Європейський Союз - надає підтримку в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад”, що дозволяє Асоціації проводити системну роботу на рівні Києва та активніше підтримувати велосипедних активістів та органи місцевого самоврядування в інших містах України. Зміст діяльності Асоціації не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу

 

 

 

Європейська федерація велосипедистів (ECF) – підтримує роботу Асоціації по Києву, надає консультаційно-експертну допомогу як у сфері велотранспортної політики, так і організаційного розвитку АВК задля її посилення.

 

 

 

 

 

 

 

Фонд Гейнриха Бьолля – представництво німецького фонду в Україні підтримує проведення Велофоруму та Європейського тижня мобільності.

 

 

 

 

 

 

 

GIZ – Німецьке товариство міжнародного співробітництва – сприяє у проведенні Велофоруму, проекту СТАРТ, роботи Інфоцентру велотранспорту, надає консультаційну підтримку Асоціації на рівні міста.

 

 

 

 

>Strela – креативне агентство, працівники якого безкоштовно розробили для нас соціальну рекламу “Київ – велосипедне місто“, це про Богдана Хмельницького на коні. Ось як виглядають футболки