This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2014/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-28. The original page over time could change.

НОВИНИ

27.03.2014
26.03.2014
25.03.2014
24.03.2014
21.03.2014
20.03.2014
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK Апеляційний суд Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Господарський суд Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львів-ТБ Львівавтодор Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Свобода Свідерський Григорій Тендер Трускавець бензин борг вугілля депутат Чуркін Ігор обладнання оренда охорона патент прибирання реконструкція ремонт суд хіт-парад

ДОКУМЕНТИ

Архів на 2013

Військторг Свідерський має повернути майно, яке продав сам собі — апеляційний суд

Львівський апеляційний господарський суд постановив визнати недійсним договір купівлі-продажу нерухомості, укладений між Концерном “Військторгсервіс” та ТОВ “Дует-СК”. Фірма має повернути військовим куплене у Самборі приміщення магазину. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Згідно з постановою суду, мова йде про події чотирирічної давності. Тоді між начальником Управлінням торгівлі Західного оперативного командування Концерну “Військторгсервіс” […] »»»

Фірма Ігоря Думи на підставі незаконного договору віддала в оренду частину території автовокзалу

Господарський суд Львівської області зобов’язав ТОВ “Галавтомаркет” звільнити земельну ділянку загальною площею 0,09 га, що знаходиться за адресою Львів, вулиця Стрийська, 109. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Згідно з рішенням суду, мова йде про частину ділянки, яку в 2011 році Львівська міськрада віддала в оренду на десять років ТОВ “С.ІД.”. Загальна […] »»»

Для порятунку потопаючих з обласного бюджету витратили 1,6 мільйонів

На виконання «Програми з організації рятування на водах Львівської області на 2013 рік» в обласному бюджеті було передбачено 1,6 млн грн. Це одна з небагатьох цільових програм, яка була профінансована повністю.  Вона була прийнята Львівською обласною радою 19 лютого 2013 року. Левова частка передбачених грошей,  1 млн 540 тис грн, витрачено на утримання, підготовку та перепідготовку […] »»»

«Львівський військовий лісокомбінат» наніс збитки волинським лісам майже на мільйон гривень

Господарський суд Львівської області зобов’язав ДП «Львівський військовий лісокомбінат» виплати збитки у розмірі 889,02 тис. грн за незаконну виробку лісу. Вирубка була здійснена у Ковельському районі Волинської області, де розташовано військове містечко №18. Згідно з матеріалами судової справи,  управління районного Держземагенства повідомило про незаконну вирубку 115 дубів на землях, що належать Міщанській сільській раді. Кошти […] »»»

Партійний бізнес нардепа Лопачака

Кар’єру 34-річного «свободівця» без перебільшення можна вважати карколомною. За вісім років вчитель фізкультури став нардепом і ресторатором »»»

Прокуратура відсудила склад у депутата Миколаївської райради

Господарський суд Львівської області вирішив витребувати приміщення складу з незаконного володіння ПАТ “Миколаївське АТП” та визнати власником державу в особі Регіонального відділення Фонду держмайна України по Львівській області. У рішенні повідомляється, що приміщення має площу 65, 8 кв. м, розташоване на вул. Лисенка, 37в у Миколаєві Львівської області. Цей склад НЗ МТО (недоторканий запас матеріально-технічного […] »»»

Розмітка та огорожа доріг Львівщини буде коштувати 82 мільйони

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду з ДП «Львівський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» на суму 82, 38 млн грн для облаштування дорожньої інфраструктури доріг місцевого та державного значення Львівської області. Мається на увазі облаштування розмітки, бар’єрної огорожі, встановлення  знаків, зупинок тощо. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Єдиним конкурентом на […] »»»

З обласного бюджету дадуть гроші на ребрендинг логотипу Львівщини та додатки до смартфонів

На сайті Львівської облради оприлюднено проект рішення про затвердження “Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014 – 2017 роки”. Нею передбачено розробку нового логотипу Львівщини та електронних додатків до смартфонів. Зокрема, згідно з цією програмою, на туристичні путівники, довідники, каталоги, карти, буклети, бюлетні, сувенірну продукцію, промоційний відеоролик планують витратити 220 тис. грн, […] »»»

“Львівський військовий лісокомбінат” незаконно вирубав дерев на 400 тисяч

Державне підприємство “Львівський військовий лісокомбінат” виплатить у дохід бюджетів міста Ківерці і Волинської області та дохід держбюджету кошти у сумі 397 тис. грн як відшкодування завданих ним збитків. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Згідно з рішенням господарського суду Львівської області, “Львівський військовий лісокомбінат” у жовтні 2012 року вирубав дерева на ділянці, […] »»»

Що єднає нардепа Ігоря Кривецького та Вову Морду

В інтерв’ю «Українській правді» народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Кривецький заявив, що він не знає людини, відомої в кримінальних колах як Вова Морда. Проте «незнання» цієї людини не заважає йому мати спільний бізнес з його родиною. За паспортом Вова Морда має ім’я Володимир Дідух. Офіційно він є співвласником хіба що сімферопольської компанії ТОВ «Козачок […] »»»

НАШІ ГРОШІ

27.03.2014
26.03.2014