This version of the page http://www.zaz.ua/ukr/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-11. The original page over time could change.
Про компанію/ЗАЗ. Сайт офіційного дистриб'ютора в Україні.

Про компанію

Про компанію

«АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні, що представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу - єдиного в Україні підприємства, що володіє повним циклом виробництва автомобілів, що включає штампування, зварювання, фарбування, спорядження кузова і складання автомобіля. На сьогоднішній день модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens у кузовах седан та хетчбек. Комерційну лінійку бренду представляє ЗАЗ Lanos Pick-up.

За більш ніж десятирічну історію дистриб'юторською компанією було реалізовано більше 500 000 автомобілів вітчизняного виробництва під брендом ЗАЗ і Daewoo.

Висока якість, а звідси і популярність автомобілів ЗАЗ в Україні, дозволяє компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» зберігати одну з лідируючих позицій на вітчизняному автомобільному ринку. Так, протягом усього періоду існування бренд ЗАЗ стабільно входив до трійки лідерів з реалізації автомобілів в Україні. Навіть у посткризовий період «оздоровлення» продажів автомобілів ЗАЗ відбувалося набагато більш стрімким темпом, ніж відновлення всього автомобільного ринку, що свідчить про високу популярність автомобілів, реалізованих дистриб'юторською компанією «АвтоЗАЗ-сервіс».

ЗАЗ Forza

У 2011 році на Запорізькому автомобілебудівному заводі почалося виробництво моделі  ЗАЗ Forza, що започаткувало нову віху розвитку бренду ЗАЗ в Україні. Сучасний дизайн, широкий спектр опійного наповнення, якість матеріалів та доступна ціна автомобіля знайшли позитивний відгук у покупців. Та уже через рік автомобіль ЗАЗ Forza став переможцем в номінації «Кращий доступний автомобіль» найбільш популярного автомобільного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2012».

ЗАЗ Lanos

2012 ознаменувався ще однією перемогою - вшосте ЗАЗ Lanos здобув перемогу в національному рейтингу «Авторейтинг» у номінації «Абсолютний лідер продажів». 6 років поспіль, з 2006 по 2011 роки, гарантована якість і практичність народного авто, рівень цін, доступний для всіх верств населення, роблять ЗАЗ Lanos обранцем багатьох українських родин.

ЗАЗ VIDA

Але на цьому компанія не зупиняється: у квітні 2012 року відбулася презентація нової моделі - ЗАЗ VIDA. Новинка від Запорізького автомобілебудівного заводу є локалізованою версією добре відомого Chevrolet Aveo. В ЗАЗ VIDA поєдналися корейська якість, світові стандарти безпеки і українська вартість - все це дало змогу автомобілю здобути визнання автовласників та стати новим флагманом ЗАЗ. Цей факт підтверджується впевненою перемогою моделі ЗАЗ VIDA в номінації «Кращий доступний автомобіль» всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013».

Восени 2013 року ЗАЗ VIDA  встановила безпрецендентний автомобільний рекорд України. Проїхавши навколо усієї України майже 5000 км – в різних географічних умовах та, подекуди, в умовах бездоріжжя – ЗАЗ VIDA мандрувала навколо усієї України жодного разу не вимикаючи двигун. При цьому не було зафіксовано жодних перебоїв у його роботі. Дане досягнення відображене у Національному реєстрі рекордів України як «Найдовший пробіг автомобіля без вимкнення двигуна».

ЗАЗ Sens

У 2013 році вперше в історії дистриб’юторської компанії бренд ЗАЗ став абсолютним лідером ринку легкових автомобілів України серед усіх автомобільних брендів. За підсумками 2013 року клієнтам офіційного дистриб’ютора було передано 18 078 автомобілів. Таким чином, бренд ЗАЗ зайняв долю ринку у 9% та закріпився на першому місці з продажу автомобілів в Україні.

Крім того, із результатом понад 7 тис. проданих авто ЗАЗ Sens стає бестселером 2013 року, впевнено очоливши рейтинг усіх легкових авто на українському ринку. Саме за це досягнення ЗАЗ Sens нагороджено відзнакою у номінації «Абсолютний лідер продажу» Національного автомобільного рейтинг-акції «Авторейтинг 2013».

На сьогоднішній день дилерська мережа компанії є однією з найширших і нараховує у всіх регіонах країни понад 100 сертифікованих сервісних станцій і місць продажів, що забезпечують комплексне обслуговування своїх клієнтів. Для зручності автовласників дилерські підприємства надають відразу низку послуг, таких як продаж автомобіля, гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування, а також інші види робіт.

Слоган ЗАЗ – «АВТОМОБІЛІ ДЛЯ ЖИТТЯ» – відображає прагнення вітчизняного автомобільного бренду ЗАЗ зробити мрію про автомобіль доступною реальністю, запропонувавши українському споживачеві автомобілі з найкращим співвідношенням «ціна/якість».

У березні покупці обрали автомобілі ЗАЗ! 10 квiтня 2014

У березні 2014 року ЗАЗ знову здобув першість на ринку легкових авто в Україні. Моделі ЗАЗ Sens та ЗАЗ VIDA – у...

«Чув? Бачив?» Розпродаж ЗАЗ!* 19 березня 2014

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні – Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» – оголошує ве...

Весняний сервіс без меж! 17 березня 2014

З 17 березня в мережі сервісних станцій корпорації УкрАВТО діє акційна пропозиція, яка дозволить привести автомобіль ...

Всі новини
 

Автомобілі для життя

  • Пошук дилера
  • Підібрати кредитну програму
  • Замовити автомобиль
  • Зворотній зв'язок
  • Акції
  • Запис на тест-драйв
Русский