This version of the page http://photo.unian.net/ukr/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-22. The original page over time could change.
Фото УНІАН - photo.unian.net - фото політиків, фото знаменитостей, постановочні фото
фотослужба агентства "УНІАН"
рус | eng
        розширений пошук
Каталог Країни
АВТОРИЗАЦІЯ
Имя
Пароль  
НОВИНИ
loading...
Про нас

Фотослужба агентства УНІАН створена 19 квітня 1999р. З нами співпрацюють більш ніж п'ятдесят ведучих фоторепортерів України. Послуги фотосервісу - це насамперед одна з перших в Україні оперативних фотослужб новин, що надає в режимі реального часу цифрову фотострічку високохудожніх і високоякісних зображень, які щодня ілюструють найважливіші події в Україні. УНІАН має також фотоархів обсягом понад 50 тис. фотографій. Стрічка фотоновин і фотоархів містять фотоінформацію про найважливіші події політичного, економічного, наукового, військового, спортивного, культурного і духовного життя України, жанрові, етнографічні і пейзажні фотознімки, портрети ведучих політичних лідерів і представників ділового світу, культури і шоу-бізнесу. Більш докладний перелік фотопродуктів і послуг приведено у розділі ПОСЛУГИ ТА ЦІНИ, порядок оформлення передплати - в розділі ЯК СТАТИ КЛІЄНТОМ.

Фотознімки УНІАН розповсюджуються на комерційній основі. Вони надаються за бажанням клієнта або у вигляді фотографічних відбитків, або в електронній формі у форматі *.JPG. 99% знімків - кольорові, розмір - 2048 пікселів по максимальній стороні кадру. Електронний варіант фото надається клієнтові протягом 10 хвилин із моменту замовлення.

Кожен бажаючий одержує можливість стати клієнтом фотослужби УНІАН, ознайомившись із переліком фотопослуг агентства і цінами на них, текстом договору, заповнивши реєстраційну форму і проплативши у зручній для нього формі передоплату за фотосервіс УНІАН.

Послуги та ціни | Про нас | Контакти | Допомога © 1998-2014 Агентство "УНІАН"
Всі права застережено