This version of the page http://www.ukrdzi.com/order (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-20. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Відеокоментарі експертів

27.01.2014
Перший Діловий Канал
Начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій коментує ситуацію на ринку зернових культур.  
 

20.01.2014
Перший Діловий Канал
Начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій розповів про тенденції експорту в сфері агропромислового комплексу.  
 

Всі відеокоментарі
Новини

19.03.2014
В Азіатсько-Тихоокеанському регіоні починаються переговори щодо поставки енергетичного вугілля
В Азіатсько-Тихоокеанському регіоні починаються переговори щодо поставки енергетичного вугілля протягом фінансового року (квітень 2014 – березень 2015 р.).  
19.03.2014
Український ринок цукру продовжує зміцнюватися, - ДП «Держзовнішінформ»
«Український ринок цукру продовжує зміцнюватися. З одного боку на ринку відчувається дефіцит товару, з іншого боку, роздрібні торговці використовують загальне зміцнення всіх товарних ринків і піднімають свої ціни», - повідомив начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій.  
18.03.2014
Зростання обсягу використання вітчизняних будівельних матеріалів у 2013 році
У 2013 році обсяг використання вітчизняних будматеріалів в Україні зріс на 10% і досяг 80% в загальній питомій вазі.  
17.03.2014
Зниження цін на індійському ринку базових феросплавів
Збільшення поставок феросиліція на індійський ринок призвело до зниження цін на зазначений матеріал, а слабкий попит з боку виробників сталі тільки посилив цю тенденцію.  
13.03.2014
Учасники ринку карбаміду побоюються демпінгу з боку Китаю, - ДП «Держзовнішінформ»
«Учасники ринку карбаміду побоюються повторення ситуації, що склалася в 2013 році, коли Китай «обвалив» ринок. Залишається лише сподіватися на погодні умови, які сприятимуть тому, що Китай направить основні продажі на внутрішній ринок, а найбільший імпортер китайського карбаміду – Індія, буде закуповувати значні обсяги товару», - повідомив експерт відділу хімічної промисловості ДП «Держзовнішінформ» Костянтин Кинжалов.  
12.03.2014
Зростання обсягу житлового будівництва в Україні у січні 2014 року
Зростання обсягу будівельних робіт у житловому секторі у січні 2014 року зафіксоване на рівні 0,3% до січня 2013 року, склавши 521,4 млн грн.  
11.03.2014
Ціни на залізну руду впадуть до 80 дол. США/т
Інвестиційний банк Citibank знизив свої прогнози відносно доходів сировинних компаній BHP Billiton та Rio Tinto у 2014 році на тлі пониження цінових показників на залізорудну сировину на світовому ринку.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження