This version of the page http://www.canon.ua/About_Us/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-04. The original page over time could change.
Canon Україна - Про нас
Про нас  |   Де купитиЗнайдіть найближчого постачальника техніки і рішень Canon |   КонтактиКонтактна інформація офісу Canon Canon Україна
         
На головну > Про нас
  • Прес-центр
  • Реклама та спонсорська підтримка
  • Вакансії
  • Розумне використання ресурсів

Про нас

Canon Europe – це дочірна компанія Canon Inc. of Japan, що є провідним світовим інноватором і постачальником рішень для роботи з зображенням.

Наш бізнес
Понад 50 років ми надавали новаторські технології нашим споживачам у Європі.

Наші клієнти користуються усіма перевагами споживчих та професійних виробів для роботи з зображенням, зокрема провідним революційним фотообладнанням, принтерами, сканерами та біноклями, а також вдосконаленою лінійкою цифрових компактних та однооб'єктивних дзеркальних фотоапаратів. Крім того, наші рішення для бізнесу пропонують широкий асортимент рішень для друку та ведення документації для малого та середнього бізнесу, великих корпорацій та урядів.

Більше того, наш підрозділ промислових виробів розширює сферу діяльності компанії, пропонуючи рішення для задоволення потреб таких різнопланових ринків, як от: медичного обладнання, оптичних виробів, телевізійної трансляції та міжнародних інформаційних технологій.

Canon Europe забезпечує близько третини доходів Canon від міжнародного збуту і налічує близько 11 000 працівників по всій Європі, Середньому Сходу та Африці (EMEA). 

Наша марка
Команда Canon вірить у потужні можливості зображення: можливість швидко й легко обмінюватися інформацією, передавати найдрібніші деталі, виявляти найсильніші емоції та спрощувати найскладніші завдання. 

Ми втілюємо в життя своє захоплення зображенням, орієнтуючи марку Canon на різноманітну активну діяльність – від рекламних кампаній, таких як нещодавня корпоративна кампанія "We Speak Image" ("Ми розмовляємо зображенням"), до спонсорства важливих культурних та спортивних подій, а також європейських подій та виставок.

Платформа нашої марки "You Can" ("Ви можете") відображає суть марки Canon і розроблена для того, щоб спонукати наших споживачів вивчати свою творчість і отримувати натхнення з боку наших технологій. Із Canon – You Can

Через офіційне спонсорство спортивних подій (таких як Суперкубок УЄФА™ та Кубок африканських націй MTN) та діяльність з охорони навколишнього середовища (зокрема підтримку Міжнародного фонду захисту природи) компанія Canon виражає своє захопленням потужними можливостями зображення та відданість японській корпоративній філософії "Kyosei", що означає "жити і працювати разом для спільного блага".

Представництво в Києві

Мечнікова вул. 2, вхід А, 20-ий поверх
01023, Київ
Україна

Тел.:        +380 44 490-2595

Website:

www.canon.ua

 Роздрукувати цю сторінку 

Canon CEE Environmental Charter
Canon CEE Environmental Charter [PDF, 47 KB]
  © Copyright 2014   |   Положення та умови використання   |   Карта сайту   |   Інформація про файли cookie
  © Copyright 2011   |   Положення та умови використання