This version of the page http://www.factor.ua/?locale=en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-15. The original page over time could change.
ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Пошук по сайту:

Вітаємо Вас на сайті Видавничо-консалтингової корпорації «ФАКТОР»!
Тут Ви можете одержати необхідну інформацію про історію корпорації, напрямки її діяльності, досягнення, плани і перспективи розвитку.

Президент корпорації «ФАКТОР»
Сергій Якович Політучий

Новини та події
11.04.2014
Травневий коктейль від Освітнього центру «Фактор»
Освітній центр «Фактор» запрошує бухгалтерів до Грузії на виїзний семінар «Травневий коктейль».
01.04.2014
«Фактор» підтримав студентський конкурс.
ГК «Фактор» підтримала VIII Міжнародний студентський конкурс рекламних та PR- проектів «Золотий компас».
27.03.2014
Новини Групи компаній «Фактор» тепер доступні на YOUTUBE
Найцікавіші та актуальні новини про проекти Групи компаній «Фактор» тепер доступні на офіційному каналі YOUTUBE, а також у соцмережах Google+ та Facebook.
26.03.2014
Відео лекції «Про час і про нас» доступно в інтернеті
21 березня 2014 відбулася друга лекція-зустріч президента Групи компаній «Фактор» Сергія Політучого з харків'янами. Зустріч пройшла у формі відкритого діалогу.
20.03.2014
У Донецьку та Луганську відбудуться семінари для бухгалтерів
Тематика семінарів: «Актуальні питання розрахунку і сплати податку на прибуток, ПДВ, єдиного податку. Нові форми звітності: загальна характеристика змін, порядкове заповнення, виправлення самостійно виявлених помилок»
Всі новини та події
Ласкаво просимо!

Корпорація «Фактор» є одним з найбільших підприємств України, що спеціалізуються на наданні консалтингових послуг і випуску періодичних видань і літератури з питань теорії й практики бухгалтерського обліку й оподатковування, підприємництву, праву, діловодству. Ми є лідером в області високоякісної поліграфії, виробництві газет і книг.

Головна мета корпорації «Фактор» - створення информаційно комфортного середовища для існування і розвитку українського підприємництва, розвитку національної видавничої справи, поліграфії і друкарства. Виконання поставлених перед корпорацією завдань здійснюється організаційно зв'язаною системою підприємств і організацій, що спеціалізуються на різних видах діяльності, скоординованих у контексті загальнокорпоративних цілей.

Головна цінність корпорації — унікальні знання і досвід, накопичений підприємством з 1991 року — року його заснування. У нашому активі — відомі бренди і торговельні марки. Наша команда висококласних професіоналів, сертифікованих фахівців здатна вирішувати будь-які складні завдання, поставлені перед корпорацією. Не зупиняючись на досягнутому, корпорація активно розвиває нові напрямки, завойовуючи нові ринки та розширюючи сфери впливу.

Свої відносини з партнерами «Фактор» будує на основі взаємної довіри, надійності, відповідальності і високого професіоналізму. Ми відкриті до співробітництва й додаємо всі зусилля, щоб наша діяльність була максимально корисною суспільству.

Ми запрошуємо Вас у впорядкований, комфортний світ «Фактора», де все продумано, щоб надати Вам максимум послуг та ефективних рішень для Вашого бізнесу в найзручнішій для Вас формі.

Підприємства


ВБ «Фактор» щорічно видає понад 185 найменувань нормативно-правової та методичної літератури загальним тиражем 750 тис. примірників

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».



Сайти корпорації «Фактор»:
Copyright © 2004–2014 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2014 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09