This version of the page http://aea.org.ua/projects/webinars/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-21. The original page over time could change.
Вебінари | Асоціація енергоаудиторів

Вебінари

Вебінари з енергоефективності – інформаційно-навчальний проект Асоціації енергоаудиторів.

Мета проекту –  зробити знання з енергоаудиту та енергоефектвиності доступнішими, а спосіб їх отримання – простішим.

Головні переваги Проекту:

  1. Інтерактивність (взаємодія учасників семінару не тільки зі спікером, а й між собою, висувати свої ідеї з приводу теми і спікера може кожен бажаючий).
  2. Мобільність (учасники можуть приймати участь у вебінарі як сидячи за комп’ютером, так із мобільного телефону; як на робочому місці так і у відрядженні).
  3. Економія часу і коштів. (не треба їхати у відрядження, замовляти квитки, готелі).

Вебінар – це семінар, який проводиться через інтернет. Участь у вебінарі доступна будь-якому новачкові-користувачеві. Все, що Вам потрібно – це звичайний комп’ютер з доступом в Інтернет. Наявність вебкамери, мікрофону і навушників бажано, але необов’язково. У вебінарі можна приймати участь і без вище перерахованих девайсів. Запитання можна задавати, просто набравши їх на клавіатурі, як у звичайному чаті.

Під час виступу ведучого або після нього кожен учасник може писати в чаті вебінару, щоб поставити запитання або поділитися своєю інформацією по темі вебінару.

Щоб взяти участь у вебінарі слід дотримуватись інструкції по підключенню, яка буде надіслана учасникам на електронну адресу за день до початку вебінару.

Вебінар триває 1- 1,5 години.

З питаннями та пропозиціями по співраці звертайтеся

Вікторія Коваленко
+380 67 2142304
+380 95 5940845
vk@aea.org.ua

Напишіть відгук Скасувати відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>