This version of the page http://sm.biznesoblast.com/sm/3909/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
У Сумах торік народжували менше, а хворіли частіше - Суми Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск вакансий в Сумах
Менеджер по продаже недвижимости
Рекрутер
Сборщик пк
Инженер
Менеджер по работе с клиентами
юрист по земельному праву работа Днепропетровск


Интернет реклама УБС

У Сумах торік народжували менше, а хворіли частіше

21.03.2014

У 2013 році жителі Сум хворіли більше, народжували менше, а загальна чисельність населення скоротилася майже на півтисячі осіб, пише сай мерії.


За інформацією відділу охорони здоров’я, в структурі захворюваності переважають хвороби органів дихання (44,3 %). Другими за «популярності» йдуть травми і отруєння (12,5 %). Третю сходинку займають захворювання органів системи кровообігу (6 %). Всього захворюваність зросла на 0,9 %, поширеність хвороб - на 0,7 %.

 

Демографічна ситуація в Сумах залишається складною. Станом на 1 січня 2014 чисельність населення міста склала 272,1 тис. осіб, з них 271,3 тис. - Постійного, що на 444 особи менше, ніж було на початок 2013 року.

 
 
0542.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".