This version of the page http://www.uba.ua/ukr/CPD/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-18. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Центр правової допомоги для учасників мирних протестів

Шановні колеги!

Центр правової допомоги був створений з метою координації зусиль юристів по наданню невідкладної юридичної допомоги громадянам, які постраждали від свавілля правоохоронних органів та службових осіб у процесі реалізації свого конституційного права на проведення мирних зборів та мітингів.

Пропонуємо юристам ознайомитися з пам’яткою щодо захисту прав та інтересів громадян, постраждалих під час мирних протестів.

Телефон цілодобової гарячої лінії Центру правової допомоги: 0 (44) 229 1029. За цим телефоном черговий юрист прийме звернення кожного, хто потребує допомоги, надасть усну консультацію або організує оперативне реагування у разі виникнення невідкладних ситуацій. Консультації та допомога юристів є виключно фаховими та безкоштовними.

Якщо ви юрист або адвокат і бажаєте долучитися до роботи центру, заповніть, будь ласка, форму або надішліть листа на адресу sos@uba.ua. Сподіваємося на вашу небайдужість та готовність допомогти постраждалим! 

Ви самостійно можете відмітити час свого чергування за посиланням

Шаблони процесуальних документів:

Приклад Позиції для захисту по адміністративним протоколам

Заява про реалізацію права на правову допомогу 1

Заява про реалізацію права на правову допомогу 2

Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України

Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України

Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення ст. 340 Кримінального кодексу України

Заява про вчинення кримінального правопорушення ст. 122, 171, 365 Кримінального кодексу України

Заява про вчинення кримінального правопорушення ст. 122 Кримінального кодексу України

Форма апеляційної скарги та інструкціі щодо подання апеляційної скарги на Постанову Окружного адміністративного суду м. Києва щодо обмеження права на мирні зібрання

У разі виникнення питань та/або пропозицій, надсилайте, будь ласка, повідомлення на адресу oegert@uba.ua. Контактна особа - Олександра Егерт.