This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=168 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-23. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

 

З 11 березня до 11 квітня 2014 року оголошений традиційний місячник санітарної очистки та благоустрою міста Хмельницького.

Шановні хмельничани, давайте разом докладемо зусиль, аби наше рідне місто завжди було чистим і затишним!

Просимо кожного з вас долучитися до важливої  справи благоустрою, адже чистота в місті розпочинається з власної оселі, прибудинкової території, під’їздів, спортивних та ігрових дитячих майданчиків.

  

 

Увага! Оголошено конкурс на кращий проект меморіального комплексу на честь «Небесної сотні»

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Зміни в законодавстві України
Середа, 12 лютого 2014, 10:04
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Станом на 12 лютого 2014 року зміни внесені до таких законодавчих актів України:
- Закон України від 10.10.2013 N 643-VII "Про внесення змін до статті 4 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" щодо видів фінансових послуг".
- Постанова КМ від 29.01.2014 N 30, КМ України "Деякі питання надання у 2014 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування".
Детальніше...
 
У "Березі надії" розпочалася друга зміна
Середа, 12 лютого 2014, 09:45
Другу від початку року групу хмельничан з особливими потребами разом із супроводжуючими прийняв на оздоровлення Рекреаційний центр сімейного типу по відновленню здоров'я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями "Берег надії", що розташований у мальовничому куточку Поділля – у лісовому масиві с. Головчинці, на березі річки Південний Буг. Зміна триватиме з 11 лютого впродовж 21 дня. Під час перебування у "Березі надії" клієнти закладу не лише оздоровлюються, отримують оздоровчий курс масажу, лікувальної фізичної культури, а й цікаво проводять дозвілля.
Детальніше...
 
Затверджено положення про реєстрацію в реєстрі фізичних осіб - платників податків
Середа, 12 лютого 2014, 09:24
Наказом Міністерства доходів і зборів України від 10.12.2013 р. № 779 затверджено Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків. Наказ вступив в дію 28.01.2014 р. Реєстр формується на основі Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та інших обов'язкових платежів. Його складовою частиною є окремий реєстр Державного реєстру, до якого вноситься інформація про фізичних осіб-громадян України, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 11 лютого 2014, 16:43
У зв’язку із заміною електричних опор 12 лютого з 9.00 до 16.00 будуть знеструмлені будинки від №11 до №23 і №№42-56 у провулку Молодіжному.
Цього ж дня з 09.30 до 16.30 у зв’язку з підключенням шаф обліку буде призупинено електропостачання за адресами: вул. Партизанська, №№22-54 і 27-61; вул. Польова, №№17-31 і 46-58; вул. 1-а Садибна, №№8, 12; вул. Щаслива, №№12-14 і 13; пров. Весняний, №№1-15 і 4-18.
Детальніше...
 
До уваги хмельничан, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
Вівторок, 11 лютого 2014, 16:35
У зв'язку зі значною кількістю невикористаних санаторно-курортних путівок зимового сезону в санаторіях: "Янтар", "Рубін" м. Трускавець Львівської області; "Імені М.Горького" м. Одеса Одеської області; "Пролісок" с. Грим'яче Волинської області; "Жовтень" м. Київ, Конча-Заспа; "Нафтуся Прикарпатська" с. Модрині Львівської області департаментом соціального захисту населення Хмельницької облдержадміністрації проводиться додатковий набір на санаторно-курортне лікування хмельничан, віднесених до першої категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, відповідно до поданих заяв.
Детальніше...
 
"Хмельницькводоканал" повідомляє
Вівторок, 11 лютого 2014, 15:41
У зв'язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на Чернелівському водогоні 12 лютого з 9.00 до 17.00 буде обмежене водопостачання міста Хмельницького.
Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.
 
 
 
Погляд Аліси із казки на сучасне життя у фотографіях представлять у музеї
Вівторок, 11 лютого 2014, 14:59
12 лютого о 16.00 у мистецькій галереї музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться урочисте відкриття виставки фотографії "Аліса" фотохудожника Олега Усатюка з міста Вінниці.
Експозиція виставки складається з трьох частин. Фотознімки цього проекту виконані у цікавій техніці - срібно-желатиновий друк, хімічне тонування. Глядачам  також будуть представлені цифрові копії оригіналів.
Організаторами виставки виступили Хмельницька міська рада, Хмельницька обласна організація Національної спілки фотохудожників України і Хмельницький музей-студія фотомистецтва.
 
Запрошуємо молодь взяти участь у конкурсі бізнес-планів
Вівторок, 11 лютого 2014, 14:36
Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради запрошує молодь міста віком від 14 до 35 років до участі в обласному етапі конкурсу бізнес-планів.
Під час розроблення бізнес-плану просимо керуватися Положенням про Всеукраїнський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.
Бізнес-плани просимо подавати до 21 березня в управління молоді та спорту за адресою: місто Хмельницький, пров. Пушкіна, 5, каб. №6. Телефон для довідок: 76-41-09.
 
Відродження «Просвіти»
Вівторок, 11 лютого 2014, 11:12
У лютому цього року виповнюється 25 рокiв Товариству української мови iменi Тараса Шевченка “Просвiта”. 11 - 12 лютого 1989 року в Києвi у Республiканському будинку кiно вiдбулась Установча конференцiя – перший легальний форум незалежної громадської органiзацiї, яка вимагала прийняти Закон “Про мови в УРСР”, сiм основних принципiв якого утверджували українську мову в усiх сферах суспiльного життя. Вiдкрив конференцiю Олесь Гончар, який зазначив, що “комунiстична система влаштувала не лише атомний, але й духовний Чорнобиль в Українi. Нiвелювання української мови i культури – це злочин проти людства”.
Детальніше...
 
Свої перемоги юні футболісти присвятили воїнам-афганцям
Вівторок, 11 лютого 2014, 10:23
У дитячо-юнацькій спортивній школі №1 пройшов міський турнір з міні-футболу серед школярів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Традиційно у переддень чергової річниці виведення військ з Афганістану, цього року вже 25-ої, управління молоді та спорту міської ради спільно з Хмельницькою міською спілкою ветеранів Афганістану за допомогою спорту популяризували серед школярів патріотичний дух і знання про війну в Афганістані. В змаганнях взяли участь сім дитячих футбольних клубів: ДЮСШ №1, «Поділля», «Проскурів-Фортуна» та «Новатор». Ветерани-афганці у військовій формі, з медалями на грудях відкривали турнір.
Детальніше...
 
Обережно, бурульки!
Вівторок, 11 лютого 2014, 09:51
Нестійкі погодні умови та значне нагромадження снігового покриву сприяють активному утворенню бурульок на покрівлях споруд (особливо старих будинків з похилим дахом), виступаючих архітектурних частинах будинків та великих деревах. Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці міської ради застерігає - пересуваючись містом в період танення льоду, слід бути особливо уважним. 
Детальніше...
 
Об’єднання звітності з податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску – це зменшення документообігу та витрат часу
Вівторок, 11 лютого 2014, 09:13
Міністерство доходів і зборів планує вже найближчим часом впровадити єдину звітність з податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску. На розгляд підприємців винесено два варіанти об’єднання зазначеної звітності: приєднання відомостей про сплату ЄСВ до загальної декларації про доходи або, навпаки, внесення записів про нарахування ПДФО до звітності зі сплати єдиного внеску.
Об’єднання звітності дозволить скоротити документообіг для підприємств та самозайнятих громадян, а також зменшить для них витрати часу на виконання процедур сплати податків.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Завідувач кафедри машинознавства Хмельницького національного університету отримав відзнаку міського голови
  • Визначено переможців конкурсу «Музична палітра – 2014»
  • РЕМ повідомляє
  • Міський голова Сергій Мельник провів прийом громадян з особистих питань
  • 10 лютого – 583-тя річниця першої писемної згадки про місто Хмельницький у історичних документах
  • Декларування доходів – це реалізація права громадян на податкову знижку
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 10 до 16 лютого 2014 року
  • РЕМ повідомляє
  • Перелік об’єктів конкурсу на надання права на облаштування зупинки громадського транспорту в м.Хмельницькому (які можливо облаштувати з встановленням торговельного павільйону)
  • Захист майнових та житлових прав дітей
  • Обережно - ожеледиця!
  • 25-й річниці виведення військ з Афганістану присвятили концерт патріотичної пісні
  • У 2013 році позитивно вирішено 68% від загальної кількості звернень хмельничан до міської влади
  • Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс збільшив можливості пошуку інформації
  • Оголошується конкурс
  • РЕМ повідомляє
  • Як правильно визначити розмір державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям
  • «Свою Україну любіть!»
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 15 з 159
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02