This version of the page http://rv.biznesoblast.com/rv/4497/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-17. The original page over time could change.
Сьогодні у Рівному презентують альманах "Даруй словам святую силу" - Рівне. Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Пошук вакансій в Рівному
Помічник кухаря
Складальник меблів
Художник
Фінансовий консультант
Директор з реклами
работа сервис-инженером в Донецке


Интернет реклама УБС

Сьогодні у Рівному презентують альманах "Даруй словам святую силу"

26.03.2014

 Презентацію проведе 26 березня Рівненська Мала академія наук учнівської молоді.


 Альманах “Даруй словам святую силу” присвячений 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка. До нього ввійшли твори вихованців Рівненської Малої академії наук учнівської молоді, переможців обласного освітянсько-просвітянського конкурсу на кращий твір-опис пам’ятника Т.Г. Шевченкові у моєму місті/селі, переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Розкрилля душі”.

У Рівному завершився конкурс віршів про пам’ятник Кобзареві

Як повідомили у прес-центрі Рівненської МАНУМ, презентація відбудеться 26 березня 2014 року о 15 годині у конференц-залі Будинку вчених (м. Рівне, вул. Петлюри 17, 2-й поверх).

До слова, того ж дня у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти також відбудеться захід до ювілею Великого Кобзаря -міжвузівська науково-практична конференція "Творчість Шевченка і духовні вектори розвитку України".

 

ogo.ua

 

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".