This version of the page http://www.volkswagen.ua/kompaniya/pravova_informatsiya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-31. The original page over time could change.
Правова інформація - Компанія - Ukraine

Правова інформація.

Всі зображення, тексти, цінові пропозиції та інші матеріали, представлені у даному програмному продукті є орієнтовними і відповідають українській загальній програмі продажу Volkswagen на момент відображення та не є зобов'язаннями. Можуть бути змінені без окремого попередження. Volkswagen AG не несе відповідальності за можливі помилки. Допускається можливість змін конструкції, комплектації, об'ємів, а також відхилення у відтінках кольорів. Вказані цінові пропозиції є орієнтовними та наведені з урахуванням ПДВ. Для з'ясування точної ціни та комплектації автомобілю звертайтесь, будь ласка, до офіційних дилерів Volkswagen в Україні.

Даний програмний продукт з усіма його складовими, включаючи дані та зображення, захищено авторським правом. Забороняється та карається законом будь-яке використання без згоди, окрім дозволеного законом про авторські права. Це насамперед стосується розповсюдження, перекладів, мікрофільмування та обробок в електронних системах.

Використання зображень дозволяється тільки з приватною метою. Volkswagen AG є власником численних зареєстрованих товарних знаків. До захищених зареєстрованих товарних знаків відносяться: Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION, тощо. Факт відсутності певного товарного знака у даному переліку та/або той факт, що він не позначений у тексті як товарний знак, не може трактуватися як те, що цей товарний знак не є зареєстрованим товарним знаком та що даний зареєстрований товарний знак може бути використаним без попередньої письмової згоди Volkswagen AG або ТОВ «Порше Україна».

* Курс Порше Україна дорівнює середньому курсу продажу валюти на міжбанківському валютному ринку за попередній день, відповідно даних одного з наступних банків України: ПАТ «КІБ Креді Агріколь», АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «УкрсибБанк».