This version of the page http://www.slovoidilo.ua/donate.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-25. The original page over time could change.
» Слово і Діло

Допомога проекту

Друже!

Метою нашого проекту є контроль ефективності української влади та відповідальності вітчизняних політиків. Наша місія - залучити до цього процесу всіх небайдужих та здатних до дій громадян. Саме народ, саме Ти — є джерелом влади в Україні. І саме перед Тобою можновладці несуть відповідальність за свої слова та вчинки.

Якщо Ти не будеш контролювати владу, то вона буде контролювати Тебе! Наш проект є абсолютно незалежним, жодний із його засновників не підтримує та не бере участь у нині діючих політичних партіях і рухах та не отримував іноземних грантів.

«Слово і Діло» фінансується за рахунок благодійних внесків представників українського бізнесу та громадян, які бажають бачити в майбутньому ефективну владу, здатну запропонувати суспільству справедливі закони і правила та забезпечити їх неухильне виконання.

Ти можешь допомогти в досягенні нашої спільної мети та зробити благодійний внесок на розвиток проекту.

Реквізити для благодійних внесків:

Благодійний фонд «Інформаційні дослідження та законотворчість»,
Код ЄДРПОУ 33304458
р/р 26008799985377
ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК»
МФО 380838
Призначення платежу: Благодійний внесок