This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-22. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 20:03
    Підприємець не має права на податкову знижку
  • 20:03
    Зміни у Довіднику ознак доходів
  • 19:03
    Щодо відносин з працівниками в Автономній Республіці Крим
  • 18:03
    Звітність з єдиного внеску подається до органів доходів і зборів
  • 18:03
    Щодо оплати праці фахівців із соціальної роботи

Читайте №3, 2014
У минулому номері журналу в колонці редактора я ставив запитання: а який, на думку контролерів, рівень зарплати є високим? Такий, щоб давав у бюджет заплановану (чи більшу) суму податків? Чи такий, щоб давав людині змогу жити? 
Боюсь, що відповіді на ці запитання ми так ніколи і не дізнаємось. Поетеса Ліна Костенко сказала: «Хто має право нам, людям, визначати мінімум? Ті, що собі призначили максимум?!».
Коли людині не вистачає коштів від зарплати до зарплати, а то й немає заробітку зовсім; коли вона перебивається випадковими заробітками чи її погляд звернений тільки за сторонньою допомогою, то вона врешті-решт починає ставитися байдуже до своєї незабезпеченості. «Чому бідний? Бо дурний! Чому дурний? Бо бідний». Порочне коло, в яке легко потрапити, але з якого важко вибратися. Людина стає байдужою й до того, що відбувається довкола неї. Втрачає волю. І таку людину кожен може легко використати у своїх корисливих цілях. 
Один роботодавець в інтерв’ю журналістам на запитання, за яким принципом він установлює рівень зарплат і скільки платить працівникам, сказав, що він гарантовано платить суму, яка б дала змогу працівнику забезпечити себе житлом, а решту той має заробити.
Держава, встановлюючи мінімальну зарплату та прожитковий мінімум, гарантує всього потроху. А чи дає?
А що ви гарантуєте та даєте своєму працівнику?
 
З повагою,
головний редактор журналу «Заработная плата»
Дмитро Кучерак

Усовершенствован порядок индексации денежных доходов

8
Нина Пидлужная
Внесены изменения в Порядок проведения индексации денежных доходов населения, чем урегулирован ряд спорных вопросов
 

Налоговый расчет ф. № 1 ДФ: за I квартал отчитываемся по-новому

9
Ирина Красовская
Утвержден новый налоговый расчет по ф. № 1ДФ. Измененился справочник признаков доходов
 

Декларирование доходов — 2013

20

Отвечал на вопросы начальник управления администрирования доходов и сборов физических лиц Департамента доходов и сборов с физических лиц Миндоходов Наумов Сергей Михайлович

Подарки к 8 Марта, или Сколько работодателю стоит внимание к женщинам

72
Ирина Красовская
Практически на каждом предприятии в канун 8 Марта поздравляют женщин и дарят им подарки. Безусловно, женщинам это нравится. Однако если с праздником поздравляет предприятие, то такие подарки отражать в учете и облагать налогом. Мы решили сделать всем женщинам-бухгалтерам свой подарок в виде консультации, которая поможет разобраться с учетом праздничных расходов
 

Новини від партнерів:

  • 06:11
    Національний форум бухгалтерів

bottom menu

       

© 2012 Заработная плата