This version of the page http://poltava.hh.ua/employer/210350 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-05. The original page over time could change.
Вакансии компании Гюнсел - работа в Киеве, Полтаве
  • Работа в Полтаве
  • RU
    RU
    • EN

Вакансии компании «Гюнсел»

http://gunsel.com.ua
Сферы деятельности компании:

Ошибка загрузки отраслей

 
О компании
Еще
 

У 2005 році Компанія святкує 8-му річницю від дня заснування підприємства талановитим фахівцем і організатором - громадянином Туреччини, Селамі Гюнер.

Створення та діяльності Компанії "ГЮНСЕЛ" стала справжнім проривом на вітчизняний ринок автотранспортних послуг. Високоякісні автоперевезення Компанії "ГЮНСЕЛ" одразу ж знаходять підтримку серед пасажирів та користуються високим попитом населення і на сьогодні.

2004-2005 роки стають визначальними для Компанії "ГЮНСЕЛ". Завдяки проведенню комплексної програми іноземного інвестування нами залучено до роботи шість сучасних автобусів марок "MAN FORTUNA" та "MAN S2000 MEGA", які мають три осі, що збільшує рівень рівноваги автобусу. Окрім того, залучено до перевезень багажу додаткові вантажні автомобіля марок "MAN".

Як наслідок, відкриваються нові автобусні рейси за маршрутом Київ-Одеса-Київ та Київ-Суми-Київ, розширюється мережа офісів на Центральних автовокзалах м. Харкова (пр-т. Гагаріна, 7), м. Суми (вул. Баумана, 40), а також офіс у м. Сімферополі (вул. Київська, 5/2). Лише за першу половину 2005 року автобусами підприємства виконано майже 6000 автобусних рейсів за маршрутами загального користування, що складає більше 2,5 млн. км.

Протягом восьми років діяльності підприємство неодноразово стає переможцем багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і виставок, отримало ряд почесних відзнак Міністерства транспорту і зв'язку України та Всеукраїнської Асоціації автомобільних перевізників. За результатами роботи у 2004 році торгова марка ГЮНСЕЛ стала лауреатом престижного міжнародного конкурсу "Золоті торгові марки".

Компанія "ГЮНСЕЛ" щиро запрошує Вас випробувати комфорт і надійність послуг нашої Компанії. НАМ ДОВІРЯЮТЬ

 

RSSВакансии компании

Вакансии в текущем регионе: Украина4

 
ASP.NET-программист
Гюнсел, 1 апреля 
з/п не указана
Киев
 
Главный бухгалтер
Гюнсел, 28 марта 
з/п не указана
Киев
 
Операционный директор
Гюнсел, 4 апреля 
з/п не указана
Киев
 
Региональный директор
Гюнсел, 24 марта 
з/п не указана
Полтава