Skip to Content

Потужна візуалізація

Де б Ви не були і що б навколо Вас не відбувалося, фотоапарати Sony α або Cyber-shot™ дарують Вам точність, стиль і зручність, із якими Ви з легкістю закарбуєте кожний унікальний момент.

Зустрічайте сімейство Sony

Незалежно від того, чи Ви знімаєте друзів на пікніку, перші кроки своєї дитини або незабутній захід сонця з гори Кіліманджаро, неодмінно знайдеться камера Sony, що полегшить Вашу задачу. Але яку ж модель обрати? У цьому короткому посібнику представлено лінійки Cyber-shot™, α E-mount та A-mount.

Дивовижні сенсори

Провідні в галузі сенсори від Sony дарують чудовий динамічний діапазон, високу чутливість і низький рівень шумів. Зображення набувають деталізації та якості, раніше недосяжних для мобільних телефонів, компактних і SLT-фотоапаратів.

Об'єктиви професійного рівня

Оцініть вражаючу різкість деталей, плавну градацію кольорів і красивий ефект "боке". Високоефективні об'єктиви з широкого асортименту Sony мають винятково якісну оптику, що дозволяє створювати зображення дуже високої якості.

Потужні механізми обробки зображення

Швидкісні високоточні процесори BIONZ™ і BIONZ X™ захоплюють кожний нюанс сцени навіть під час серійної зйомки, при цьому залишаючи можливість повного контролю постобробки.

  • Прекрасні зображення
  • Інтуїтивне керування
  • Приголомшливий дизайн
  • Широкі можливості для творчості

Фотоапарати зі змінними об'єктивами

Розширте свою уяву із гнучкістю, що забезпечують змінні об'єктиви.

  • A-mount
  • E-mount

Високоточні інструменти для висококласних результатів.

Уявіть собі зображення й оберіть об'єктив.

Об'єктиви зі збільшенням і макрооб'єктиви надають Вам різні можливості для зйомки. Із широким вибором продуктів Sony легко вибрати об'єктив, що забезпечить потрібне зображення. Хочете роздивитись приголомшливу архітектурну деталь чотирма поверхами вище? Оберіть телеоб'єктив. Або ж Вашу увагу привернула травинка, вкрита росою? Роздивіться цей світ за допомогою макрооб'єктива.

Компактні автоматичні фотоапарати

Зручний, як фотоапарат на телефоні, але забезпечує кращу якість зображення і більший простір для творчості.

  • Партнер для смартфона
  • Щоденна зйомка
  • Потужне збільшення
  • Професійні можливості

Творчість і аксесуари

Ви вже зможете зробити багато, просто діставши новий фотоапарат Sony з коробки, а численні доповнення допоможуть перейти на новий рівень фотографування. Вставте видошукач, зовнішній спалах, мікрофон чи інші аксесуари у вбудоване кріплення та випустіть на волю свою творчість. Це не просто аксесуари – це розширення Ваших можливостей.

Створено для згадки

Із PlayMemories Suite від Sony легко насолоджуватись улюбленими фотографіями та відео на смартфоні, завантаженими на Facebook та інші ресурси.

Відтворити

ДЛЯ ВЛАСНИКІВ