This version of the page http://rv.biznesoblast.com/rv/4481/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-15. The original page over time could change.
Олег Наливайко очолив Держтелерадіо - Рівне. Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Працевлаштування в Рівному
Помічник бухгалтера
Помічник системного адміністратора
Адміністратор
Менеджера з продажу
Програміст
работа руководителя кружка в Одессе


Интернет реклама УБС

Олег Наливайко очолив Держтелерадіо

18.03.2014

Досьогодні він був головою Національної спілки журналістів України, раніше - очолював інформаційне агентство УНІАН. 


Олег Наливайко: "Майбутнє — за регіональними ЗМІ" [+ІНТЕРВ’Ю]

- Фактично він йде у профільне державне інформаційне відомство для поміркованого реформування системи, - прокоментував призначення Олега Наливайка перший секретар Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко. - Бо заклики до різких рухів щодо комунальних та державних медіа, нагнітання в регіонах питань по керівниках обласних державних телерадіокомпаній та багато інших питань потребують уважного підходу та адекватного реагування. Спілка журналістів є найбільшою громадською організацією, що об’єднує працівників мас-медіа та лобіює їх інтереси. Очевидно, таких можливостей у нас стало більше.

Звернення до поліграфістів України

Олег Наливайко народився у 1961 році у Львові. У 2009-2010 рр. він упрдовж кількох місяців уже виконував обов’язки голови Держтелерадіо.

 

ogo.ua 

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".