростом курса доллара до 11,80 грн
Всi новини    
ПIДПИСКА НА НОВИНИ
Новини АУБ
Банкiвськi новини
Пiдписатись
Вiдписатись












 












 













 












 










Активи, забов’язання, капітал


Курс на міжбанківському ринку
Індикатори свтових ринків та валютні курси











О. Сугоняко: "Залежності між процентними ставками й інфляцією немає"












Президент АУБ разповів правду про НАБУ











Стан економіки і банковської сфери України. Підсумкии та прогнози











АУБ: 20-річна боротьба (ВІДЕО)






Основні показники діяльності банків України (за рік)
Основні показники діяльності банків України (за місяць)
Основні показники діяльності банків України (абсолютне значення)
Основні показники діяльності банків України (зміни на початок року)

Спецвипуск журналу "Вісник НБУ", присвячений 20-річчю Асоціації українських банків






























           Н. Г. Босиева

Учитесь отстаивать

         свои права!

       Из опыта работы

запорожской общественной
 организации «Союз защиты
     интересов вкладчиков, 

 потребителей банковских
                  услуг»

Персональний сайт Олександра Сугоняко           












 


КУРСИ ВАЛЮТ
25.04.2014
100 доларів США
1138.3201
10 російських рублів
3.1901
100 ЄВРО
1573.1584