This version of the page http://www.harchovyk.com/content (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-07. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
ГоловнаСтатті
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
260 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Рис

Популярні теги активного розділу
  • обладнання холодильне1
  • прес84
  • молоко82
  • хліб180
  • сік51
  • тістоміс17
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 659
Всі теги каталогу учасників 473
Всі теги новин 233
Всі теги статей 260
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2014

09 - 11 квітня 2014 р.

Україна, Київ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2 Б
INPRODMASH/UPAKOVKA-2014

09-11 вересня 2014 р.

23 міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій для харчової промисловості,
м.Київ, Броварський проспект, 15, "Міжнародний виставковий центр"
"SWEETS & BAKERY Ukraine/Ласощі 2014"

1 - 3 жовтня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарської промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"
 
Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 32   наступна>
16.03.2014р.

Міні-заводи для розвитку виробництва

Нині дедалі ширше практикують переробку сільськогосподарської продукції на міні-заводах. Розвиток малих м'ясопереробних виробництв вирішує кілька важливих проблем, зокрема, забезпечення сільського населення м'ясними продуктами і своєчасну переробка худоби вимушеного забою. Та й будівництво міні-заводів набагато дешевше, і ввести їх у експлуатацію можна швидше, ніж великі м'ясокомбінати. Такі зручні-міні заводи пропонує компанія «Лакта-Сервіс».

 
07.02.2014р.

Попит на печі «J4» – по усьому світу

У грудні в Чехії було підбито підсумки діяльності компаній, які працюють у різних галузях промисловості країни. Нагороди керівникам на урочистому вечорі вручив особисто президент країни Мілош Земан.

 
09.01.2014р.

«PSS SVIDNIK a.s.»: Захищаємо репутацію, тестуючи продукцію

Словацька компанія «PSS SVIDNIK a.s.» вже понад 40 років успішно працює на міжнародному ринку м'ясоперербки. На сьогодні, підприємство понад 90% своєї продукції постачає компаніям з країн Західної, Східної Європи і Азії.

 
04.04.2014р.

Новые возможности вашего производства

Успешные игроки мясной индустрии постоянно наращивают конкурентное преимущество перед своими оппонентами. Один из способов вырваться вперед — внедрение или модернизация системы мониторинга, учета и контроля производственных циклов, которые позволяют ускорить процессы на производстве, увеличить рентабельность, снизить либо полностью исключить ошибки сотрудников, иметь полную и детализированную картину производства.

 
04.04.2014р.

Консистенция спредов как показатель их качества

Спреды, позиционируемые на рынке как продукты здорового питания, призваны частично заменить сливочное масло и быть к нему максимально приближенными по потребительским свойствам. Спреды обладают повышенной биологической ценностью и диетическими свойствами за счет лучшей сбалансированности жирнокислотного состава путем увеличения содержания ненасыщенных и жирных полиненасыщенных кислот. Использование растительных жиров позволяет снизить калорийность и содержание холестерина в продукте. Перед производителями спредов стоит непростая задача: создать качественный продукт с заданным составом, требуемыми структурно-реологическими показателями и высокими потребительскими свойствами.

 
30.12.2013р.

З АПК «Технологія PLUS» можна облікувати все

Як відомо, надійний і докладний облік усіх видатків і витрат є запорукою ефективного виробництва, слугує важливим джерелом інформації про технологічні процеси, використання ресурсів, одержані результати тощо. Способів підвищення ефективності нині на ринку дуже багато. Найчастіше для цього скорочують витрати: від закупівель матеріалів за найнижчими цінами до зменшення заробітної плати персоналу і його скорочення.

 
30.12.2013р.

Хліб зі смолою – це смачно

Протягом багатьох років роботи на ринку інгредієнтів для харчової промисловості компанія «Новоконтакт» не лише задовольняє різноманітні потреби підприємств України, а й активно розвиває нові напрями, впроваджує концептуально нові продукти, які дають змогу вирішувати на виробництві надзвичайно складні завдання.

 
30.12.2013р.

Актуальність – класика, або просто смачно

Класична музика, мелодія, гра, книга та їжа. Якщо до музики, гри і мелодії можна швидко підібрати сотню відповідних мотивів, то класична їжа – це перелік з не більше ніж десяти яскравих прикладів. Як і класична мелодія, що складається лише із семи простих нот, класична їжа – це мелодія, що складається із простих і зрозумілих продуктів.

 
26.12.2013р.

Фінські традиції якості

Забій тварин треба здійснювати згідно з правилами передзабійного ветеринарного огляду і ветеринарно-санітарної експертизи м'яса і м'ясних продуктів, затвердженими наказом Державного департаменту ветеринарної медицини України. Однією із основних вимог цих правил є встановлення сучасних модульних боєнь, які пропонує фінська компанія «KOMETOS OY».

 
28.11.2013р.

Еволюція прагне до круглих форм

Лінійка ультрасучасних хлібопекарських печей Revent, користується успіхом та попитом у пекарнях усього світу, і вже не одне десятиліття перебуває на передовій технологічного прогресу. В даний час наші новітні розробки направлені на удосконалення цього вже високого стандарту. Дозвольте представити вашій увазі круглу піч.

 
08.10.2013р.

Надоцтова кислота (НОК) – вибір майбутнього

На сьогодні багато виробничих компаній харчової промисловості переконалися у доцільності використання дезінфектантів, основою яких є надоцтова кислота. Ця кислота ефективна проти бактерій, вiрусів, дріжджів та плісняви.

 
07.10.2013р.

Торрічеллієва порожнеча як умова для виробництва

Людина, як і решта живих істот, не може існувати без повітря. Відправляючись у космічну подорож (туди, де володарює вакуум), вона бере зі собою принаймні найважливішу складову повітря – кисень. Тож чи означає це, що людині у її практичній діяльності не потрібен вакуум? Потрібен, так само як високі й низькі температури, без яких неможливе виробництво тієї чи іншої продукції, як і високий тиск, котрий, наприклад, перетворює м’який графіт на найтвердіший мінерал – алмаз. Неможливе сучасне високотехнологічне виробництво й без вакууму, який створюють за допомогою спеціального обладнання.

 
07.10.2013р.

Хліб краще пакувати

Експерти відзначають в Україні превалювання полімерних матеріалів для пакування хліба (85–95% ринку). Однак нині на багатьох регіональних ринках ПЕ-пакети мають серйозного конкурента – стретч-плівку, що охоплює близько 15% ринку. Близько 5% припадає на термоусадні плівки. ПЕ й стретч дешеві й прості у використанні. Сприяє поширеності такого пакування і те, що багато хлібозаводів функцію фасування виробленого хліба покладають саме на роздрібну торгівлю. ПП вирізняється, зокрема, тим, що суттєво продовжує термін зберігання продукту, – це важливо для підприємств, які працюють на міжрегіональному рівні. Крім того, на ПП добре наносити друк, що актуально при виведенні на ринок брендованих продуктів. Тому саме йому віддають перевагу великі хлібозаводи. А в перфоровані пакети з CAST-плівки можна запаковувати гарячий хліб.

 
23.08.2013р.

Євроінтеграційні тенденції українського хлібного ринку

У вересні в Івано-Франківську вп’яте відбудеться ярмарок-виставка «Свято хліба». На цьому заході представники галузі зможуть продемонструвати найкращі вироби, новинки асортименту, а також поспілкуватися з колегами, партнерами, обговорити найактуальніші тенденції ринку, проблеми галузі тощо.

 
21.08.2013р.

Обладнання родом з України

Серед виробників обладнання для харчової промисловості вирізняється компанія «УХЛ-Маш». Як розповів нам Олександр Пенкісович, керівник напряму підприємства, успішній роботі сприяє високоякісна технологічна база.

 
20.06.2013р.

Системна інтеграція – необхідність для сучасної промисловості.

Успішний розвиток сучасного бізнесу залежить від прогресивного бачення перспектив і використання актуальних підходів. Перед керівниками підприємства стає безліч завдань і широкий спектр питань ефективного управління. Виникає необхідність аналізу даних, у певний відрізок часу, для відстежання змін технологічного процесу, послідовності роботи й кінцевого результу. Динамічні зміни ринку диктують необхідність технологічних і технічних удосконалень. Впровадження системи інтеграції допоможе розв'язати цей і багато інших питань.

 
11.06.2013р.

Нова технологія розливу молока

Переваги запатентованої системи EFS® для розливу молочних продуктів компанії «AVE Technologies»

 
24.04.2013р.

Дріжджі «Оптіма» – ідеальний інструмент для оптимізації процесів...

Дріжджі виробництва Харківського дріжджового заводу (з 19.03.2013 р. ТОВ "КОМПАНІЯ БАЛЕКС") використовують як на потужних хлібозаводах, так і в невеликих пекарнях і кондитерських цехах. Висока якість продукції, стабільність показників кожного кілограму дріжджів і культура виробництва, що відповідає світовим стандартам – це основні фактори, які допомогли нам зайняти свою нішу на ринку та завоювати довіру українських пекарів. Ретельний мікробіологічний і технохімічний контроль на всіх етапах виробництва, починаючи з перевірки сировинних матеріалів, і закінчуючи моніторингом якісних параметрів готової продукції (до кінця терміну зберігання) дозволяють нам гарантувати якість дріжджів протягом 35 діб без додавання консервантів та інших складників.

 
25.02.2013р.

«Агро-3» трьома пропозиціями не обмежується

Серед компаній, які представляють на вітчизняному ринку імпортне обладнання для харчопереробної промисловості, одиниці тих, які пропонують широкий асортимент машин, а також нададуть усебічний і висококваліфікований інжиніринг та послуги клієнтові. Серед них – компанія «Арго-3». Про вітчизняний ринок устаткування, популярні нині напрями виробництва, про обладнання та послуги, які надає м᾽ясопереробникам компанія «Арго-3», наша розмова з комерційним директором Павлом Курдасем.

 
05.02.2013р.

Камедь тари – незамінний загущувач для функціональних сумішей

Удосконалення споживчих характеристик сучасних функціональних сумішей неможливе без впровадження нових композицій загущувачів які, зокрема передбачають застосування таких універсальних гідроколоїдів як камед тари (Е417) та камедь ріжкового дерева (Е410). Ці загущувачі є чудовими синергетиками і, особливо у поєднанні з карагінаном, дають змогу одержати функціональні суміші з набагато кращими характеристиками, ніж функціональні суміші, що базуються використанні камеді гуару (Е412).

 
1 2 3 4 ... 32   наступна>
 
Останні новини
Останні новини
Международный форум пищевой промышленности и упаковки IFFIP 2014
04.04.2014р.

9-11 апреля в киевском ВЦ «КиевЭкспоПлаза» состоится...

Виробництво обробленого молока зросло на 17% - УКАБ
02.04.2014р.

За січень-лютий 2014 молокопереробними підприємствами...

Україна стала основним постачальником соняшникової олії в Китай
01.04.2014р.

Про це в інтерв'ю «АПК-Інформ» розповів інженер...

Мілкіленд готує до запуску молочну ферму в Чернігівській області
01.04.2014р.

Інспекція державного архітектурно-будівельного...

Україні було повернено 38 тонн м'яса
31.03.2014р.

Заморожена яловичина в напівтушах вагою в 20 тонн, яка...

 
 Реклама: | ежедневник а5 . За сколько сейчас можно телефон купить в киеве, сенсорный iphone 5?
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Новини
Статті
Торговий майданчик
Каталог учасників
Пакети порталу
Реклама на порталі
Реклама в газеті
Передплата газети
Теги
© 2008—2012 HARCHOVYK.com. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”