This version of the page http://irc.gov.ua/ua/reestr_elr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-10. The original page over time could change.
Реєстр ЄЛР | Державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр»

Реєстр ЄЛР

Про Реєстр

Єдиний ліцензійний реєстр - це автоматизована система збирання, накопичення та обліку даних з питань ліцензування певних видів господарської діяльності (постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування, ведення і користування відомостями ліцензійного реєстру та подання їх до Єдиного ліцензійного реєстру» № 1658 від 08.10.2000 року).

Розпорядник Реєстру

Розпорядником Єдиного ліцензійного реєстру є Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Отримання відомостей з Реєстру

Відомості з Єдиного ліцензійного реєстру надаються у вигляді:
  • Інформації з Єдиного ліцензійного реєстру, в тому числі з використанням електронних засобів зв’язку чи електронно-магнітних носіїв інформації;
  • На офіційних веб-сайтах органів ліцензування та Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва розміщується інформація, що міститься в Єдиному ліцензійному реєстрі.

Порядок видачі відомостей з Єдиного ліцензійного реєстру регулюється постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування, ведення і користування відомостями ліцензійного реєстру та подання їх до Єдиного ліцензійного реєстру» № 1658 від 08.10.2000 року та наказом Ліцензійної палати України «Про затвердження Положення про порядок та умови видачі інформації з Єдиного ліцензійного реєстру» № ЛП-37 від 15.11.1996 року.

Державне підприємство "Інформаційно-ресурсний центр" не надає відомості з Реєстру за вийнятком забезпечення відображення інформації з ЄЛР на веб-сайті.

Розвиток та технічна реалізація

На виконання п.3 наказу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва від 08.07.2009 року № 122, 09.09.2009 року від Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва до ДП «ІРЦ» було передано інформаційний фонд ЄЛР у вигляді табличних файлів. На сьогодні ЄЛР ведеться шляхом щомісячної обробки отриманих від органів ліцензування файлів визначеної структури.