This version of the page http://uaa.org.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-19. The original page over time could change.
Новини ААУ
Карта сайту > Головна> Новини ААУ

Новини

Открыть


14.03.2014 Теличенко Валентина виступить з доповіддю на ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА»

Асоціація адвокатів України повідомляє, що у ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА», який відбудеться 28 березня 2014 року в м. Києві, виступить Валентина Теличенко, відомий український юрист, з доповіддю на тему: «Люстрація: концепція та наслідки».

12.03.2014 Вронська Ганна Олександрівна виступить з доповіддю на ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА»

Асоціація адвокатів України повідомляє, що у ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА», який відбудеться 28 березня 2014 року в м. Києві, виступить Вронська Ганна Олександрівна, адвокат, Керуючий партнер «Вронський, Вронська та Партнери», з доповіддю на тему: «Розподіл майна, набутого в цивільному шлюбі. Спори щодо спільної власності подружжя».

11.03.2014 Відбувся Круглий стіл на тему: «Адвокатське досьє»

05 березня 2014 року в приміщенні готелю «Салют», в рамках роботи Комітету організації адвокатської діяльності ААУ за участю голови Комітету Ігоря Покотило, Керівника Секції організації адвокатської діяльності ААУ Олексія Шевчука та за фінансової підтримки ЮА «Шевчук та Партнери» відбувся Круглий стіл на тему: «Адвокатське досьє».

11.03.2014 Спеціальну вартість участі в ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА» продожено!

З приємністю повідомляємо що проведення Форуму підтримала значна кількість Партнерів, тому Організаційним комітетом форуму було прийнято рішення про продовження спеціальної вартості участі вІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА».

Так, сума реєстраційного внеску для членів ААУ складає – 800 грн.
Сума реєстраційного внеску для інших учасників – 900 грн.

07.03.2014 Вітаємо з Міжнародним жіночим днем - 8 березня!

Шановні жінки!

Вітаємо Вас з Міжнародним жіночим днем 8 березня!

Асоціація адвокатів України від щирого серця бажає та вашим родинам здоров’я, сімейного затишку, стабільності та впевненності в завтрашньому дні!

В день свята хочемо особливо подякувати представницям адвокатської професії, які своєю сумлінною та самовідданою працею, активною участю в громадській діяльності сприяють розвитку інституту адвокатури та суспільству України в цілому!

Зі святом Вас! 

07.03.2014 Пропозиції ВГО «Асоціація адвокатів України» щодо внесення змін до законодавства про адвокатуру

Пропозиції ВГО «Асоціація адвокатів України» щодо внесення змін до законодавства про адвокатуру

Асоціація адвокатів України звернулась з листом до Міністра юстиції України Павла Петренко, в якому виклала свої пропозиції щодо реформування законодавства про адвокатуру.

06.03.2014 Створено Робочу групу з підготовки проекту Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» у новій редакції

Сьогодні 06 березня 2014 року відбулася робоча зустріч Міністра юстиції Павла Петренка з українськими адвокатами. На зустрічі було обговорено ряд важливих для адвокатури питань, зокрема внесення змін до Закону України « Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

06.03.2014 Внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»

Шановні члени ААУ!

У зв’язку з останніми подіями в адвокатурі, є можливість для адвокатів надати власні пропозиції та зауваження щодо внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»для підготовки проекту нової редакції Закону.

05.03.2014 Увага! Перенесено дату проведення зустрічі з відомим адвокатом Гвоздієм Валентином Анатолійовичем

Увага! Перенесено дату проведення зустрічі з відомим адвокатом Гвоздієм Валентином Анатолійовичем, яка мала відбудеться 06 березня 2014 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

03.03.2014 Муравйов Олексій Валентинович виступить з доповіддю на ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА»

Асоціація адвокатів України з великою приємністю повідомляє, що у ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА», який відбудеться 28 березня 2014 року в м. Києві, виступить Муравйов Олексій Валентинович - суддя Вищого адміністративного суду України (ВАСУ), заслужений юрист України.

26.02.2014 Наталія Володимирівна Мисник виступить доповідачем на ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА»

Асоціація адвокатів України повідомляє, що у ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА», який відбудеться 28 березня 2014 року в м. Києві, виступить Наталія Володимирівна Мисник, старший юрист юридичної фірми «Гвоздій та Оберкович», з доповіддю на тему: «Судова практика щодо вирішення спорів про корпоративне управління та реалізацію корпоративних прав».

25.02.2014 Запрошуємо на зустріч з відомим адвокатом Гвоздієм Валентином Анатолійовичем

Асоціація адвокатів України у рамках проекту Клубу майбутніх адвокатів «Історії професійного успіху» запрошує всіх бажаючих взяти участь у зустрічі з відомим адвокатом Гвоздієм Валентином Анатолійовичем, яка відбудеться 06 березня 2014 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

24.02.2014 Увага! Перенесено дату проведення майстер-класу Ірини Михайлівни Калінської

Увага! Перенесено дату проведення майстер-класу Ірини Михайлівни Калінської на тему: «Психологічні аспекти медіації в роботі адвоката», який мав відбутися 25 лютого 2014 року у м. Києві.

Асоціація адвокатів України приносить свої вибачення учасникам за можливі незручності, пов'язані з перенесенням дати проведення.

Більш детальну інформацію щодо дати, місця та часу проведення буде найближчим часом розміщено на сайті ААУ.

24.02.2014 Мартинюк Наталія Миколаївна виступить з доповіддю на ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА»

Асоціація адвокатів України повідомляє, що у ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА», який відбудеться 28 березня 2014 року в м. Києві, виступить Мартинюк Наталія Миколаївна – адвокат АО «Arzinger», з доповіддю на тему: «Альтернативне вирішення спорів. Медіація як найпрогресивніший спосіб вирішення конфліктів. Застосування медіації в роботі адвоката».

19.02.2014 Відбувся Круглий стіл на тему: «Перспективи розвитку медіації в Україні»

17 лютого 2014 року відбувся Круглий стіл на тему: «Перспективи розвитку медіації в Україні».

18.02.2014 Психологичні курси в рамках «Школи адвокації» Асоціації адвокатів України

Асоціація адвокатів України запрошує усіх бажаючих на Психологічні курси в рамках Школи адвокації ААУ під керівництвом І.М.Покотило.

Для кого призначені ці курси?

Для адвокатів, юристів, керівників усіх рівнів, менеджерів, які ведуть переговори з клієнтами, партнерами, конкурентами, представниками владних структур, для всіх, хто хоче розширити арсенал методів комунікації, власні можливості та намітити нові перспективи.

18.02.2014 Кузьмук Вячеслав Сергійович виступить з доповіддю на ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА»

Кузьмук Вячеслав Сергійович – адвокат, керуючий партнер компанії «Юридичний радник» виступить з доповіддю у ІІІ Всеукраїнському весняному форумі ААУ з цивільного права та процесу «КИЇВСЬКА ВЕСНА».

17.02.2014 Відбудеться Круглий стіл Асоціації адвокатів України на тему: «Адвокатське досьє»

Асоціація адвокатів України запрошує усіх бажаючих взяти участь в засіданні Круглого столу на тему: «Адвокатське досьє».

Захід відбудеться в рамках роботи Комітету з організації адвокатської діяльності ААУ при участі Голови Комітету з організації адвокатської діяльності ААУ Ігоря Миколайовича Покотило та Керівника Секції організації адвокатської діяльності ААУ Олексія Анатолійовича Шевчука, за фінансової підтримки ЮА «Шевчук та Партнери».

14.02.2014 ЄРЬОМЕНКО ГАЛИНА ВІКТОРІВНА візьме участь у Круглому стілі на тему: «Перспективи розвитку медіації в Україні»

Асоціація адвокатів України з великою приємністю повідомляє, що у Круглому стілі на тему: «Перспективи розвитку медіації в Україні», який відбудеться 17 березня 2014 року в м. Києві, виступить ЄРЬОМЕНКО ГАЛИНА ВІКТОРІВНА - кандидат юридичних наук, керівник та викладач Українського Центру Медіації Києво-Могилянської Бізнес Школи.

14.02.2014 Увага! Перенесено дату проведення І Конференції Регіональної Асамблеї ААУ!

На численні прохання представників регіональних осередків ААУ, які задіяні в адвокатському захисті громадян, та у зв’язку із нестабільною ситуацією в країні, було прийнято рішення про перенесення дати проведення І Конференції Регіональної Асамблеї ААУ.


Новости 1 — 20 з 376
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець