This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?zirki_futbolu&videoMenuId=50 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-14. The original page over time could change.
Відео - Програми - Спортивні - Зірки футболу
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Спортивна Історія
Територія слави
Моменти гордості
Команда
Матч дня
Кращі голи
Актив
Вболіваємо разом
Зірки футболу
Футбол
Пізнавальні
Розважальні

ЗІРКИ ФУТБОЛУ

Слідкувати

Зірки футболу
Зірки футболу. Імена Бекхемів, масні історії Террі та футбольні пограбування
Чи колись був футболіст зірковіший та популярніший ніж Бекхем? Конкурентів у нього багато. Але вже зараз ростуть наступні Бекхеми, які здатні підхопити естафету футбольної суперзірки.
31.12.13 23:10
Зірки футболу
Зірки футболу. Скандальні Фердінанд і ван Персі та суворий арбітр Говард Вебб
До зірок футболу завжди прикута увага вболівальників та преси. Ці хлопці заробляють неймовірні гроші, вони завжди в оточенні знаменитостей - хто не мріє про таке життя?
30.12.13 21:10
Зірки футболу
Маленький кореєць у великому футболі та сімейна справа братів Туре
Історія маленького корейця Парк Джи Сун у великому англійському футболі, а також як брати Туре перетворили футбол на сімейну справу читайте далі.
27.11.13 22:31
Зірки футболу
Епоха найтитулованішого гравця в історії британського футболу: Раян Гіггз
Цього місяця Гіггзу виповниться 40. Звичайно, з роками організм вже не дозволяє грати двічі на тиждень на найвищому рівні, та й колишньої прудкості немає. Але Райан і далі в строю.
19.11.13 21:21
Зірки футболу
Зірки футболу: Тевес-сім’янин та Бартон-грубіян
Сьогодні у програмі - історії двох різних особистостей у світі футболу. Один із них міняє славу на сімейний затишок, інший - не залишить байдужим нікого через свою викличну поведінку.
30.10.13 20:59
Зірки футболу
Зірки футболу. Адебайор та Белламі
Складний характер, темперамент, нестримність та невиправдана агресія – все це Еммануель Адебайор.
23.10.13 21:51
Програми
Санті Касорла - закоханий у футбол
Жодної секунди без думок про улюблену справу. Насолода просто від дотику до м'яча. Якщо б потрібно було все це назвати одним словом, то таке знайдеться - Санті Касорла.
04.02.13 12:07
Програми
Армін Цогелєр - італійський ас на санях
“Там, де я виростав, було стільки снігу, що я навіть до школи на санках добирався”, - каже Армін Цогелєр. Однак, професійно займатись санним спортом в Італії було справжньою авантюрою, якщо вже ставиш перед собою найамбітніші цілі.
31.01.13 20:00
Програми
Марко ван Бастен - триразовий володар Золотого м’яча
Марко ван Бастен вмів на полі усе. Свого часу він тричі отримував Золотого м’яча. У грі легендарного Марко ван Бастена просто не було слабких сторін.
30.01.13 03:05
Програми
Сіріль Депре – творець нової ери в “Дакарі”
“Дакар”- найнебезпечніший, найвиснажливіший автоспортивний марафон з усіх, що існують на планеті. Там немає місця жартам. І якщо екіпажі вантажівок та джипів захищені стіною металу та каркасами безпеки, то мотоциклістів оберігає лише власна майстерність.
24.01.13 23:33
Програми
Ронда Роузі - секс-символ змішаних єдиноборств
6 хвилин і 43 секунди - саме стільки часу знадобилося Ронді Роузі, аби пройти із самого низу до самісінької верхівки, усю кар’єрну драбину, у відносно молодому виді спорту - змішаних бойових мистецтвах, чи просто MMА.
22.01.13 23:30
Програми
Кароліна Костнер - найкраща фігуристка світу
Римський амфітеатр у центрі Верони, всесвітньовідоме шоу "Опера на льоду". Тут не бракує чемпіонів світу: Плющенко, Ламб'єль, Аракава. Але ось трибуни починають просто шаленіти - на льоду Кароліна Костнер.
20.01.13 07:02
Програми
Фалькао - футзальний Пеле
У великого футболу вже давно є свій король. “Молодший брат” гри мільйонів – футзал - попри значно коротшу історію, також встиг подарувати світові справжнього генія гри.
18.01.13 06:23
Програми
15-річний Хасім Мастур: Я роблю те, чого не можуть ровесники
Ажіотаж навколо 15-річного італійця марокканського походження в рази перевищує популярність Мессі у тому ж віці. “Інтер”, “Ювентус”, “Арсенал”, “Барселона”, “Реал”, “Манчестер Сіті” - усі вони прагнули підписати юного гравця "Реджани" Мастура. Але саме “Мілану” вдалось переконати батьків Хасіма перейти до них.
17.01.13 20:12
Програми
Мірча Луческу: той, хто робить з "Шахтаря" зірку
Рецепт успіху Мірча Луческу - на перший погляд простий, але це лише для тих, хто геть нічого не тямить у футболі.
17.01.13 02:00

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17
 

ТЕМИ ДНЯ

ЗАВОРУШЕННЯ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Засідання у зв'язку з ситуацією в Україні буде відкритим, — голова Ради безпеки ООН Тимошенко пророкує масштабне кровопролиття у випадку застосування сили на сході України  Українські спецслужби затримали офіцерів ФСБ і розвідки збройних сил Росії, — Парубій 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Подія дня. Янукович знову заговорив, тепер у компанії Захарченка і Пшонки   Янукович з Росії погрожує владі у Києві криміналом і просить військових не стріляти в українців  Аваков створює спецпідрозділи МВС з числа добровольців 

ПРОТИСТОЯННЯ У КРИМУ

ЦВК офіційно визнала неможливим проведення президентських виборів у Криму Росія веде пропаганду війни, — Генсек НАТО  Дещиця закликає українців не їхати відпочивати в Крим  

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нас про це