This version of the page http://lg.biznesoblast.com/lg/3730/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
Підбито підсумки роботи агропромислового комплексу Луганщини - Луганськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Луганске
Менеджер по продажам автопродукции
Продавец в магазин
Фармацевт
Менеджер по персоналу
Финансовый консультант
вакансии Одесса горничная


Интернет реклама УБС

Підбито підсумки роботи агропромислового комплексу Луганщини

20.03.2014

За січень-лютий 2014 року в усіх категоріях


господарств Луганської області порівняно з відповідним періодом 2013 року відбулося збільшення виробництва сільськогосподарської продукції на 0,5%.

 

   Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Луганської облдержадміністрації. Зокрема, у сільськогосподарських підприємствах цей показника виріс на 0,8%, у господарствах населення – на 0,3%.

 

   За темпом приросту валової продукції сільського господарства Луганська область посіла 19-е місце по Україні. Збільшення показників виробництва продукції галузі тваринництва в усіх категоріях господарств відбулося за рахунок збільшення виробництва молока та продукції вирощування худоби та птиці.

 

 

loga.gov.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".