This version of the page http://www.litech.net/pidtrimka/pitannja-vidpovidi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-16. The original page over time could change.
ЛІТех :: Питання-відповіді :: інтернет провайдер, комп'ютерны мережі, хостинг, розробка вебсайтів
КОРИСТУВАЧУ
ПОСЛУГИ
ПРО КОМПАНІЮ
ПIДТРИМКА
    • Правила
    • Питання-відповіді
    • Безпека

Відповіді на типові запитання

  • Чому зв'язок іноді переривається без явної причини?

 

Відповідь:

Зв'язок може бути перерваний, наприклад, через появу в лінії зв'язку чи в ланцюгах живлення Вашого модему короткочасного сигналу перешкоди від сторонніх потужних электроспоживаючих пристроїв. Або через низьку якість вашої телефонної лінії.

 

  • Який модем краще вибирати?

 

Відповідь:

Сьогодні для українських користувачів доступно велике число придатних модемів. Про вибір модему написано багато статей. Ідеальний випадок - це модем тієї ж моделі, що й у провайдера. Однак, такий шлях для Абонента пов'язаний з постійними витратами і турботами. Ми радимо придбати універсальні стандартні модеми перевірених і відомих фірм - Motorola, 3Com U.S.Robotіcs, USR Courіer, ІDC, Lucent.

 

  • Чому при авторизації мені повідомляється, що я ввів неправильний пароль?

 

Відповідь:

Перевірте ще раз свій пароль. Пам'ятайте, що великі і маленькі букви сприймаються системою як різні.

У Вас нульовий чи негативний баланс.

Зв'яжіться з групою технічної підтримки по телефону:2611888 для з'ясування обставин

 

  • При підключенні до мережі видається повідомлення про неможливість підібрати протокол з'єднання.

 

Відповідь:

Варто виключити Програмний стиск даних. Це робиться на вкладці Тип сервера у настроюваннях з'єднання.

 

  • Чи можна підключитися до Інтернет через програму "Гiпер Термінал"?

 

Відповідь:

НІ! Не можна. Це зовсім інша програма і служить для зовсім інших цілей.

 

  • Куди вписувати ім'я поштового сервера?

 

Відповідь:

Якщо у Вас Netscape Navіgator - ввійдіть у меню Edіt->Preferences->Maіl & Newsgroup->MaіlServer. Якщо у Вас Outlook Express - ввійдіть в меню Tool -> ІnternetOptіon.

 

  • Чи можна використовувати WWW і FTP проксi-сервер ? Яке ім'я в проксi-сервера?

 

Відповідь:

Можна.

Ім'я проксi-сервера - proxy.litech.net , порт - 8080.

 

  • При роботі з російськими чи українськими сайтами в окремих випадках текст з'являється у вигляді послідовності маленьких і великих символів, що не читаються. Що потрібно зробити, щоб прочитати такий текст?

 

Відповідь:

В Інтернеті використовуються кілька російських кодувань. Найрозповсюдженіші з них - це КОІ-8 і Wіn-1251. Якщо броузер налаштований на кодування Wіn-1251, а сторінка, на яку Ви зайшли, написана в КОI-8, Ви побачите текст, що не читається.

 

  • Якщо якість зв'язку на моїй АТС дуже низька, що можна зробити для запобігання розривів зв'язку?

 

Відповідь:

Якщо лінія погана, спробуйте поекспериментувати зі значеннями регістрів S9 і S10 Вашого модему. Цими регістрами задаються тимчасові параметри захоплення несучої. У кожнім з цих регістрів може бути записане число від 0 до 255, що показує час, вимірюваний у десятих частках секунди. Якщо несуча на лінії пропадає на час більше, ніж значення S10 (наприклад, через перешкоди або поганий контакт), то зв'язок розривається. Якщо несуча з'явилася на лінії, то перш, ніж модем її захопить, повинен пройти час, обумовлений регістром S9. По замовчуванні значення цих регістрів складають: S9=6, S10=7. Щоб взагалі заборонити розрив зв'язку через втрату несучої, можна записати в регістр S10 значення 255 (команда ATS10=255). Багато хто так і робить, але при цьому виникає один неприємний момент: модем буде "зависати" на лінії поки його не скинеш в ручну (наприклад, вимиканням живлення). Ми радимо наступні значення для цих регістрів: S9=30, S10=80 чи навіть S9=40, S10=100. З цими значеннями, отриманими эксперементальным шляхом, модем буде добре триматися на лінії, але в цеж час не буде "зависати" у випадку, якщо віддалений модем насправді вже розірвав зв'язок. Команда для установки цих значень: ATS9=40S10=100.

Також, якщо Ваш модем - USRobotіcs Sportster чи Courіer, можна спробувати штучно знизити швидкість з'єднання командами &N і &U. Перша встановлює максимальну швидкість з'єднання, друга - мінімальну. Наприклад, команда для обмеження швидкості між 19200 і 26400 виглядає так: AT&U10&N13.

 

  • Я встановив з'єднання, але такі програми, як Netscape чи Mіcrosoft Іnternet Explorer повідомляють, що сервер не знайдений або не знайдений зазначений DNS.

 

Відповідь:

Швидше за все при установці з'єднання Ви допустили неточності при введенні необхідних параметрів настроювання. Загляньте в розділ Настроювання з'єднання (підрозділ Настройка віддаленого доступу до мережі) і перевірте правильність параметрів настроювання.

 
Заплатити
Способи оплати Видрукувати рахунок
 
Зареєструвати домен
Способи оплати Видрукувати рахунок
 
Поради користувачу
Питання-відповіді
 
Як нас знайти?
Схема доїзду оплати Контакти
 
КОРИСТУВАЧУ :: ПОСЛУГИ :: ПРО КОМПАНІЮ :: ПIДТРИМКА
© 2010 ЛІТех, м.Львів 79000, вул.Дудаєва 15, info(at)litech.net, тел.:+380 32 2611888, факс:+380 32 2611896