This version of the page http://km.biznesoblast.com/km/4436/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
У Хмельницькому парку житиме лев - Хмельницький Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Пошук роботи в Хмельницькому
Оцінювач
Спеціаліст з оренди
Регіональний менеджер
Кредитний спеціаліст
Фінансовий менеджер
вакансии в киеве на менеджера по аренде недвижимости


Интернет реклама УБС

У Хмельницькому парку житиме лев

24.03.2014

Побачити лева вже незабаром


можна буде у парку імені Чекмана. Для цього потрібно побудувати вольєр для тварини. Наразі тварина мешкає у власника, циркового артиста Сергія Пальохіна.

 

   Допомогти тварині отримати нове житло взялася громадська організація захисту тварин "Врятуй життя". Просять долучатися усіх бажаючих. - Лев артист цирку, але через останні події у нашій країні цирк не гастролює, і лев живе вдома у пана Сергія.

 

   Але до господаря завжди приходять люди і просять подивитись на тварину, тому він вирішив передати тварину у парк ім.Чекмана, щоб усі могли дивитись на лева. Але для того щоб тварина переїхала до парку, потрібно побудувати вольєр, - повідомляє громадська організація захисту тварин "Врятуй життя". - Тому ми вирішили допомогти господарю і просимо усіх небайдужих допомогти. Потрібно зібрати приблизно 15 тисяч гривень. Також якщо хтось може допомогти будматеріалами - будемо дуже вдячні.

 

 

vsim.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".