This version of the page http://lg.biznesoblast.com/lg/3737/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
Допомогу для військових мешканці Луганщини збирають через фейсбук - Луганськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Луганске
Промоутер
Asp net developer
Бренд-менеджер
Сварщик
Проводник
вакансия бухгалтер-экономист Днепропетровск


Интернет реклама УБС

Допомогу для військових мешканці Луганщини збирають через фейсбук

24.03.2014

Днями в соціальній мережі фейсбук


з’явилася сторінка «Східний кордон», за допомогою якої мешканців Луганської області закликають жертвувати речі та продукти для військових у Марківської та Станично-Луганської районах. Активістка Анна Низькодубова написала: «Ми хочемо об’єднати зусілля громадян для надання реальної допомоги нашим солдатам, які зараз знаходяться у Марківському, Станично-Луганському районах, під Свердловськом».

 

   У минулі вихідні частина провізії вже доставили військовим держкордону на території Луганської області. Ось що про це написали очевидці: «Сьогодні ми були в Станично-Луганському районі. Молоді хлопці - солдати бігають по прилісках і збирають дрова, щоб приготує просто на вогні якусь харчі. Митися їм ніде. Сплять реально на соломі. Вони просили у місцевих шкарпетки і устілки у взуття - це моторошно! Про яке обмундирування може йти мова або озброєння, якщо навіть елементарного нашим солдатам держава дати не може! Сьогодні їздили люди до солдатів в Марківку - там майже така ситуація». Поки група активістів невелика. Але за останніми даними, вже запропонували допомогу і транспорт для перевезення зібраного кілька людей.day.

 

 

kiev.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".