This version of the page http://uz.biznesoblast.com/uz/4272/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
у Міжгір’ї відкриють капличку Небесної Сотні - Закарпаття. Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Працевлаштування в Ужгороді
Керівник відділу
Менеджер з постачання
Консультант-продавець
Офіціант
Верстальник
ищу работу в Одессе помощником адвоката


Интернет реклама УБС

у Міжгір’ї відкриють капличку Небесної Сотні

25.03.2014

За почину священика греко-католицької церкви Федора Славця, який він оприлюднив на одному з масових мітингів у Міжгір’ї, що був одностайно підтриманий його учасниками, у селищі буде споруджена капличка на честь пам’яті загиблих за Україну під час протистояння між протестувальниками та диктаторською владою.  


Святиня розташується у самому «серці» гірського райцентру – у сусідстві з місцевим Свято-Михайлівським храмом. На її стінах буде прикріплена дошка з викарбуваними золотими літерами прізвищами убієнних героїв-майданівців, список яких щораз уточнюється.

Щодня з верхівки культової споруди лунатиме мелодія дзвону, яка скликатиме віруючих на молитви при запалених свічках за усопших, яких верховинці вважають цвітом української нації. Уже виготовлений проект каплички.

 

chas-z.com.ua 

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

 Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".