This version of the page http://www.ukrdzi.com/pres-relizi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-25. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Відеокоментарі експертів

10.03.2014
Перший Діловий Канал
Начальник відділу чорної металургії ДП «Держзовнішінформ» розповідає про сучасну ситуацію на українському ринку металопродукції.  
 

27.01.2014
Перший Діловий Канал
Начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій коментує ситуацію на ринку зернових культур.  
 

Всі відеокоментарі
Новини

16.04.2014
Чи є реальні вигоди від отримання квоти на безмитний експорт зерна в ЄС? - коментує експерт ДП «Держзовнішінформ»
«Рішення ЄС відкрити до 31 жовтня 2014 року безмитну квоту на імпорт українського зерна - це швидше «рекламний» хід, ніж реальна вигода для України», - вважає начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій.  
16.04.2014
Підвищення цін на будівельно-монтажні роботи в Україні у лютому 2014 року
За даними Державної служби статистики України, ціни на будівельно-монтажні роботи (БМР) в країні у лютому 2014 року відносно січня виросли на 0,4%.  
15.04.2014
У Києві відбулася конференція «Трансферне ціноутворення. Перший звіт»
11 квітня 2014 року в Торгово-промисловій палаті України відбулася конференція «Трансферне ціноутворення. Перший звіт», організатором якої виступило ДП «Держзовнішінформ» за участю Міністерства доходів і зборів України.  
15.04.2014
Світові ціни на молокопродукти продовжують знижуватися
Ціни на сухе знежирене молоко (СЗМ) в Європі продовжують знижуватися, відчуваючи тиск з боку зростаючої пропозиції товару внаслідок сезонного збільшення виробництва і слабкого попиту на товар, у тому числі і з боку Китаю.  
10.04.2014
Виробники підвищили ціни на міндобрива, - ДП «Держзовнішінформ»
«На початку квітня виробники підвищили ціни на мінеральні добрива на внутрішньому ринку на 3-15 % у порівнянні з останнім тижнем березня», - повідомив експерт відділу хімічної промисловості ДП «Держзовнішінформ» Костянтин Кинжалов.  
09.04.2014
Невизначеність на китайському ринку феромарганцю
На китайському ринку феросилікомарганцю з початку 2014 року спостерігаються песимістичні настрої – ціни на матеріал знижуються, а коефіцієнт використання підприємствами виробничих потужностей зменшується.  
09.04.2014
Зростання обсягів виробництва бетону в Україні у лютому 2014 року
За даними Державної служби статистики України, виробництво бетону в країні у лютому 2014 року відносно лютого 2013-го виросло на 13,9% до 0,9 млн тонн, а у порівнянні з січнем поточного року – на 65,7%.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження