This version of the page http://zz.te.ua/132000/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
В Тернополі шукають водія на “Мерседесі”, котрий роз’їхав чоловіка | Новини Тернополя і області – За Збручем

В Тернополі шукають водія на “Мерседесі”, котрий роз’їхав чоловіка

20/03/2014 0
Розмір тексту:
версія для друку

Відразу дві аварії за участі пішоходів сталися у Тернополі та неподалік обласного центру 19 березня. Одна – біля аеропорту, інша – у селі Петрикові.

Сталися наїзди майже одночасно. Люди, які постраждали, отримали важкі травми, повідомили в управлінні ДАІ в Тернопільській області 20 березня.

- Автомобіль ЗАЗ-1110307 ввечері рухався у напрямку Тернополя, – повідомив начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в Тернопільській області Василь Барановський. – На трасі поблизу села Смиківців він наїхав на пішохода. Той 59-річний чоловік перебігав дорогу, хоча пішохідного переходу в тому місці немає.

У постраждалого – струс мозку, перелом лівої ноги, повідомили у ДАІ.

Близько 19.55 у селі Петрикові, що під Тернополем, також збили пішохода. Сталося це на вулиці Шептицького. У 50-річного чоловіка – забійна рана голови, черепно-мозкова травма, струс мозку, перелом правого стегна. Причому водій, який вчинив наїзд, утік з місця пригоди.

- Водій “Mercedes” наїхав на пішохода і покинув місце аварії, – каже Василь Барановський. – Тому ми просимо очевидців допомогти встановити авто винуватця ДТП.

Усіх, кому щось відомо про цей наїзд, просять повідомляти інформацію за номерами телефону – 27-12-40 та 102.

- Враховуйте дорожню обстановку та погодні умови, – закликає ДАІвець. – Водіям слід вибирати швидкість, що дозволяє різко зупинитися. Пішоходам варто переходити дорогу лише в межах «зебр». До того ж, слід добре переконатися, назустріч не їде авто.

Джерело: 7 Днів
  • Теги:
    • аварія
    • ДТП

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name

Email


*

Коментар

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Яким, на вашу думку, буде курс долара США наприкінці 2014 року?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Вакансії в Тернополі
Страховий агент
Брокер
Менеджер проекту
Мережевий адміністратор
Водій в офіс
вакансия IT архитектор Донецк