ZIK НАЖИВО
крим дострокові вибори Євромайдан
Тимошенко заявила, що планує балотуватися у президенти. Доповнено
Кримські сепаратисти склали список персон нон-ґрата. Усього 321 особа
Турчинов: Більшість людей на Майдані вбили зі зброї, що належала силовикам
Богословська: Тимошенко – це Янукович у спідниці і знову шиє «ширку» з ПР
«Нафтогаз», Укравтодор та Укрзалізниця заборгували кредиторам 140 млрд, – Яценюк

работа в донецке, погода в Горловке, все новости Украины, программа телепередач 1+1, http://avtosale.ua/

Аналітика

  • Криму загрожує хаос і міжетнічний конфлікт, – експерт 5

    27 Березня,2014

    Крим потрібен Росії не як курорт чи аграрний регіон, а як воєнний плацдарм для впливу на весь чорноморський регіон. Це означає, що на кримчан чекають тяжкі часи. А якщо агресію Кремля проти України не приборкати, він піде далі і після анексії Криму буде намагатися різними засобами встановити повний контроль над Україною. Розвиток ситуації тепер залежить не лише від того, чи буде адекватна реакція Заходу, а й від того, наскільки сильною буде українська влада і чи зможе вона мобілізувати на захист держави армію та впоратися із сепаратизмом і показати позитивний приклад реформ.

  • Марчук: Крим можна повернути. Деталі розкривати не буду 16

    26 Березня,2014

    Незважаючи на те, що Росія остаточно завершила анексію Криму, впадати в паніку не треба. Зараз наступає етап високоінтелектуальної частини цієї кризи. Це момент, коли може відбутися концентрація всього інтелектуального потенціалу країни. А він в України високий.

  • Захист від Росії зводиться в Міноборони до метушні навколо високих крісел, – Тимчук

    25 Березня,2014

    Протистояння загрозі вторгнення Росії зводиться чомусь до метушні навколо високих крісел.

  • Співробітники ФСБ просочуються через кордон і діють в Одеській області, – депутат 9

    23 Березня,2014

    Сьогодні з різноманітних джерел отримую інформацію про те, що саме в Одесі може продовжитися «захист» російськомовного населення ввічливими зеленими чоловічками.

  • «Зелені чоловічки» 2

    21 Березня,2014

    На початку 60-их років минулого століття, саме у розпал холодної війни і політичного протистояння СРСР – США, на екрани Америки вийшов пропагандистський фільм зі страхітливою назвою «Росіяни йдуть!». Стрічка про те, як радянські (а значить, російські) вояки за лічені дні захоплюють Сполучені Штати. Хто б міг подумати, що фраза «Росіяни йдуть» стане актуальною й для України. І саме в мілітарному контексті. Хоча чому «йдуть»? Вони вже прийшли. І заблокували українські військові об’єкти, змушуючи особовий склад цих частин покидати своє розташування. Покидати у цивільному і без зброї.

  • Бобало: Оприлюднена заява – це лише перша провокація

    19 Березня,2014

    У інформаційному просторі Львова несподівано з’явилася шокуюча для багатьох інформація про можливі зловживання у НУ «Львівська політехніка». Поширив її народний депутат Олександр Бригинець з посиланням на Конфедерацію вільних профспілок України і її керівника, Михайла Волинця. Щоправда, підтверджуючих цю інформацію документів оприлюднено не було. Про ймовірні причини появи такої інформації у розмові з ректором Національного університету «Львівська політехніка» Юрієм Бобалом.

  • Сергій Лещенко: Дії свободівців – це момент істини для генпрокурора Махніцького 10

    18 Березня,2014

    Останні тижні я десятки разів чув прізвище Ігор Кривецький. Як, а ви не чули про такого? Це цілий народний депутат від партії «Свобода». Точніше, їхній сірий кардинал. Бо він не ходить на ефіри. І не виступає з палкими промовами. Зате він дає гроші. А також ходить на наради та сідає поряд з Тягнибоком, коли нова влада ділить посади.

  • Лікування майданівців за кордоном – це не медичний туризм, – координатор Медслужби

    17 Березня,2014

    Станом на ранок п’ятниці Львів відправив у закордонні клініки понад 40 майданівців. Водночас, львівські медики й досі приймають постраждалих – люди оговтуються і звертаються за допомогою. Серед пацієнтів є ті, яким необхідні складні оперативні втручання, їм пропонують лікування за кордоном, та вони хочуть назад на Майдан. Натомість дехто із потерпілих прагне на лікування за кордон лише тому, що є така можливість, не розуміючи – це не медичний туризм.

  • «Заслужені» юристи режиму Януковича, або «Нирки Портнова»

    13 Березня,2014

    4 березня цього року у Верховній Раді України була проголосована Постанова про створення тимчасової спеціальної комісії (ТСК) з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України.

  • Чи можлива революція в Росії? 5

    13 Березня,2014

    Спочатку країни Балтії, потім Грузія, тепер Україна. Далі – Росія? Тенденція до зміни політичних режимів на пострадянському просторі посилюється. З огляду на перемогу Євромайдану після трьох місяців протестів постає актуальне питання: чи може Україна стати заразливим прикладом змін для інших держав пострадянського блоку, зокрема Російської Федерації?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10