This version of the page http://www.pravex.com/ukr/services/vip (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-16. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — VIP < Послуги

новини

11.03.2014

Шановний клієнт, Ваша думка дуже Важлива для нас!

У Вас є питання по продуктах Банку? Ви отримали SМS від Банку?
Не можете додзвонитися в колл-центр?  Хочете залишити зауваження у роботі Банку?
Просимо Вас залишити Ваше повідомлення в нашій online формі. Найближчим часом ми відправимо Вам відповідь на Ваше питання.

новини

06.03.2014

Нова система лояльності «З нами краще» від ПРАВЕКС-БАНКУ

VIP

Що для Вас є важливим при відкритті поточного рахунку:

Для приватних осіб
Для корпоративних клієнтів
Для банків
VIP
Інвестиційний банкінг
Увага! Важлива інформація!

VIP

«PRIVATE BANKING FOR VIP CORPORATE» - ВАШ ПЕРСОНАЛЬНЫЙ БАНКІР

Основним завданням технології «Private Banking for VIP corporate» є забезпечення індивідуального комплексного підходу до VIP-клієнта.

Концепція персонального банкінгу передбачає закріплення за клієнтом персонального менеджера, що вивчивши потреби й побажання клієнта, формує для нього індивідуальний пакет послуг і повністю супроводжує й координує його дії в усіх функціональних підрозділах Банку (кредити, депозити, міжнародні розрахунки, розрахунково-касові операції, цінні папери й т.і.) у будь-якому регіоні країни, що дозволяє забезпечити комплексність обслуговування при вирішенні різних ділових завдань й у той же час, значно прискорити стандартні процедури надання банківських послуг. По суті, клієнт здобуває можливість мати в банку свого представника, що лобіює його інтереси і є відповідальним за надання всього комплексу банківських послуг.

Персональні менеджери ПРАВЕКС-БАНКУ проходять спеціальний відбір і є універсальними фахівцями, що знають подробиці будь-якої послуги банку, як для корпоративного клієнта, так і для приватної особи, що гарантує професійний підхід до ведення Ваших справ. Також Ви маєте можливість прямого спілкування з керівництвом банку, що дозволить врахувати індивідуальні потреби й вибудувати найбільш оптимальну модель функціонування послуги.

надрукувати сторінку »