This version of the page http://www.dinai.com/month-client (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-07. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
  • Інсталяція і налаштування
  • Нове в ДПС
  • Корисні приклади
  • Навчання для роботи з ДПС
  • ЧаПИ
  • Остання версія ДПС
  • Завантажити поновлення
  • Наш інформер (RSS)
  • Звязок з менеджером

Почесний клієнт січня 2013

 

В дні новорічних свят хочеться говорити тільки про приємне: про подорожі і відпочинок, про сюрпризи та подарунки, про солодощі та ялинку, прикрашену кульками, про дитячий сміх і віру в Діда Мороза!

Сьогодні на запитання нашого інтерв'ю відповість наш клієнт Ганна Володимирівна Шуляр, бухгалтер Компанії «Аермек УКРАЇНА», що є представником на території України італійського заводу «Aermec SPA» з виробництва промислового устаткування систем вентиляції та кондиціонування.

Італійська компанія «Aermec SPA» представляє на українському ринку повний спектр рішень в області систем вентиляції та кондиціонування. Для виробництва обладнання використовуються комплектуючі провідних світових виробників, а розробкою зовнішнього вигляду продукції займається одне з провідних дизайнерських бюро Італ-дизайн, відоме створенням іміджу Порше і Феррарі.

 

- Ганна, які емоції у Вас викликає Новий рік, чи любить це свято Ваша родина?

- Новий Рік, звичайно ж, викликає у мене тільки позитивні емоції, особливо якщо погода по-справжньому зимова, з хрустким білим снігом і тріскучим морозом. А так як для Києва це, на жаль, не завжди характерно, ми сім'єю на час новорічних свят намагаємося виїхати на Західну Україну ... поєднати, так би мовити, приємне з корисним: і лижі, і гори, і повітря, і Новий Рік. У нашій родині це свято люблять і з дитячим захопленням завжди дуже чекають!

Асоціації з Новим роком у мене традиційні, напевно, як і у більшості людей - це надія на щось нове і хороше. І відзначати (і проживати, і переживати) ці моменти завжди хочеться тільки в колі близьких і рідних.

 

- Можливо, є щось смішне, забавне або зворушливе, пов'язане з цим святом у Вашому житті?

- У колі моїх близьких людей кожен Новий рік трапляється щось смішне, особливо в поїздці: завжди виникають веселі ситуації або випадки. Але передати такі емоції важко, оскільки всі «хохми», як правило, пов'язані або з конкретною людиною, яку потрібно знати, чи з певними обставинами, в яких потрібно побувати. Ми, коли приїжджаємо з будь-якого відпочинку, часто сміємося, згадуючи веселі ситуації, а сторонні люди нам дивуються і навіть стороняться:), що викликає у на ще більше запалу і веселощів!

 

- У Вашій родині є якісь новорічні традиції, традиційні поїздки?

- У нас є правила, яких ми намагаємося дотримуватися кожен рік. 28-го грудня ялинка вже повинна бути прикрашена, а до середини грудня куплені усі подарунки. У передсвятковий вечір у мене є своє особливе правило - здзвонитися з усіма друзями, обмінятися привітаннями та побажаннями. Іноді буває, що пів ночі балакаю по телефону. А ось на Різдво або в переддень Різдва ми сім'єю ходимо в гості до нашої прабабусі, це наша традиція, одна із самих душевних зустрічей в році!))

 

- А чим ви любите балувати особисто себе, чи є у Вас час для хобі?

- Новорічні свята я, як правило, святкую не вдома, а саме на лижах. Наш директор, до речі, теж любитель лижного відпочинку. У переддень Нового року в офісі частенько йде обговорення святкових планів, зокрема: хто куди їде, куди кому хочеться, хто чому віддає перевагу, ну а по виході на роботу, після всіх свят і відпусток, ділимося враженнями про проведений відпочинок.

Враховуючи «напівробочий» графік на зимові свята, можна спокійно вибрати кілька днів для відпочинку, і як говоритися, з новими силами і з «провітреному мізками» приступити до річного звіту.

Їжджу я з сім'єю і друзями, як правило, на Драгобрат (найвища гірськолижна база України, перлина Українських Карпат). Там красиві місця і завжди багато снігу, є незаймані місця, цілина, де дуже страшно, але так хочеться проїхатися на карвінгових лижах. Багато моїх друзів вже випробували це почуття на собі - котитися вниз (на лижах чи сноуборді) з незайманою гори, чіпляючи руками верхівок молодих смерек:).

Гірськолижний курорт Буковель, звичайно, поза конкуренцією, але ціни і кількість відпочиваючих дуже велике, та й раніше (2008-2009 рр.) там було якось затишніше. Зараз же все централізовано, суцільна козирна карта. Колорит Закарпаття, на мій погляд, втрачений, та й наш український сервіс за цінами (цілком європейськими) не встигає.

У 2012 році відкрили для себе відмінний курорт в Закарпатті - Красія (60 км від Ужгорода). І лижні спуски, і ціни на послуги, і сервіс - все на одному високому рівні. Правда, в цьому місці потрібно стежити за роумінгом: на вершинах схилів може ловити вже не Українська мережа (так-так, крок вправо - і ви можете виявитися вже в Словаччині - прим.автора).

Знаю ще один хороший курорт Плай (Львівська область). Курорт відкритий для шанувальників гірськолижного спорту з 2007 року і досі добудовується і розвивається в повноцінний цілорічний комплекс відпочинку. Так що поки пропускна спроможність невелика, багато черг, в прокаті не великий вибір екіпіровки та амуніції. Гарний час для поїздки на Плай - це лютий-березень.

 

- Куди ж Ви вирішили їхати в цьому році?

- У цьому році хочемо їхати на лижі не на сам Новий рік. А ось вже в кінці січня або на початку лютого поїхати тижні на 2 кудись у Польщу. Поки немає конкретних міркувань, є тільки грандіозні плани!

 

- А де відпочиває Ваш директор, які гірськолижні курорти він любить?

- Олександр Володимирович, напевно, як завжди, після новорічних свят виїде з родиною на лижі. У цьому сезоні вони планують відвідати Буковель або Драгобрат, але ще точно не вирішили.

 

- Запеклі лижниці більш, ніж уважно ставляться до свого зовнішнього вигляду на схилі: рукавички повинні бути в тон палицям, маска повинна гармоніювати з шоломом, а лижі неодмінно найяскравіші, модні і з останньої колекції!

- Коли я ще тільки вчилася кататися, мені так і здавалося, що головне, щоб було красиво, а тепер для мене головне, щоб було зручно. Ні, безумовно «лижна мода» присутня! Як же без неї, за трендами я стежу і не відстаю. Але коли ти потрапляєш в таку красу, в такі чудові місця з такою багатою казковою природою - всі ці тонкощі кольору і блиску лиж чомусь стають не такими важливими.

Окрім того «я ще не чарівник, а тільки вчуся», і як казав один мій знайомий інструктор, вміти скотитися з гори - ще не означає вміти їздити на лижах. Тому намагаюся удосконалити, перш за все, техніку, а потім вже зовнішній вигляд.

Це ж стосується і роботи: я зростаю і розвиваюся, відвідую бухгалтерські семінари, завжди стежу за останніми новинами законодавства, які щодня відслідковую у Ваших системах «Дінай».

 

- Який саме нашою системою Ви користуєтесь?

- Я як бухгалтер користуюся довідником «ГРОСБУХ» ще 2002 року. Навіть будучи ще студенткою «Дінай» не раз мене виручав при написанні курсових робіт та рефератів. Я дуже ціную Ваш рівень оперативності, адекватну вартість системи і наповненість її корисною і завжди актуальною інформацією. В Компанії «Аермек УКРАЇНА» ми є клієнтами Компанії «Дінай» вже 6 років, з самого нашого відкриття, і плануємо співпрацювати з Вами і надалі!

 

- Ганна, наостанок розкажіть, як святкують Новий рік в Вашій компанії, чи жевріє в серцях і думках співробітників святковий настрій?

- Останні роки ми святкуємо Новий рік в офісі. У нашій компанії не великий штат і святкування завжди проходять по-сімейному, дуже дружно! У перші роки діяльності ми організовували корпоративні зустрічі під Новий Рік із запрошенням партнерів, гостей компанії, - тому що входили на ринок і про нас мало хто знав. Ну а тепер ми, сміливі і рішучі, самостійні і незалежні,  зустрічаємо дідуся Мороза виключно в колі колег, так затишніше і тепліше.

У ювілей Компанії «Дінай» я хочу побажати всім вашим співробітникам творчих успіхів, бадьорості духу, життєрадісності і завжди гарного настрою! А так же багато нових і відданих клієнтів! З Новим роком!

 


Актуальне
Услуги строительство бассейнов интерьеры. Строительство бассейнов для разведения рыб. | Продажа Глубинного металлоискателя tm 808