This version of the page http://ye.ua/sms/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-22. The original page over time could change.
Народний Кореспондент | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
новини НарКор оголошення фото / відео довідник блоги контакти

У розділі "Народний Кореспондент" (НарКор) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.

19 Березня 2014

Ларин Владимир

Управление торговли и "заинтересованные "депутаты" МІСЬКЗРАДИ решили задавить МАФ (малые магазины).

14.03.2014 г. - Собрали директоров магазинов в Управлении торговли и потребовали оплатить неимоверные штрафы!!!
Если магазин занимает площадь большую чем требует "міськзрада" хоть на метр - штраф до 100 тыс. гривень.!

Такое впечатление,что под неразберихой в стране,нарушая все законы Украины и плюя на людей, решают вопросы по "Сильпо","Епицентрам" и "Тавриям В"?

Инициативная группа обратилась с Заявлением к Кабинету Министров Украины и в Генеральную Прокуратуру Украины.


18 Березня 2014

Прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

Прокуратура Західного регіону України закликає очевидців подій, що мали місце біля Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області, звернутися для співпраці

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері просить очевидців подій, що відбулися 19 лютого 2014 року під час протестної акції в м. Хмельницькому по вул. Театральній, 19, та мали своїм наслідком поранення і загибель людей, звернутися до органів прокуратури.

Зокрема, до Хмельницької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України - м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 65, тел. (0382) 70-08-81, 70-08-83 (черговий), e-mail: zru.xm@ukr.net та прокуратури Західного регіону України - м. Львів, вул. Клепарівська, 20, моб. тел. (068) 311-48-60, e-mail: zru.sk@ukr.net.

Зазначимо, прокуратура регіону проводить досудове розслідування ...
 » 


17 Березня 2014

Г.Моравецький

Шановні очільники міста Волочиськ і району! Звертаюсь до вас-задумайтесь.В такий важкий для країни час,ви,як і попередня бандитська влада,вирішили тратити бюджетні кошти та бензин(який зараз так потрібен нашим Збройним Силам) на справу яка не красила "попередників".  За рахунок бюджетників,а саме медпрацівників,яких я представляю,ви знову вирішили чистити посадки на трасі.Отямтесь!Це не на часі!Ми йдемо в демократичне,європейське співтовариство і де ви скажіть там лікар або вчитель ріже дерева ,як ЗЕК на лісоповалі.Для цього є спеціальна організація ,а якщо хочете їй допомогти ,то залучайте людей з біржі праці,які отримують гроші,а самі ще й хто-де працюють.Народ підтримав нову демократичну владу не осоромте її.Не смішіться перед Європою.Ви ж там буваєте і де ви скажіть таке бачили.Дерева білять не для краси,а ... » 


15 Березня 2014

Зоряна

Хмельничани, давайте завтра, у відповідь на московський Марш Миру прийдемо у нашому місті на щонедільне Віче з прапорами двох держав, або з кульками синьо-жовтими в одній руці і триколірними в іншій та з плакатами проти Путіна. Так всі зможуть побачити, що українці -не фашисти, вони дружні з російським народом, але проти путінської влади. Можливо так ми зможемо переконати жителів Росії та російськомовних громадян України, що ми не бажаємо нікому зла. Ми приязно ставимось до всіх людей. Ми просто хочемо бути вільними на своїй землі!!! Не будьмо байдужими. Об'єднаємось завтра о 12.00 на майдані у спільній справі за наше майбутнє!


15 Березня 2014

Леонід Мартинчук

коментарі2

1

1

Прус Леонід Іванович

Порушена кримінальна справа за № 31/0118 від 17.12.2007 року.

Засуджений Хмельницьким міськрайонним судом по статті 366 ч.1 Кримінального Кодексу України (службове підроблення документів, а умисне завищення вартості повернення ПДВ із державного бюджету не чистим на руку підприємцям, що нанесли збитки державі)

Справу закрито на підставі статті 45 Кримінального Кодексу України, так як Прус Леонід Іванович визнав свою провину у скоєні злочину.

Дана стаття не підпадає під амністію. З такою судимістю Прус Леонід Іванович не мав і не має права обіймати посади в органах державної влади.

Справа знаходиться в Хмельницькій міжрайонній природоохоронній прокуратурі м. Нетіщин.


13 Березня 2014

Володимир

коментарі1

1

«За последние сутки (на утро 13 марта) наблюдается весьма тревожная картина в плане накопления российских войск в районе перешейка, соединяющего Крым с материком. Так, по данным жителей приграничных районов, на данный момент в район Перекопа перекинута российская батальонная группа (500 человек), сформированная в Чечне. Кроме бронетехники (БТР-80 и бронеавтомобили Тигр), здесь сосредоточено до 25 артиллерийских установок». Становится ясно, что российские оккупанты готовятся серьезно воевать с Украиной после крымского референдума 16 марта, независимо от его результатов! И место для крымских татар тоже приготовлено, не нужно далеко ходить, нужно только почитать документы образца 1944 года!


13 Березня 2014

Лилия Срибна

ЄБРР збільшив кількість грантів для малого і середнього бізнесу в Україні


Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) збільшив грантову підтримку для малого і середнього бізнесу в Україні, повідомляє менеджер Групи підтримки малого бізнесу ЄБРР в Україні Наталія Бандера.
«ЄБРР збільшив кількість грантів для малих і середніх підприємств в Україні. Тому в цьому році ми плануємо підтримати близько 100 підприємств (у 2013р. – 80), заявки вже приймаємо», - говорить вона. – Фінансування надає Європейський Союз».
Н. Бандера пояснила, що ЄБРР в рамках грантової підтримки допомогає малим і середнім підприємствам залучати висококваліфікованих консультантів, здатних якісно трансформувати їх бізнес, і надає гранти для часткової компенсації оплати послуг консультантів.
«Консультації надаються у спеціалізованих ...
 » 


12 Березня 2014

Олег

Увага! В місті працюють аферисти! Два дні тому моя дружина знайшла оголошення в газеті "пропонують роботу на дому", яка заключались в сортування певного товару. Після чого вона зателефонувала за даним оголошенням і там жіночій голос розповів про чудовий заробіток в домашніх умовах, але подальшу інформацію вона розповість під час особистоі зустрічі та повідомила, що з собою необхідно мати паспорт та 400 гривень. Після чого вона попросила мене зіздити за адресою м. Хмельницький, вул. Подільська, буд.3. Приїхавши за вказаною адресою, Я побачив рекламу фірми " стимул", зайшовши в середину мене зустріла молода дівчина та почала дуже гарно розповідати про роботу на дому, але щоб кур'єр привіз товар додому для подальшого сортування, необхідно заплатити даному агентству 400 гривень, так звану гарантію. Після чого вона запропонувала ... » 


11 Березня 2014

Барбарук Вадим

Увага! Конкурс!
Розігруємо футболку з атрибутикою Клубу американського футболу "Гладіатори" м.Хмельницький!

Умови:
1. Бути учасником групи http://vk.com/gladiators_km;
2. Зробити репост цього запису vk.com/wall-57881386_687;
3. УВАГА! ТІЛЬКИ Хмельницький!

Дата проведення розіграшу 31.03.2014!
Переможця буде визначено за допомогою vk.com/randomapp

З.І. У переможця буде можливість вибрати чоловічу або жіночу футболку будь-якого розміру!


10 Березня 2014

Саша

Преміум-ліга: визначились усі півфіналісти турніру
Чергові поєдинки чвертьфінальних серій плей-офф несподіванок не принесли – усі фаворити синхронно пройшли у наступний етап
Виходить на фінішну пряму дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду були зіграні заключні поєдинки чвертьфінальних серій плей-офф, за підсумками яких визначилася четвірка колективів, які продовжить боротьбу за медалі турніру. Не менш видовищними видалися і матчі другого туру Кубку Виклику. Про все це далі у нашому огляді.
«Тетра» - «Ротор» - 3:5 (1:2)
Арбітри: А. Папірович, Божко
Голи: Ахмедов (6), Стасюк (41), Ярош (48) – Костишин (13, 36, 52), Крутяков (16), Шмаков (51)
«Тетра»: Сікора, Ахмедов, Кузьмін, Калошин, Ярош...
 » 


8 Березня 2014

хмельничанин

пьяный гаишник попал в дтп



7 Березня 2014

Саша

Кубок Івана Гончара: інтрига загострюється
Поєдинки 4-ого туру у старшій віковій групі піднесли декілька доволі несподіваних результатів

Загострюється інтрига у груповому етапі шкільного турніру «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Сьогодні були зіграні поєдинки 4-ого туру у старшій віковій групі, які сповна потішили видовищним футзалом та великою кількістю забитих м’ячів. Про все це далі у нашому огляді.

Закріпила своє лідерство у підгрупі «А» НВК №10, яка не залишила жодних шансів СЗОШ №15 – 8:3. На другу сходинку піднялася СЗОШ №1, яка виявилася сильнішою за НВО №28 – 8:5. В ще одній грі цієї групи НВК №4 мінімально переграла НВК №7 – 4:3. Підгрупа «В». На чолі «турнірки» тут закріпилася команда Ліцею №17, яка розгромила свого найближчого переслідувача в особі ТБЛ – 11:2. Покращила свої шанси на вихід ...
 » 


7 Березня 2014

Саша

УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!

Преміум-ліга: прев’ю чергових матчів плей-офф та Кубку Виклику
Другі матчі чвертьфінальних серій та поєдинки 2-ого туру Кубку Виклику обіцяють бути напрочуд інтригуючими

«Тетра» – «Ротор»

8 березня. СК УМВС. 13.00

Відкриватиме програму ігрового дня центральна зустріч 2-ого туру Кубку Виклику, у якій поміряються силами «Тетра» та «Ротор». Обидва колективи святкували переконливі перемоги у перших матчах, отож стовідстотково можна стверджувати, що переможець звітного двобою на відстань витягнутої руки наблизиться до виграшу омріяного трофею. Як і «Тетра», так і «Ротор» демонструють неймовірно видовищний футзал із великою кількістю забитих м’ячів, отож очевидно, що гра видасться неймовірно цікавою для вболівальників. Фаворита тут визначити доволі непросто, і скоріш за все визначальною у долі переможця гри стане ...
 » 


5 Березня 2014

Саша

Кубок Івана Гончара: синхронні перемоги лідерів
Поєдинки третього ігрового дня турніру несподіванок не принесли

Наближається до екватора груповий етап шкільного турніру «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Сьогодні були зіграні поєдинки 3-ого туру, які вималювали картину потенційних фаворитів та невдах першої стадії змагань. Розпочнемо наш огляд з молодшої вікової групи, де змагаються діти 2000-2001 років народження.

В підгрупі «А» на першій сходинці закріпилася НВК №7, яка виявилася сильнішою за СЗОШ №15 – 5:3. Продовжує виступати із стовідсотковим показником тут і команда СЗОШ №1, яка сьогодні так і не дочекалася на майданчику свого суперника в особі ЗОШ №22, і здобула в підсумку технічну перемогу. На відстань витягнутої руки до лідерів наблизилася НВК №10, яка зуміла вирвати мінімальну перемогу ...
 » 


4 Березня 2014

Саша

Кубок Івана Гончара: завершився другий тур
Другий ігровий змагань видався напрочуд видовищним та результативним

Набирає обертів шкільний турнір «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Сьогодні були зіграні поєдинки 2-ого туру, які сповна потішили неймовірно напруженою видовищною боротьбою на майданчику та великою кількістю забитих м’ячів. Розпочнемо наш огляд з молодшої вікової групи, де змагаються діти 2000-2001 років народження.

В групі «А» на перше місце вийшла НВК №7, яка здобула переконливу перемогу над ЗОШ №22 – 9:2. Другу перемогу в турнірі святкувала також і СЗОШ №1, яка з мінімальною перевагою здолала маститу НВК №10 – 5:4. В ще одній грі НВО №28 декласувала СЗОШ №15 – 11:2. Підгрупу «В» очолила ЗОШ №18, яка з сухим рахунком переграла минулорічного чемпіона у цій віковій групі, ЗОШ №27 – 4:0. Без очкових ...
 » 


3 Березня 2014

Саша

«Спортлідер+» поступається в рідних стінах «Урагану»
В матчі 21-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця зазнали домашньої поразки від одного із лідерів змагань, івано-франківського «Урагану»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 0:4 (0:2)

Арбітри: Роман Проць (Дрогобич), Микола Подранний (Житомир)

Голи: Шотурма Петро (2), Морено (14), Сімка Андрій (35, 39)

«Спортлідер+»: 41. Хомин Павло, 23. Лисенко Максим – 5. Михайленко Дмитро, 7. Рибак Сергій, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій, 40. Власович Валерій

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Ураган»: 12. Ципун Кирило – 4. Кіндратів Роман (кап.), 6. Валєнко Євген, 7. Сімка Андрій, 9. Кордоба Роман, 10. Шотурма Петро, 11. Боргун Орест, 16. Макаєв Ільдар, 17. Королишин ...
 » 


2 Березня 2014

Саша

Преміум-ліга: фаворити із перемог розпочинають серію плей-офф
Стартові поєдинки вирішальної стадії несподіванок не принесли
Ось і дочекалася спортивна громадськість старту вирішальної стадії Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Хоч і перші поєдинки чвертьфінальних серій плей-офф та розіграшу Кубку Виклику несподіванок не принесли, адже усі фаворити святкували прогнозовані перемоги, усі зустрічі сповна потішили багаточисленних вболівальників видовищним та результативним футзалом. Про все це далі у нашому огляді.
«Тетра» - «Ковчег» - 8:5 (6:2)
Арбітри: В. Папірович, Бондарь
Голи: П. Терлецький (8, 36), Ахмедов (11), Стасюк (13), Калошин (14, 15, 26, пен.), Пампурак (53) – Шитенков (9, 21, 31, 42), Стець (30)
«Тетра»: Сікора, Пампурак, Калошин...
 » 


28 Лютого 2014

Самооборона

За порушення ПДР (перетину подвійної суцільної) у Хмельницькому самооборона зупинила радника екс Президента України Януковича Орлецького Василя Григоровича. Той намагався відкупитися від хлопців. За таке хамство був затриманий, за фактом спроби дачі хабара складено протокол.


28 Лютого 2014

Саша

«Спортлідер+» – «Ураган». Анонс
Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на власному майданчику відібрати очки у одного із законодавців мод у вітчизняному футзалі?

2-ого березня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. У рамках 21-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах зіграють проти діючого віце-чемпіона турніру, івано-франківського «Урагану».

До звітного двобою обидва колективи підходять не у кращому настрої, зазнавши болючих поразок у попередньому турі. Івано-франківці свій попередній поєдинок проводили у Харкові, де протистояли діючому чемпіону турніру, «Локомотиву». Підопічні Євгена Ривкіна повністю контролювали хід гри, міцно тримаючи нитки гри в своїх руках. Блискуче діяв на майданчику новачок «залізничників» Бето, який ...
 » 


28 Лютого 2014

Саша

«Спортлідер-2» здобуває нічию у Львові
У виїзному поєдинку 10-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця розійшлися миром із львівською «Енергією-2»

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК “Спортлідер-2″, провела свій черговий поєдинок. У виїзному поєдинку 10-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця протистояли на виїзді львівській «Енергії-2».

Активніше розпочалу гру львів’яни, які при шаленій підтримці рідних трибун з перших секунд зустрічі розпочали відчайдушний штурм воріт подолян, проте «лідери», які грали в ті хвилини переважно грали другим номером, не лише чудово діяли у захисті, а й при першій ліпшій нагоді не вагалися турбувати Пітулю. В першій половині зустрічі обидва колективи створили вдосталь ...
 » 


1

2 3 ...  »...  97  
X
Ok Назад

Відтепер ви отримуєте можливість читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad у зручному форматі, адаптованому для мобільних пристроїв через дотаток «Google currents»

Як читати новини ye.ua на мобільних пристроях?

Перейдіть за посиланням: читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad
Або відскануйте QR-код:

1. Якщо у вас уже встановлений додаток «Google currents» – натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

2. Якщо ви ще не встановлювали додаток «Google currents» – натисніть "Завантажити Google currents (Google Медіа) для читання на оптимізованих мобільних пристроях". Після встановлення додатку перейдіть за посиланням на сайті читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad та натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

3. Запустіть додаток «Google currents» у себе на пристрої. Перейдіть у розділ «Новини» (News) або «Усі». Серед інших ресурсів ви побачите «Новини ye.ua»