This version of the page http://www.uapp.org/members.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-23. The original page over time could change.
Члени УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Члени УАВПП

Станом на 01.01.2013 року членами УАВПП є 76 видавничі компанії, серед яких 36 компаній з Києва, 40 – регіональні компанії.

Повний список членів УАВПП з виданнями Ви можете завантажити тут

1 ТОВ "PIA "K&K"

Новинний сайт Telegazeta.com.ua - новий проект на ринку електронних ЗМІ. Він взяв усе найкраще від друкованої версії суспільно - політичного тижневика «Телегазета» і доповнив її сучасними мультимедійними можливостями.На сайті ви знайдете саму оперативні новини регіону, що подаються в різних форматах - текст, фото, відео. Інтерактивна афіша стане вашим провідником у світі розважальних, спортивних та інших суспільно значущих подій. Доступ до матеріалів сайту платний. Детальна інформація 095-498-11-98 
2 ТОВ "Редакція освітянських видань"

Редакція освітянських видань видає журнали "Позакласний час", "Розкажіть онуку", "Все для вчителя", "Шкільна бібліотека".

3 ТОВ "Новий Погляд Країни"

Завдання видавничого будинку - підняття української журналістики на новий рівень якості. ТОВ "Новий погляд Країни"  видає суспільно-політичні видання "Погляд",  "Погляд.Вихідний" та щотижневий інформаційно-розважальний журнал "Погляд ТВ".
4 ФОП Осипенко О.Д.

Олена Осипенко - Астролог міжнародної категорії, автор, засновник і видавець всеукраїнського щорічного науково-популярного журналу "Астрологічний календар для України", голова Київської обласної організації Спілки Астрологів України. Юрій Буянов - редактор «Астрологічного календаря для України», видавець книг «Зодіак - Храм Долі» і «Мистецтво інтерпретації».
5 ТОВ "Видавництво "Мисль"
6 ТОВ "М.О.С. Медіа"

ТОВ « М.О.С.Медіа » - видавець тижневика «Наш Репортер». Тижневик  «Наш репортер» - це сучасне інформаційно - розважальне видання , яке поширюється в м. Дніпродзержинську та області. В умовах спаду інтересу до друкованих ЗМІ, видавець зробив ставку на відродження жанру журналістського репортажу, головними героями матеріалів є конкретні люди. У тижневику завжди можна знайти актуальні міські та світові новини, репортажі з місця подій, інтерв'ю з відомими людьми міста та України, освітлення міських культурних заходів, корисні юридичні та споживчі поради, афішу, дитячу сторінку, програму телепередач і розважальний блок (кросворди, гороскоп, анекдоти). У виданні принципово не розміщується реклама ворожок, цілителів тощо, а також матеріали, побудовані на забобонах.
7 ТОВ "Місто-Інфо"
8 ТОВ "Касьяненко і син"

Компанія «Касьяненко і син», починаючи з 2001 року, веде видавничу діяльність в онлайні, керуючи профільними b2b-проектами та галузевими конкурсами у сфері digital і маркетингових сервісів.

9 Комунальне підприємство Дніпропетровської обласної ради "Редакція газети "Зоря"

У 2012 році газета «Зоря»  стала «Кращим друкованим ЗМІ регіону» на конкурсі «Світоч Придніпров'я». У 2013 році газета «Зоря» - лідер серед друкованих ЗМІ Дніпропетровська.

10 ТОВ "Екаунтінг"
11 ТОВ "ІА Автоцентр"

В холдинг "Автоцентр" входять 16 підприємств, які займаються видавничою, телевізійною діяльністю та  розповсюдженням. Холдинг випускає 26 газет і журналів, серед яких Auto Bild, «Мир кваритир», «Базар» та інші. Що стосується ІА «Автоцентр», то цей Видавничий будинок випускає журнали «Автоцентр», «Автобазар», «Коммерческие автомобили», «Звук и Тюнинг», а також ряд автомобільних каталогів.

12 ТОВ НВП "Агроресурси"

Головна мета міжнародного проекту «Газета «Агроснаб Черноземья »- створення єдиного агроінформаціонного простору для оперативного інформування сільськогосподарських товаровиробників про передові технології, кращих зразках сільськогосподарського машинобудування і надійних постачальниках машин та устатковання Росії, України, Білорусі, Казахстану, Молдови та інших країн.

13 Асоціація “Незалежні регіональні видавці України”

Асоціація “Незалежні регіональні видавці України” - асоційований член УАВПП. Представляє понад 70 регіональних друкованих видань, біля 40 локальних онлайн проектів України. Місія - захищати та просувати свободу в медіа, якісну журналістику, допомагати дотримуватися професійних стандартів, лобіювати інтереси регіональних медіа в законодавчому полі заради процвітання незалежних медіа в Україні. 

14 ФОП Білоусов В.М.

Видавець журналу "10 историй"

15 ДП "Бурда-Україна"

Компанія «Бурда-Україна» заснована в 1997 році. На сьогоднішній день в портфоліо видавництва 46 періодичних видань і 8 спеціальних випусків. Серед видань ДП «Бурда-Україна» такі журнали як «Лиза», «Отдохни!», «Автомир», «Добрые советы», «MINI», «Burda Style», «Oops!», «Playboy», «Chip», «Моя история», «Между нами, мамочками», «Цветы в доме», «Правдивые истории», «Люблю готовить!», «Домашний доктор», «Приятного аппетита!», «Кроссворды для всех» та інші.

16 ЧП "Видавничий Будинок "Володимир Дудник"

Видає газету «Частный предприниматель»  та методичні посібники для підприємців.

17 ТОВ "Видавничий дім "Індепендент медіа""

 Sanoma Media Ukraine– видає всесвітньо відомі глянцеві журнали.  Сьогодні в портфоліо видавничого будинку налічується  8 видань: Cosmopolitan,  Men's Health,  Sensa, «Домашний очаг», Harper’s Bazaar, Esquire, National Geographic и Casaviva.

18 ТОВ "Інформаційна група "ПРО100"

До складу інформаційної групи входять газети:   "Бердянские ведомости", "Бердянск деловой", "Ведомости Юга" та інформаційний портал міста Бердянськ http://pro.berdyansk.biz/

19 ТОВ "Вісті Мас-Медіа"

Перший номер побачив світ -  14 травня 2013.Газета виходить найбільшим тиражем серед усіх щоденних видань країни - 350 000 щодня.У Києві, Донецьку, Маріуполі, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Сімферополі, Севастополі, Запоріжжі, Кривому Розі газета розповсюджується переважно безкоштовно - біля станцій метро, на основних транспортних розв'язках, у кафе, бізнес-центрах, супермаркетах, готелях, автозаправках.В інших регіонах країни газета розповсюджується на платній основі.
20 ТОВ "Галмедіа"

Видавництво В2В медіа

21 ПП "Видавничий будинок "Грейт Медіа Груп"

Компанія «Грейт Медіа Груп»  заснована в 1995 році. Основні напрямки діяльності компанії - періодичні видання, поліграфічні послуги та кур'єрська доставка поліграфічної продукції в м. Запоріжжя та Запорізької області.

22 ТОВ "ДЕ АГОСТІНІ ПАБЛІШИНГ"

Видавець журналів-колекцій (колекційних видань)

23 АТ "Джей Ті Інтернешнл Компані Україна"

Видає журнал "JTI Partner". Журнал  акцентує увагу на важливих соціально-відповідальних темах.Піднімаються питання запобігання продажів сигарет неповнолітнім та боротьби з тютюновою контрабандою. Крім спеціалізованого, в журналі присутній і інформаційно-розважальний контент: рецепти смачних і легких страв, ідеї для дому, мода, секрети миловаріння, кросворд, новинки книг і відео і багато іншого. 

24 ТОВ "Діана плюс книги"

Видавничо-Інформаційний Дім «Діана +» був заснований в 2001 році як видавничий дім періодичної преси,- випускає видання всіх жанрів і напрямків. Це журнали по рукоділлю, рецепти, видання для дозвілля, сучасна дитяча література і багато інших. За свої досягнення ВІД «Діана +» неоднократнобил удостоєний почесних звань.
25 ПП "Дім-Оллен" (видавець «Будівельного журналу)

Будівельній журнал – аналітико-інформаційне  спеціалізоване видання про будівництво та ринки будівельних матеріалів. Основні рубрики видання: будівництво, ринок нерухомості, висотне і котеджне будівництво, інфестування в будівельний комплекс, офіційно (новини законодавства), енергозбереження, іпотека, будівельні матеріали, сучасний дім (сучасні технології проектування), спецтехніка (розвиток ринку будівельної та дорожньої техніки), супермаркети (огляди провідних будівельних супермаркетів) та виставки.


 

26 ТОВ "Редакція газети "Донецкие новости"

Компанія працює на ринку мас-медіа з 1990 року. Видає три продукти: тижневик «Донецкие новости» (газета формату журналу, глянцева обкладинка, телепрограма, всього 52 смуги); безкоштовний рекламний тижневик «Кур'єр «Донецьких новин »; служба кур'єрської доставки.

27 ТОВ "Еволюшен Медіа"

«Еволюшен Медіа» сьогодні - та «Kyiv Weekly», інтернет-портали ProUA та UGMK.info, а також фотоінформаційне агентство PHL .

28 ТОВ "Едіпресс Україна"

ТОВ "Едіпресс Україна" є підрозділом міжнародної медіа компанії „Едіпресс Груп” з головним офісом в Швейцарії. Голова ради директорів „Едіпресс Груп” П’єр Ламун’єр з 2007 року є головою ради директорів Всесвітньої Федерації Періодичної Преси (www.fipp.com).

29 Медіа-Група "ГОРОД"

Медіа-група "ГОРОД" випускає рекламні газети і журнали. Інформація на сайті - www.mgg.ua  

30 ТОВ "Дім"

Медіагрупа «Дім реклами», до складу якої входять газета «У кожен дім», кур’єрсько-промоутерська служба «Експрес», бізнес-довідка «Алло, 0-53?», журнал-каталог «Наше місто», канал «Місто плюс» та  Дисконтний клуб «Наше місто» на ринку рекламно-інформаційних послуг працює тринадцятий рік.

31 ТОВ "Видавничий дім "Перехід Віменс Паблішинг"/Perekhid Publishing House

Видавничий дім Perekhid Publishing House (РРН) є підрозділом комунікаційного холдингу Atlantic Group (AGL). В даний момент PPH входить до десятки провідних видавничих будинків України. PPH є членом Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП) з 2007 року і Міжнародної Федерації періодичної преси (FIPP) з 2008 року. У портфелі брендів PPH друковані видання «Женский журнал», «Женский журнал.Здоровье», а також інтернет-проекти sunny7.net і FeelGood.com.ua. www.pph.com.ua.

32 Міжрайонний тижневик "ЕХО Кобеляк"

Міжрайонний інформаційно-рекламний медіа-проект

33 Редакція газети «Є»

Виходить з червня 1992 р., «Є» (класіфайд) -оголошення, реклама, інформація для підприємців; «Є Поділля»-громадсько-політичний тижневик; «Є Сімейна»-пізнавально-розважальна; «Є Теленавігатор»-інформаційно-розважальна; «Робота. Навчання. Карєра»-інформаційно-рекламна. Загальний тираж – 80000-85000.

34 Редакція РІГ “Жовта газета”

Газета оголошень та реклами, виходить з 1991 року, 2 рази на тиждень – Чт, Пт. , тираж – 17тис. екз.

35 ПП «Інтелект»

Видає журнал «ОТЕЛЬЕР&РЕСТОРАТОР» - журнал для професіоналів готельного бізнесу. Це перше і єдине вітчизняне видання, створене професіоналами для працівників готельної та ресторанної сфери. Рубрики в журналі охоплюють весь спектр функціонування сфери гостинності. Журнал розповсюджується за передплатою серед готелів, санаторіїв та ресторанів України та Росії, а також на спеціалізованих виставках, у Верховній Раді, конференціях, присвячених готельному, ресторанному бізнесу та інвестиціям.

36 ЗАТ «РГ «Индустриальное Запорожье»

Газета виходить чотири рази на тиждень: Вт, Чт ( "ИЗ - Панорама" ), Пт, Сб.  "Панорама " виходить з програмою ТБ на 24 стор у кольорі - розворот і обкладинка. Тираж " Панорама", як вказують у вихідних даних, - 20 тис. екз., газета "Индустриальное Запорожье" понад 60 тис.екз. Газета виходить  з 1939 року - одне з найстаріших видань Запоріжжя. Електронна пошта: iz@iz.com.ua, marketing@iz.com.ua - реалізація газет, advert@iz.com.ua - служба реклами . Інтернет версія видання з'явилась в 2006 році. з 2013 року працює, як повноцінний новинний портал
37 ТОВ "Хьорст Шкульов Україна"

Компанії, які представляють на Україні видавництво Hachette Fillipacchi Shkulev та випускають журнали ELLE,  Maxim, Marie Claire

38 ПП Ключук С. М.

Медіа корпорація «Від і дО».

До складу корпорації входять: -

- рекламно-інформаційний тижневик «Від і дО»

- громадсько-політична газета «Погляд»

- телепрограма "Телепогляд"

- безкоштовна рекламно-інформаційна газета «Від і дО Всім!»

- агенція передплати та кур’єрської доставки «Від і дО»

39 ТОВ ТРК «Кадр-ТБ»

 «Спутник телезрителя»-  Інформаційно-рекламна газета. 68 програм ТБ, новини шоу-бізнесу, регіональні новини, кросворд, астропрогноз, гороскоп, дитяча сторінка

40 ТОВ "Слово і дєло"
41 ЗАТ «Картель»

ВГ «Картель» - українська медійна група, що поєднує в собі видавничий бізнес, «Всеукраїнську підписну агенцію», мережу роздрібної торгівлі пресою «Картель», рекламні агенції «МАГ» та «МАЙ».

42 ТОВ «Караван-Медіа»

Видавництво «Караван-Медіа» було засновано влітку 2002 року. За час свого існування стало одним з лідерів українського ринку друкованих ЗМІ. Видає журнал «Караван історій. Україна» і «Караван історій. Україна» міні-формату.

43 ТОВ «Компаньон Груп»

Companion Group (ООО «Компаньон Групп») является одним из первых и наиболее известных игроков украинского рынка деловой литературы и периодики.

 

44 ТОВ "Газета "МИГ"

Газета заснована 12 жовтня 1939 року.
Виходить у четвер.
Об’єм 56 полос формату А-3.

45 ПП «Редакція журналу «Мир туризма»

MT MEDIA видає журнали «Мир туризма», «Жених и невеста», Wedding magazine.

46 АОЗТ «Новые проекты»

АОЗТ «Новые проекты»  с 1997 года занимается издательской деятельностью.

Региональный еженедельник «Восточный проект», тираж 15000 экз., формат А3, 48 страниц (32+16).32 страницы:  12 цвет, из них 8 меловка, скрепка;16 страниц: 4 цвет. Регион распространения: Северный регион Донбасса. 

Бесплатная газета «Плюс», тираж 30000 экз., формат А4, 16 страниц, из них 8 цвет. Регион распространения: г. Краматорск

47 ПП “Редакція газети “Николаевские новости”

Газета видається з квітня 1995 року, виходить тричі на тиждень.

48 ФОП «Орєхова О. С.»

Засновник бортового інформаційно-розважального журналу «AEROPLAN» та спеціалізованого видання - журналу для гурманів «Дегустатор».

49 ТОВ "Видавничий Дім "ОСОБИСТОСТІ"

Видавничий Дім засновано у 2006 році. Серед видавничого репертуару журнали „Личности”, серії книг біографічного спрямування.

50 ТОВ "Панорама Кременчука"

Організація заснована у червні 2005 року.

Видання громадського щотижневика «Кременчуцька Панорама»

51 ТОВ «ПРИВОЗ ПРИНТ»

Газета «ПРИВОЗ» - це єдиний виробничий комплекс, який об'єднує в своєму складі редакцію, пункти прийому та обробки інформації, відділ цифрових технологій і центр оперативної поліграфії. Газета «Привоз» -  найефективна платформа для роботи з оголошеннями в інтернетi, активний розвиток якої почався в 2010 році. Сайт www.privoz.ua допомагає багатьом користувачам мережi здійснювати вигідні угоди, додаючи свої оголошення до загальних пропозицій ринку товарів і послуг.
Газета в друк виходить 4 рази на мiсяць загальним накладом близько 30000 примiрникiв.

Генеральний директор - Носенко Костянтин Григорович
Шеф-редактор - Носенко Інгрит Симонівна

 

52 ДП "Преса"

Державне підприємство (ДП) «Преса» створено у травні 1998 року. Діяльність підприємства направлена на задоволення потреб фізичних і юридичних осіб у періодичних і неперіодичних виданнях, іншій друкованій продукції на території України та за її межами. 
Досвід розповсюдження періодичних видань, потужна виробнича база, кваліфікований персонал, бездоганна ділова репутація дозволяють підприємству займати вагоме місце на ринку розповсюдження періодики. 
В підприємстві працюють 590 працівників. 
Діловими партнерами ДП «Преса» є понад 1000  видавництв, редакцій, фірм та зарубіжних контрагентів. 

53 Видавничий дім «Приватна газета»

Найбільша видавнича компанія Полтавської області. Лідери ринку ЗМІ у Кременчуці за даними компанії TNS. Випускає: обласний рекламно-інформаційний тижневик «Приватна газета», громадсько-інформаційний тижневик «Кременчуцький ТелеграфЪ», пізнавально-інформаційний тижневик «Для дому і сім’ї», безкоштовну інформаційну щотижневу газету «Хочу иметь».

54 СУАБ ТОВ "Пронто-Київ"

Видавництво «Пронто-Київ» заснований у січні 1991 року. До складу видавництва входять 17 друкованих видань і 5 великих інтернет-проектів, українська мережа групи газет  «Авізо», що видаються в 10 регіонах України.

55 ПП "Видавництво "Республіка"

Видає газету "Вечірні Черкаси" Газета виходить раз на тиждень, по середах, накладом тиражем 81 тис. примірників 

56 ТОВ «Медіа Дім «РІА»

Медіа Дім РІА входить до Медіа Корпорації РІА, що є найбільшою регіональною медійною групою в Україні. Медіа Дім РІА поєднує наступні види діяльності: видавництво щоденних та щотижневих газет, журналів, трансляцію FM-радіостанцій, Інтернет-медіа, розміщення на власних носіях зовнішньої реклами, агентські послуги з розміщення реклами в друкованих ЗМІ усієї України, БТЛ-акції на замовлення.

57 Газета «Роксолана-Максі»

Заснована в 1996 р., жіноча, громадсько-політична

58 ЧП «Салари»

ЧП "Салари" видає газету "Новости Краматорска" та щотижневу газету "Привет".

59 ЗАТ «Сьогодні Мультімедіа»

З лютого 2007 р. ЗАТ «Сегодня Мультімедіа» - правонаступник ЗАТ «Видавнича група «Сегодня», яке було засновано у 1997 році. Акціонерами ЗАТ «Сегодня Мультімедіа» є SCM Limited (Кіпр) та ЗАТ « Систем Кепітал Менеджмент».

ЗАТ «Сегодня Мультімедіа» володіє наступними активами:
- Газета «Сегодня»
- Портал Segodnya.ua
- Типографія
- Більшість активів ЗАТ «Медіа-Прес», ТОВ  «Донецькі новини», ЗАТ «Газета «Приазовський робочий» та ЗАТ «Газета «Вечірній Донецьк».
 

60 КП «Редакция газеты «Слава Севастополя»

Найстаріше видання на півдні України, «Слава Севастополя» виходить російською мовою і є єдиним щоденним виданням в місті Севастополі.

61 ТОВ "Український Медіа Холдинг"

United Media Holding - найдинамічніша на пострадянському просторі мультимедійна компанія. Сфера діяльності UMH - преса, радіо, телебачення, Internet, рітейл, поліграфія, direct-marketing та TV-production. У травні 2008 UMH включено до лістингу Франкфуртської фондової біржі з капіталізацією $300 млн.

62 ТОВ «СофтПрес»

Видавничий дім „СофтПрес” засновано в 1995 році. „СофтПрес” є найбільшим видавництвом у галузі спеціалізованої та В2В преси. Ми видаємо більш ніж 20 видань та маємо 42% долю ринку ІКТ-преси.

63 ООО «Триада-Принт»

Производство качественной печатной продукции: информационные и художественные каталоги.
Печать журнальной продукции ролевым способом тиражом от 3000 экземпляров.

64 ТОВ “Тиждень-прес”

Редакційно-видавнича фірма

65 ООО «Издательский дом «Толока»

Основным направлением деятельности является издание журналов и газет, включающих в себя самые нужные, полезные и актуальные советы для дома и семьи.

Входит в состав группы компаний «Толока».

На сегодняшний день ИД «Толока» издает более 20 наименований газет и журналов, в том числе: «Наша Кухня», «Цветок», «Народный доктор», «Копилка семейных советов», «Делаем Сами», «Домашние цветы»  и другие. Издания распространяются по всей территории Украины и странам бывшего СССР.

66 ТОВ «Формакс Паблікейшинс»

Видавництво

67 ПП „Інформаційне агентство „Центр медіа”

Наша компанія на ринку інформаційних послуг працює з 2005 року.

Основна спеціалізація - друковані ЗМІ.

Власні проекти: газети "Одесская жизнь", "На пенсии", "Хорошая телепрограма","Одесская реклама", інформаційний міський портал  odessa-life.od.ua.

68 Чернігівська медіа група (CMG)

На медійному ринку України Чернігівська Медіа Група працює з 1997 року. Географія діяльності – Чернігівська, Сумська, Київська та Житомирська області.

69 ТОВ Видавнича організація «Юстініан»

Видавництво «Юстініан» видає періодику та професійну літературу для юристів. Серед видань видавництва, зокрема коментовані кодекси, монографії на будь-яку правничу тематику та періодичне видання «Юридичний журнал», що виходить з 2002 року