This version of the page http://www.proelectro.info/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-02. The original page over time could change.
Новини
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
ГоловнаНовини
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
168 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Світлосигнальна арматура

Популярні теги активного розділу
  • реле120
  • редуктори2
  • реєстратор3
  • розподільні пристрої8
  • роз'єми5
  • роз'єднувачі1
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 407
Всі теги каталогу учасників 370
Всі теги новин 168
Всі теги статей 195
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
elcomUkraine

22-25 квітня 2014

Україна, м. Київ ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза",
«EIA: електроніка і промислова автоматизація 2014»

22-25 квітня 2014

Україна, м. Київ ,
Виставковий центр "Київекспоплаза"
GREENEXPO Альтернативна энергетика 2014

22-25 квітня 2014 року

Україна, м. Київ,
Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»
Машинобудування Металургія 2014

27-29 травня 2014 року

Україна, м. Запоріжжя,
Виставковий центр "Козак-Палац"
ЕНЕРГЕТИКА. ЕЛЕКТРОТЕХНІКА. АВТОМАТИКА

3-6 червня 2014 року

Україна, м. Донецьк,
Виставковий центр "Експодонбас"
УГОЛЬ/МАЙНИНГ – 2014

2-5 вересня 2014 року

Украина, м. Донецьк,
Виставковий центр "Експодонбас", вул. Челюскінців, 189-В
ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 2014

23-25 вересня 2014 року

Україна, м. Київ,
Броварський проспект 15, ст. м. „Лівобережна”,

Міжнародний виставковий центр
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА-2014

4-7 листопада 2014 року

Україна, м. Київ ,
Міжнародний виставковий центр Броварський пр-т, 15
МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

18-21 листопада 2014 року

Україна, м. Київ,
Міжнародний виставковий центр
25.10.2013р. - 12.09.2014р.
ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА
Україна, м. Одеса , Виставковий комплекс порту
23.10.2013р. - 09.10.2014р.
КОНТРОЛЬНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ ПРИЛАДИ
Україна, м. Харків, ПВЦ Радмир Експохол
Нові компанії
Нові компанії
Елітні
Бізнес
Базові
29.12.05р.
ХарьковэнергоприборУкраїна
Контрольно-вимірювальне
09.10.09р.
Мережеві медіаУкраїна
Рекламно-інформаційні послуги
17.01.13р.
Редакція газети "ЕлектроТЕМА"Україна
Рекламно-інформаційні послуги
02.04.14р.
Група компаній "Світлотек"Україна
Промислове освітлення
01.04.14р.
УкрЕЛКОМ ЛТДУкраїна
Високовольтне (вище 1000 В)
01.04.14р.
ТехносвітУкраїна
Альтернативна енергетика
31.03.14р.
“Mainflon” Новые материалыКитай
Електроінсталяційні матеріали
31.03.14р.
Кобза-енергіяУкраїна
Альтернативна енергетика

Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 136   наступна>
25.03.2014р.

«ОВЕН»* – СТАБІЛЬНІ ЦІНИ З 2011 р.

Продукція ОВЕН є однієї із найконкурентоспроможних на українському ринку засобів автоматизації. Поки багато брендів підвищують або вже підвищили ціни у зв'язку з коливаннями курсу валют і складною економіко-політичною ситуацією, компанія «ОВЕН» прийняла рішення зберегти старі ціни!

Завдяки тому, що обладнання «ОВЕН» виробляють на заводі у м. Харкові, на його вартості не відбиваються «складності митного оформлення» і «надбавки» за доставку через кордон.

Усе це робить продукцію «ОВЕН» (терморегулятори, датчики, ПЛК, ПЧВ тощо) доступною для вітчизняних підприємств, адже ціни більш, ніж демократичні. За оптимальною ціною партнери «ОВЕН» отримують продукцію гарантовано високої якості й надійності, а також повний комплекс безкоштовної технічної підтримки.

Окрім того, компанія «ОВЕН» постійно розширює асортимент продукції, що випускає, зважаючи на потреби клієнтів і тенденції ринку засобів автоматизації.

*Компанія «ОВЕН» – вітчизняний виробник засобів промислової автоматики й контрольно-вимірювальних приладів (датчиків, терморегуляторів, контролерів, панелей оператора, перетворювачів частоти тощо), пропонує повний спектр обладнання для створення систем керування й диспетчеризації будь-якого рівня складності.

Більше довідатися про продукцію «ОВЕН» можна на сайті www.owen.ua, а також за телефоном інформаційної лінії: (057)720-91-19.

 
13.11.2013р.

Електротеплове реле РТИ для великогабаритних контакторів КТИ ТМ IEK®

Група компаній IEK розширює асортимент електротеплових реле і вводить в асортимент електротеплові реле РТИ для великогабаритних контакторів КТИ ТМ IEK®. Застосування реле РТИ допоможе уникнути перевантаження електродвигуна і значно подовжити термін його служби, зникнення однієї з фаз, затягнутого пуску, заклинювання ротора й інших проблем. Споживачам добре знайомі теплові реле РТИ торгової марки IEK для малогабаритних контакторів типу КМИ. Тепер магнітні пускачі можна буде складати на більші струми, із застосуванням великогабаритних контакторів КТИ.

 
21.05.2013р.

«Кабельна ТЕМА» №2

Редакція газети «ЕлектроТЕМА» вже вдруге готує до друку спеціалізований додаток "Кабельна ТЕМА", який присвятимо виключно кабельній тематиці. До додатку увійдуть тематичні статті про кабельно-провідникову продукцію: корисна для фахівця інформація про різноманітні види кабелів і кабель-каналів, муфти для з’єднання кабелів, новинки тощо, а також інформативні статті з різноманітними порадами для спеціалістів кабельної галузі та монтажних організацій. Формат – А4, глянцевий повноколірний друк, обсяг – 24 сторінки, тираж – 5 000 примірників.

 
22.04.2013р.

Сучасні рішення від торгової марки IEK

Уся кабеленесуча продукція групи компаній IEK вироблена на власних заводах у м. Ясногорську Тульської області. У компанії вже накопичений достатній досвід і різноманітний асортимент виробів, щоб забезпечити споживачів надійною продукцією при прокладанні кабельних трас будь¬якого призначення та найвищої складності. Досвід численних користувачів показує, що завдяки вдалому поєднанню ціни й високої якості вибір кабеленесучої продукції IEK® у підсумку вигідний як у процесі монтажу, так і при тривалій експлуатації. Група компаній IEK не просто пропонує якісний і зручний продукт, а й прагне допомогти використовувати в роботі з ним найсучасніші технології, у тому числі в роботі з металевими лотками й аксесуарами до них.

 
03.04.2013р.

Новинка: «Щитова тема»

Газета «Електротема» випустила новий спеціалізований додаток «Щитова тема».

 
12.03.2013р.

Сучасні рішення від ТМ ІЕК

Додаткові пристрої для автоматичного вимикача ВА47¬60 Нещодавно в асортименті компанії «ІЕК Україна» з’явився новий автоматичний вимикач ВА47¬60 (рис. 1) із граничною вимикальною здатністю 6 кА. Для будь¬якого, навіть найінноваційнішого продукту необхідні аксесуари, які розширять його функціональність. До переліку аксесуарів модульних автоматичних вимикачів ВА47¬60 входять: незалежний роз’єднувач РН60 для дистанційного вимкнення, а також додатковий і/або аварійний контакт КДУ60 для сигналізації про стан контактів і причину вимкнення автоматичного вимикача, що дає змогу переналаштувати режими «контакт стану» (КС) і «контакт стану/контакт аварійний» (КС/КА). Ці пристрої значно розширюють можливості проектувальників при розробці найрізноманітніших електричних схем.

 
22.02.2013р.

Корпуси "УЭРМ" торгової марки ІЕК для житлових будівель

Бюджетне житлове будівництво помітно активізувалося, внаслідок чого зріс попит на сучасні поверхові розподільні пристрої типу УВРМ, призначені спеціально для встановлення в будинках блокового і монолітного типу. Тому, компанія «ІЕК» ввела в асортимент продукцію, яка відповідає всім сучасним технічним вимогам і дає змогу розміщувати на сходових майданчиках будь-які прилади обліку електроенергії. Це корпус поверхового розподільного модульного пристрою для житлових будівель УВРМ ТМ ІЕК.

 
02.04.2014р.

Оновлять підстанції електротранспорту на понад 56 млн грн

Львів спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку розпочав ремонт тягових підстанцій для електротранспорту. Загалом планують модернізувати диспетчерський пункт та 19 підстанцій міста. На це виділено понад 56 млн грн. Про це повідомляє ЗІК, отримавши інформацію із брифінгу в ЛКП «Львівелектротранс».

 
01.04.2014р.

Міністр задекларував свої річні доходи та витрати

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан згідно із законодавством подав декларацію про доходи та видатки за 2013 рік.

 
01.04.2014р.

Поділяться досвідом в енергозбереженні

Данія готова передати Україні свій досвід у сфері модернізації енергетичної галузі, насамперед з впровадження енергоощадних технологій, запевнив керівник зовнішньополітичного відомства Данії Мартін Лідегор у телефонній розмові з в.о. міністра закордонних справ України Андрієм Дещицею, повідомляє прес-служба МЗС.

 
01.04.2014р.

Учені США розробили прозорі сонячні батареї, які зможуть замінити віконне скло

У центрі досліджень Массачусетського технологічного інституту (США) розроблено прозорі сонячні батареї, які у перспективі можуть замінити звичне віконне скло. Про це повідомляє інформаційний Newsland з посиланням на опублікований у Інтернет-мережі прес-реліз центру.

 
01.04.2014р.

Інвестори «заморожують» сонячні проекти до вирішення тарифного...

Кабінет Міністрів України на початку березня ініціював перегляд «зеленого» тарифу для сонячних електростанцій до рівня тарифу на електроенергію, яку виробляють за допомогою вітру. Внаслідок такої політики Мінпаливенерго інвесторами вже прийнято рішення «заморозити» усі проекти у сфері сонячної енергетики до моменту прийняття остаточного рішення щодо розміру «зеленого» тарифу в Україні, повідомляє УНН.

 
31.03.2014р.

У Шотландії побудують третю за величиною офшорну ВЕС

На півночі Шотландії побудують третю за величиною офшорну вітряну електростанцію в світі потужністю 1866 МВт.

 
31.03.2014р.

Литва побудує Вісагінську АЕС

Керівники парламентських партій Литви минулої суботи висловили підтримку проектам Вісагінської АЕС, а також терміналу зрідженого природного газу.

 
25.03.2014р.

Обговорено енергетичну безпеку в умовах поточної української кризи

25 березня, в Українському кризовому медіа-центрі відбулась прес-конференція за участю міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана на тему: «Енергетична безпека в умовах поточної української кризи».

 
25.03.2014р.

Мох став сонячною батареєю

Студент Апостолос Маріос Музакопулос і його одногрупники з Інституту прогресивної архітектури в Каталонії розробили сонячну панель, що працює на рослинах, мохові та грунті. Вони вважають, що відмова від небезпечних токсичних матеріалів і важких металів у виробництві сонячних панелей може посприяти суттєвим поліпшеннням в індустрії.

 
25.03.2014р.

Уряд хоче зменшити «зелений» тариф для СЕС до рівня тарифів ВЕС

Уряд України підготував зміни до законодавства, що передбачають зменшення тарифу для сонячних електростанцій до рівня тарифу на електроенергію, яку виробляють за допомогою вітру.

 
25.03.2014р.

2D-світлодіоди в 10,000 разів тонші від людської волосини

LED-технології надійно увійшли в наше життя. Здається, що у цій галузі уже складно чимось здивувати, проте американським ученим це все ж таки вдалося. Фахівці з Вашингтонського університету зуміли створити 2D-світлодіод, який 10,000 разів тонший від людського волосся.

 
20.03.2014р.

На ЮУАЕС – новий генеральний директор

Наказом НАЕК "Енергоатом" за узгодженням з Міністерством енергетики та вугільної промисловості генеральним директором ВП "Южно-Українська АЕС" призначено Володимира Лісніченка. 19 березня нового керівника колективу представив президент компанії Юрій Недашковський.

 
20.03.2014р.

Енергозабезпечення Криму Україна не відмінить, але тарифи підвищить...

Про це заявив журналістам у Верховній Раді лідер фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв (на фото). Він запевнив, що жодної блокади не буде.

 
1 2 3 4 ... 136   наступна>
Курс валют
Курс валют
USD 11.11 грн.
EUR 15.32 грн.
Останні статті
Останні статті
За електроенергію Криму доведеться платити монопольно високу ціну
21.03.2014р.

Так вважають експерти, продовжуючи на різних рівнях, у різних ЗМІ обговорення питань енергозабезпечення півострова.

А Криму ж потрібна енергія…
18.03.2014р.

Про те, що енергоресурсами, зокрема електроенергією, Крим забезпечує Україна, не знає хіба що вже хтось геть не обізнаний з економічними реаліями, нерозсудливий політик-балакун чи лінивий.

Кабмін розробляє варіанти захисту населення від подорожчання енергоресурсів
13.03.2014р.

Уряд шукає варіанти для компенсації витрат незаможних, якщо будуть підвищенні тарифи на газ та електроенергію. За даними видання «Комерсант», зараз розглядають два варіанти: адресні субсидії і введення спеціальних низьких тарифів для найменш платоспроможних споживачів. Експерти вважають, що яким би не був механізм, державі все одно необхідно відмовлятися від заниження тарифів з політичних причин.

Сонячна електростанція спалює птахів
11.03.2014р.

Свого часу «ЕлектроТЕМА» повідомляла про сонячну систему «Айванпа», потужністю 393 МВт, що стала до ладу в Каліфорнії у грудні 2013 року. Але після початкового захоплення, надалі альтернативний енергогігант почали все частіше критикувати. Справа в тому, що станція становить потенційну небезпеку для птахів через надмірне виділення тепла.

І «повісили» борги на Майдан…
12.02.2014р.

Звинувачувати Євромайдан в будь-яких своїх прорахунках стає стійкою традицією урядових чиновників, пише «Деловая столица». На політичну нестабільність списують практично все: від порожньої казни до девальвації національної валюти. Дійшла черга і до газових боргів.

ГОСТи
ГОСТи
  • Пиломатерилы экспортные северной сортировки, еловые и пихтовые. Технические требования по ГОСТ 26002-83 и ГОСТ 24454-80
  • Пиломатериалы лиственные. Требования по ГОСТ 2695-83
  • Пиломатериалы хвойных пород. Технические условия. ГОСТ 8486-86 и ГОСТ 24454-80
  • Пиловочник хвойный экспортный. Требования по ГОСТ 22298-76Э
  • Пиловочник лиственный экспортный. Требования по ГОСТ 22299-76Э
  • Лесоматериалы круглые лиственных пород. Технические условия. ГОСТ 9462-88
  • Лесоматериалы круглые хвойных пород. Технические условия. ГОСТ 9463-88
Реклама: автономная канализация | |
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.proelectro.info (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Торговий майданчик
Статті
Реклама на порталі
Каталог учасників
Послуги
Контакти
Новини
Теги
Газета Електротема
© 2005—2012 PROELECTRO.INFO. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”