This version of the page http://www.aval.ua/personal/proposition/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-08. The original page over time could change.
Публічна пропозиція щодо надання банківських послуг



Інформаційний центр
0(800) 500-500
У Києві 490-88-88 або 521 з мобільного (для абонентів МТС)
info@aval.ua
letters.ib@aval.ua — з питань
Інтернет-банкінгу для приватних осіб

Для клієнтів малого та середнього бізнесу
0 (800) 505-045 sme-info@aval.ua

Центр технічної підтримки системи Інтернет-банкінгу для суб’єктів господарювання
0 (800) 505-770 clientbank.support@aval.ua - для питань із роботи в системі «Клієнт-банк»

Центр цілодобової підтримки з питань еквайрингу
0 (800) 500-738 У Києві: 495-91-91
acq.service@aval.ua

Центральний офіс
01011, Україна
м. Київ, вул. Лєскова, 9


Райффайзен Лізинг Аваль

Публічна пропозиція щодо надання банківських послуг

Цим Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» (надалі – Банк) пропонує надання громадянам банківських послуг на умовах, викладених в Правилах банківського обслуговування фізичних осіб в АТ «Райффайзен Банк Аваль» (надалі - Правила), які є невід’ємною частиною цієї Публічної пропозиції та чинна редакція яких офіційно оприлюднена на сайті Банку в мережі Інтернет (www.aval.ua).

Ця Публічна пропозиція є офертою, що адресується Банком необмеженому колу фізичних осіб, набуває чинності з 21.10.2013 та офіційно оприлюднюється на сайті Банку в мережі Інтернет (www.aval.ua). Публічна пропозиція є чинною до прийняття Банком рішення про її припинення.

Фізична особа, яка виявила намір прийняти (акцептувати) цю Публічну пропозицію, звертається до відділення Банку. Перелік відділень Банку та їх адреси наведено на сайті Банку в мережі Інтернет (www.aval.ua). До відділення Банку фізична особа подає документи та відомості, необхідні для її ідентифікації відповідно до вимог Банку, з якими можна ознайомитися у відділенні Банку. Підписання сторонами угоди за формою, що міститься в Додатку №1 до Правил (надалі – Угода) є прийняттям (акцептом) цієї Публічної пропозиції відповідною фізичною особою. Підписання сторонами Угоди можливе за умови повної ідентифікації фізичної особи відповідно до вимог Банку, а також надання фізичною особою та її уповноваженими особами до Банку письмової згоди за формою Банку на розкриття банківської таємниці, обробку персональних даних та іншої конфіденційної інформації (далі - Згода).

Ця Публічна пропозиція, Угода, Правила, Згода разом з Тарифами, Заявами, всіма змінами, додатками та додатковими договорами/угодами до них у сукупності є Договором банківського обслуговування. Після прийняття (акцепту) цієї Публічної пропозиції Банк зобов’язаний надавати відповідній фізичній особі банківські послуги у порядку та на умовах, визначених Договором банківського обслуговування, а фізична особа набуває прав та обов’язків, передбачених Договором банківського обслуговування. Договір банківського обслуговування є укладеним з дати підписання сторонами Угоди.

До відносин сторін Договору банківського обслуговування застосовуються Правила у редакції, чинність якої визначається відповідно до положень Угоди. У разі припинення цієї Публічної пропозиції, Правила продовжують застосовуватися до відносин сторін.

Послуги, що Банк пропонує надавати відповідно до цієї Публічної пропозиції, не можуть бути пов’язані із здійсненням фізичною особою підприємницької діяльності, діяльності щодо легалізації злочинних доходів або фінансування тероризму, та корупційною діяльністю.

Голова правління АТ «Райффайзен Банк Аваль»Володимир Лавренчук
Заступник голови правління АТ «Райффайзен Банк Аваль»Роберт Коссманн

Публічна пропозиція щодо надання банківських послуг PDF, 478,7 КБ


Корисні посилання

  • Продаж заставного майна
  • Райффайзен Банк Інтернаціональ
  • Депозитні та поточні рахунки
  • Грошові перекази
  • Система «Райффайзен Онлайн»

Показники Банку*

На 31 грудня 2013 р.
млрд грн.
Статутний капітал3,0
Власний капітал7,2
Активи43,5

* згідно з українськими стандартами бухгалтерського обліку та вимогами НБУ

Курси валют *

 куп.прод.**НБУ
$11,10011,80011,650969
15,50016,40015,961828
Руб.0,3130,3350,328190

* станом на 08.04.2014

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

$/€ 0,7299
€/$ 1,3700