This version of the page http://www.dinai.com/action/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-06. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
Акції
  • Акції
  • Конкурси
  • Програми для клієнтів
  • Пропозиції для ВНЗ
2014.03.04
Весняна акція

Зараз ми живемо в період і перемін. Законодавство змінюється з блискавичною швидкістю. Бути в курсі всіх новин на правовому полі вам, як завжди, допоможуть довідково-правові системи "Дінай". З 8 по 31 березня діє АКЦІЯ. Ви зможете придбати будь-яку з правових систем "Дінай" на особливих умовах!

2013.12.16
Новорічна акція

Хіба може бути кращий подарунок для бухгалтера, ніж спокій та впевненість у вірності своїх дій? Саме це ми пропонуємо Вам! Адже довідково-правові системи "Дінай" містять усю необхідну інформацію щодо законодавчого регулювання бухгалтерського та податкового обліку: консультаціх, коментарі та повні тексти нормативних актів зі спеціальною аналітичною обробкою! Крім того, тепер правові системи від Компанії "Дінай" стали надлегкими, майже не займають місця на комп'ютері і встановлюються за лічені хвилини! Тож зараз - саме час зробити собі або колезі найкращий бухгалтерський подарунок за найвигіднішіх умов!

2013.10.03
Легкість, доступна кожному!

Тільки з 1 по 31 жовтня підключайтеся до систем нового покоління "Дінай Air" на 2 тижні цілком БЕЗКОШТОВНО! А до 15 листопада передплачуйте 3 і 6 місяців за супер-цінами!

2013.06.15
Літо з Гросбухом

З 16 червня по 16 липня: будь-яка довідково-правова система "Дінай" - усього за 9 грн!

2013.04.08
Дінай у Вашому місті: Черкаси

Дінай у Вашому місті - це унікальна можливість для жителів окремих міст придбати правову систему на дуже вигідних умовах. Слідкуйте за інвормацією у розділі "Акції та конкурси", серед щасливчиків можете опинитися Ви!

2013.03.05
Акція до 8 Березня!

Акція до 8 Березня з 5 по 16 березня Ви можете придбати будь-яку з правових систем «Дінай» всього за 9 грн. і увесь березень безкоштовно отримувати щоденне інформаційне оновлення! *

Актуальне
заказ газели цена | заказать сайт форум