This version of the page http://kh.biznesoblast.com/kh/4713/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-16. The original page over time could change.
Харківську молодь навчать порятунку людей - Харків Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

 

Пошук роботи в Харкові
Веб-програміст mysql
Програміст php
Офіс-менеджер
Web майстер
Покоївка
работа UI-дизайнером Харьков


Интернет реклама УБС

Харківську молодь навчать порятунку людей

18.03.2014

Екскурсія для студентів та волонтерів


відбудеться 19 березня в Головному управлінні ДСНС України в Харківській області (вул. Спортивна, 1), початок - о 15:00. В ході заходу рятувальники розкажуть молоді про правила безпечної поведінки в побуті і проведуть практичні заняття з надання першої невідкладної допомоги потерпілому.

 

   Також учасникам заходу продемонструють пожежно-технічну виставку. У зустрічі візьмуть участь співробітники ГУ ДСНС України в Харківській області, студенти, волонтери Товариства Червоного Хреста, Харківської обласної молодіжної громадської організації «Харківський центр волонтерів» та ін.

 

   Організатори заходу - управління у справах сім’ї та молоді Харківської міської ради та Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

 

 

city.kharkov.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE

Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".