This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=924 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-07. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

 

З 11 березня до 11 квітня 2014 року оголошений традиційний місячник санітарної очистки та благоустрою міста Хмельницького.

Шановні хмельничани, давайте разом докладемо зусиль, аби наше рідне місто завжди було чистим і затишним!

Просимо кожного з вас долучитися до важливої  справи благоустрою, адже чистота в місті розпочинається з власної оселі, прибудинкової території, під’їздів, спортивних та ігрових дитячих майданчиків.

  

 

Увага! Оголошено конкурс на кращий проект меморіального комплексу на честь «Небесної сотні»

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Знак якості “Довіра споживача” отримав магазин “Жіноча примха”
Понеділок, 23 вересня 2013, 13:53
Понад десять років поспіль Хмельницьке обласне товариство споживачів присвоює знак якості “Довіра споживача” кращим підприємствам та закладам краю, що працюють у різних сферах життєдіяльності. Почесну відзнаку за десятиріччя її існування отримали і зуміли виправдати це звання близько двох десятків підприємств міста й області. Сьогодні список лауреатів поповнився. Свою довіру хмельничани висловили магазину жіночого одягу “Жіноча примха”, що розташований у центральній частині міста, на вулиці Володимирській.
Детальніше...
 
Хмельничан, які подолали 100-річний рубіж, побільшало
Понеділок, 23 вересня 2013, 13:21
Вітання з нагоди 100-річного ювілею днями приймала Любінецька Олена Йосипівна. Народилась Олена Йосипівна у с. Ганівка, Дунаєвецького району, працювала у колгоспі, пережила важкі роки голодомору та Вітчизняної війни. Виховала сина, має двох онуків.
Від міської влади із поважною датою у житті Олену Йосипівну привітав начальник управління праці та соціального захисту населення Словян Воронецький, який висловив заслуженій ювілярці слова глибокої вдячності та поваги, побажав довгих років життя та міцного здоров’я. Словян Ількович вручив ювілярці квіти та цінний подарунок.
Детальніше...
 
Правильно заповнена заява зі скаргою на постачальника надає право на податковий кредит по ПДВ
Понеділок, 23 вересня 2013, 10:51
Однією із підстав для включення сум податку на додану вартість до складу податкового кредиту є подання заяви зі скаргою на постачальника (додаток 8 до декларації) та копій товарних чеків або інших розрахункових документів, що засвідчують факт сплати податку у зв'язку з придбанням таких товарів/послуг. Також можна додати копії первинних документів, складених відповідно до Закону про бухоблік, що підтверджують факт отримання таких товарів/послуг. Платники, які подають звітність в електронному вигляді, мають подавати копії таких документів окремо у порядку, визначеному для подання звітності у паперовому вигляді (особисто платником податків або уповноваженою на це особою надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення).
Детальніше...
 
Ірині Мерлені зарахована в Зал Слави Міжнародної федерації об'єднаних стилів боротьби
Понеділок, 23 вересня 2013, 09:28
Під час чемпіонату світу в Будапешті Зал борцівської слави FILA поповнили десять нових імен. Серед спортсменів, які досягнули визначних результатів у цьому виді спорту є й хмельничанка Ірині Мерлені. Визнання такого високого рівня Ірині отримала не випадково, адже хмельничанка стала не тільки першою українкою, що підкорила олімпійський п'єдестал, а й першою олімпійською чемпіонкою в історії жіночої боротьби. Ірині Мерлені є олімпійською чемпіонкою 2004 року, бронзовою призеркою Олімпіади -2008. Тричі - у 2000, 2001 і 2003 роках – наша борчиня ставала чемпіонкою світу, а в 2004 і 2005 роках спортсменка вигравала "золото" чемпіонатів Європи.
Детальніше...
 
Визначено переможців конкурсу "Хмельницький - наш дім"
Понеділок, 23 вересня 2013, 09:01
На засіданні конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу на кращий благоустрій «Хмельницький – наш дім», яка пройшла під головуванням заступника міського голови Анатолія Нестерука, визначено переможців конкурсу за 7 номінаціями. Цього року кращими з благоустрою стали:
- у номінації «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків – двір будинку № 6 на вулиці Горбанчука (старший будинку Подолинний Сергій Володимирович);
- у номінації «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій міста – публічне акціонерне товариство «Укрелектроапарат» (голова правління Косковецька Євгенія Станіславівна);
Детальніше...
 
У стінах Хмельницької міської ради відбулася Генеральна Асамблея сесії Європейського молодіжного парламенту
Понеділок, 23 вересня 2013, 08:26
Завдяки активності молодих хмельничан наше місто вже не вперше приймає у себе представників найуспішнішої європейської молодіжної організації "Європейський молодіжний парламент" і стає осередком їх діяльності. 20-21 вересня в рамках всеукраїнського туру "Inter-Rail" у Хмельницькому проходила сесія-форум Європейського молодіжного парламенту – Україна, яка зібрала більше 40 делегатів – енергійних небайдужих молодих людей, представників студентської та учнівської молоді нашого міста та досвідчених учасників проектів ЄМП з вишів міст Києва і Вінниці та з країн Великої Британії і Австрії. Тема сесії – «Від асоціації до згоди» обрана з метою підвищення обізнаності молоді у питаннях демократії та євроінтеграції.
Детальніше...
 
Програма святкування Дня міста та план заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 23 до 29 вересня 2013 року
П'ятниця, 20 вересня 2013, 16:41

 

Детальніше...
 
Шановні працівники фармацевтичної галузі!
П'ятниця, 20 вересня 2013, 15:45
Щиро вітаю вас із Днем фармацевтичного працівника. Це свято — справедливе визнання вашої професії.
Своєю щоденною копіткою працею ви робите вагомий внесок у збереження здоров’я людей, забезпечення їх доступними, ефективними та якісними лікарськими засобами. Дякую вам за відданість своїй справі, турботу та вміння дарувати людям надію.
Фармацевтична галузь є необхідною та важливою складовою успішного функціонування сфери охорони здоров’я, запорукою збереження генофонду нації.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
П'ятниця, 20 вересня 2013, 15:35
У зв’язку з виконанням профілактично-ремонтних робіт на трансформаторній підстанції 23 вересня з 9.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків на вулиці Водопровідній.
З цієї ж причини, 23 вересня з 09.30 до 17.00 не буде світла у будинках на вулиці П’яскорського.

Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
Комунальні підприємства готують Хмельницький до Дня міста
П'ятниця, 20 вересня 2013, 15:29
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 11 до 19 вересня.
Зокрема, працівники комунального підприємства “Міськсвітло” замінили 147 ламп зовнішнього освітлення на вулицях: Проскурівській,Рибалка, Вінницькій, Зарічанській, Кармелюка, Козацькій, Гастелло, Щорса, Некрасова, Тухачевського, Профспілковій, Летичівській, Криничній, Пілотській, Чорновола, Красовського, Трудовій, Комунарів, Вокзальній, Кам’янецькій, Львівському шосе, Верейського; у дворах житлових будинків на вулицях П.Мирного і Кармелюка, на проспекті Миру і при в’їздах в місто зі сторони міст Кам’янця-Подільського і Старокостянтинова.
Детальніше...
 
22 вересня – День партизанської слави
П'ятниця, 20 вересня 2013, 13:29
З цієї нагоди у місті Хмельницькому проходять заходи із вшанування партизанів Великої Вітчизняної війни і членів Проскурівської окружної підпільної організації. Зранку на військовому кладовищі відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятників та обелісків, могил загиблих воїнів-визволителів на Військовому кладовищі. Хмельничани віддали шану Проскурівським підпільникам Марії Трембовецькій, Миколі Храновському, Павлу Кошарському, Федору Назарову та іншим землякам, які рятуючи рідну землю йшли на героїчні подвиги. Квіти до братської могили військовослужбовців та партизанів, які загинули захищаючи місто Хмельницький, поклали міський голова Сергій Мельник, голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха, заступник голови обласної ради Василь Осадчий, заступник міського голови Анатолій Нестерук...
Детальніше...
 
У Хмельницькому відбудеться Всеукраїнська конференція Європейського молодіжного парламенту
П'ятниця, 20 вересня 2013, 13:25
Вже вдруге Хмельницький національний університет стане осередком діяльності найуспішнішої європейської молодіжної організації "Європейський молодіжний парламент". 20-21 вересня у місті пройде черговий етап всеукраїнського туру "Inter-Rail" Європейського молодіжного парламенту – Україна. Проект передбачає проведення дводенних англомовних сесій у містах України під керівництвом досвідчених модераторів. Загалом до проведення заходів буде залучено близько 600 учасників, серед яких учні місцевих шкіл, студенти університетів та досвідчені учасники проектів ЄМП з Європи.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • В «Університеті третього віку» розпочався перший навчальний рік
  • Вокальний ансамбль Хмельницької дитячої музичної школи №3 гідно представив західний регіон України на міжнародному фестивалі-конкурсі
  • Впродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували більше 340 квадратних метрів м’якої покрівлі житлових будинків
  • Дистанційно звітуємо по РРО
  • Ветеран презентував книгу про звільнення Хмельницької області від німецько-фашистської окупації
  • Відбувся черговий інформаційний депутатський день
  • РЕМ повідомляє
  • Для законних представників осіб із інтелектуальними проблемами проведено навчальний семінар
  • Оголошується конкурс
  • Оголошується конкурс
  • Фотоконкурс "Хмельницький крізь об’єктив"фінішує
  • Оголошується конкурс
  • Запрошуємо завітати на виставку «Осінній Джаз»
  • РЕМ повідомляє
  • Приборкувач вогню
  • Сплачувати за послуги - обов’язок кожного!
  • У міській раді відзначили кращих фармацевтів
  • Зміни в законодавстві України
<< Початок < Попередня 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Наступна > Кінець >>

Сторінка 78 з 165
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02