This version of the page http://tgn.in.ua/skandal?device=xhtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-19. The original page over time could change.
Тернопільські гарячі новини - Скандал

Як Хоптян «мзду» збирав?

Начальник управління юстиції Ігор Бандура без особливих прикрас і «гострим» словом в останні дні розповідає про свої відносини з попереднім керівництвом Тернопільської обласної державної адміністрації. Хоча у часи правління Валентина Хоптяна один із стражів дотримання букви закону цього не пробував робити.

 Жодного разу пан Ігор не виступив із критикою щодо роботи вертикалі колишнього президента Віктора Януковича. Та вже після повалення тирана

Детальніше...

Прес-секретар Хоптяна втік

За повідомленням “Телекритики” теперішнього керівника прес-служби Тернопільської ОДА мають призначити головним редактором телеканалу “Рада” Володимира Леха.

 Це пов’язано з поверненням на посаду директора парламентського телеканалу Василя Климчука.

Нагадаємо, що з вересня 2013 року Лех працював в команді Валентина Хоптяна. Його призначили керівником прес-преслужби ОДА. Леху випала тяжка робота – відбілювати репутацію намісника Януковича та забезпечувати інформаційну підтримку дій влади у революційний час. У той час, як у

Детальніше...

На території Тернопільської області перебувають підозрілі особи

 Вони  здійснюють підривну діяльність та переконують населення, особливо військових, що треба підтримувати агресію з боку Росії.   

Про це повідомив під час Народного віче Соборності депутат Тернопільської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Леонід Бицюра.

- Є інформація про поширення  диверсійних груп на території України, - зазначив Леонід Олексійович. - Вони не зупиняються в готелях, а  шукають квартири та  різними способами

Детальніше...

Зник священик, який вчора з Тернопільщини повернувся до Криму

У Криму вдруге зник священик УГКЦ Микола Квич. Крім того зникли ще два священики УГКЦ: Богдан Костецький, який душпастирює у Євпаторії, та Ігор Гаврилів, душпастир громади УГКЦ в Ялті.

У неділю, близько 14.00, вдруге зник священик УГКЦ Микола Квич у Севастополі. Останнє, що встиг повідомити: «Якщо я більше не вийду на зв'язок, то повідомте: до мене ломляться у квартиру на вул. Хрустальова. Це міліція та проросійська "самооборона", їх багато, двері металеві, але я не знаю скільки витримають»

Детальніше...

Важливі документи прокуратури та міліції знайшли на тернопільському сміттєзвалищі (фото)

Два КАМази вщент забитими речами і документами прокуратури і міліції міста вивезли і спалили на території сміттєзвалища  в районі газопроводу у селі Велика Березовиця під Тернополем.

Тут — і форма та особисті речі працівників, комп’ютерна техніка, телефони, меблі, а також речові докази. На сміттєзвалищі можна знайти підшивки справ управління МВС та прокуратури, свідоцтва про смерть і навіть рапорти арбітра із матчу за участю ФК «Тернопіль».

До слова, журналісти

Детальніше...

У Тернополі за кермом автомобіля впіймали п’яного співробітника ДАІ

У суботу, 15 березня, близько 17 години було отримано інформацію про те, що у Тернополі на проспекті Степана Бандери їздить автомобіль марки «ВАЗ-21104», водій якого перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

На дане повідомлення правоохоронці відреагували оперативно: вже за декілька хвилин патруль ДАІ намагався зупинити дану автівку. Проте вимогу автоінспекторів водій проігнорував та спробував втекти. Міліціонери почали переслідувати транспортний засіб. Зупинити некерованого водія вдалося

Детальніше...

Кадровий скандал на Тернопільщині

Кадровий скандал розгорівся у Чортківському лісгоспі. Щоб його вирішити працівники господарства спеціально приїхали на сесію обласної ради, яка відбулася 15 березня.

 Сьомого березня директор ДП «Чортківське лісове господарство» написав заяву про звільнення із займаної посади. 11 березня колектив підприємства прийняв звернення до голови ТОДА, у якому йшлося про те, що  кандидатуру наступного директора буде узгоджено із працівниками лісгоспу. В той час до контори підприємства під’їхав Ігор Попадинець, начальник Тернопільського обласного

Детальніше...

На Тернопільщині молодики, назвавшись “Правим сектором”, вибивали гроші з бізнесменів

Тернопільська обласна організація силової структури «Правий сектор» запроваджує гарячу телефонну лінію та відкриває приймальню. Про це представники організації повідомили 14 березня на прес-конференції.

 Керівники структури також розповіли, хто саме входить до їхньої організації, оскільки почастішали випадки, що люди, які не входять до «Правого сектору» виступають від їхнього імені.

- На Гусятинщині люди під виглядом «Правого сектору» об’їжджали підприємців і намагалися силою вибити з них гроші, так би мовити, на зброю, яку мають завезти з Польщі, –

Детальніше...

Більше статей...

  1. У Тернополі учень 10 класу привселюдно пив горілку
  2. На Тернопільщині неповнолітнім продають цигарки та алкоголь
  3. Арешт олігарха з Тернопільщини пов’язаний з імовірним відмиванням грошей
Середа, 19 березня

14:02

Сьогодні відбудеться перша товариська гра тернопільської Ниви

13:22

Коли на Тернопільщині припинять дощі та сильний вітер?

12:58

Кращі джазмени України у Тернополі

12:34

Тернопільська сім’я в місяць споживає 53 яйця

11:48

Крадіїв мотоцикла та скутера оперативно розшукали збаразькі міліціонери

11:30

У тернопільському ресторані відвідувачі накинулись на адміністратора і побили майно закладу

11:07

Дмитро Підручний: Хотілося б відвідати Гімалаї та Америку

10:23

Взявши участь у псевдоакції, житель Тернопільщини втратив понад дві тисячі гривень

10:02

Кого з тернополян не призиватимуть під час мобілізації?

09:24

Середній бал атестата тернопільського випускника вираховуватимуть по-новому
Back to the top
Home