This version of the page http://kip.ua/ukrainian/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-13. The original page over time could change.
Реєстрація торгової марки:: Патентна фiрма "Крилова i партнери" 1
  • Реєстрація товарного знаку
  • Реєстрація доменів в зоні UA
  • Патентування
  • Захист інтелектуальної власності
  • Реєстрація авторського права та суміжних прав
  • Інші послуги

ключові слова сайту:

- патентування винаходів;
- реєстрація товарного знаку;
- реєстрація торгової марки;
- захист інтелектуальної власності.

Реєстрація торгової марки

Ви винахідник або юрист? Художник або підприємець? Бізнесмен або творча людина? Ви займаєтеся створенням чогось унікального чи випускаєте новий товар? Рано чи пізно ви зіткнетеся з такою проблемою, як захист прав на випущену вами річ або інтелектуальний продукт. Можливо, спочатку вам ця проблема видасться несуттєвою або маловажною, однак, відкладаючи це питання в довгий ящик, не забудьте про те, що будь-яка успішна задумка може бути використана кимось ще, і, можливо, цей хтось захоче збагатитися за рахунок вашої ідеї.

Таким чином, якщо ваші конкуренти оформлять патент на ваш винахід раніше вас, то ніякий суд не зможе вам допомогти, і навіть найкращі адвокати не зможуть нічого довести. Щоб не потрапити в таку ситуацію, потрібно якомога раніше вирішити питання про реєстрацію торгової марки.

Компанія «Крилова і партнери» - це кваліфіковані професіонали, які встануть на захист вашої інтелектуальної власності і допоможуть вам пройти процедуру реєстрації торгової марки.

Наша фірма утворилася в 1993-му році і ось уже на протязі майже 20-ти років успішно займається питаннями, пов язаними із захистом інтелектуальної власності в Україні та за кордоном. У нас працюють ліцензовані патентні повірені Україна і грамотні юристи, які мають величезний досвід в цій галузі ще з часів СРСР. Вони успішно здійснюють всі види робіт, пов язані з реєстрацією об єктів інтелектуальної власності та захистом прав.

У нас працюють ліцензовані патентні повірені Україна і грамотні юристи, які мають величезний досвід в цій галузі ще з часів СРСР. Вони успішно здійснюють всі види робіт, пов язані з реєстрацією об єктів інтелектуальної власності та захистом прав її власників.

Розгорнутий список надаваних послуг ви знайдете в розділі «Послуги».

Керівник,
патентний повірений

Крилова Н. І.

 

Якщо ви займаєтеся бізнесом або створюєте щось нове рано чи пізно перед вами постане проблема реєстрації вашої торгової марки: реєструвати самостійно або довірити цю процедуру професіоналам?

Якщо ви виберете самостійну реєстрацію, то будьте готові до того, щоб досконально ознайомитися з Законом України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» і «Правилами складання і подання заявки на видачу свідоцтва України на знак для товарів і послуг». Там ви знайдете інформацію про цю процедуру.

Вам також потрібно буде придумати позначення для вашого товару чи послуги, задати яке ви повинні будете або словесним, або графічним, або комбінованим способом. Далі в Міжнародному класифікаторі потрібно буде вибрати класи товарів. Після цього скласти заявку на реєстрацію торгової марки та сплатити необхідну держ. мито. Після того, як ви з усім цим впоралися, доведеться почекати встановлення початкової дати подання заявки на реєстрацію торгової марки протягом 4-5 тижнів. І якщо експертиза поставить вам позитивну оцінку, ви станете власником свідоцтва про реєстрацію торгової марки.

Як видно з перерахованого вище, процедура реєстрації торгової марки складна і вимагає грамотного підходу до вирішення багатьох питань. Вам доведеться зіткнутися з правильним вибором класів товарів для вашої торгової марки, отриманням правової охорони, а також, що важливо, правильним оформленням заявки. Тому для економії вашого часу і сил ми настійно рекомендуємо вам довірити цю процедуру кваліфікованим фахівцям у цій галузі.

  • Необхідні документи
1. Товарний знак 2. Промисловий зразок
  • Корисні статті
1. Як проходить процедура реєстрації торгової марки? 2. Проблеми захисту інтелектуальної власності 3. Реєстрація товарного знаку
  • Закони
1. Про охорону прав на винаходи 2. Про охорону прав_на_знаки_для_товарів 3. Про охорону прав на промислові_зразки
  • Корисна iнформацiя
1. Порядок реєстрації товарного знаку 2. Переваги міжнародної реєстрації торгової марки 3. Що є об'єктом захисту_товарного_знаку?