This version of the page http://www.harchovyk.com/advert_gazeta.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-16. The original page over time could change.
HARCHOVYK.com - інформаційний портал харчової галузі
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Головна

Реклама в газеті «Харчовик» та спеціалізованих виданнях «М’ясна індустрія» і «Пекарня та Кондитерська»

 Широке розповсюдження інтернет-порталів, безумовно, є прогресивним явищем завдяки їх оперативності та доступності. Водночас не втрачають свого значення паперові носії інформації, тобто традиційні газети, адже надрукована в них інформація зберігається на будь-який термін, потрібний споживачу, тобто передплатнику. Це своєрідний документ, який не можна стерти, щоб замінити його іншим.

Тому ми пропонуємо Вам розміщення реклами в газеті «Харчовик» та спеціалізованих виданнях «М’ясна індустрія» і «Пекарня та кондитерська». Можливість вибору різних форм реклами в різних цінових сегментах дає змогу рекламуватись у наших виданнях як великим компаніям, так і представникам середнього та дрібного бізнесу.

 

Перегляньте медіа-план, дізнайтеся ЦІНИ на рекламу без завантаження файлу

або Завантажте медіа-план у PDF українською (ціни у гривнях), чи російською (ціни у євро)
 


  Всеукраїнська галузева газета «Харчовик» - видання для виробників і постачальників харчової та переробної галузі. Виходить з двома спеціалізованими виданнями «М’ясна індустрія» і «Пекарня та кондитерська».

«Харчовик» подає достовірну, своєчасну та якісну інформацію про стан і тенденції харчової галузі, публікує офіційну інформацію, оглядові та аналітичні матеріали, галузеві та корпоративні новини, репортажі про галузеві події, у тому числі виставки, конференції тощо.

«М’ясна індустрія» і «Пекарня та кондитерська» - спеціалізовані видання, у яких публікуються статті про нове обладнання, технології, інновації для виробництва м’ясної, хлібної та кондитерської продукції.

«Молочна індустрія», «Індустрія напоїв» – постійні тематичні сторінки «Харчовика», на яких висвітлюється інформація про сировину, обладнання, інгредієнти, технології для молокопереробної, пивоварно-солодової, лікеро-горілчаної, виноробної промисловості, а також виробництва безалкогольних напоїв.

Періодичність виходу «Харчовика» – 2 рази на місяць. Тираж –8 000 прим.
Періодичність виходу «М’ясної індустрії» і «Пекарні та кондитерської» – раз на місяць. Тираж – 8 000 прим. 
Розповсюджується «Харчовик» разом із спеціалізованими виданнями «М’ясна індустрія» і «Пекарня та кондитерська» за передплатою, на спеціалізованих виставках та розсиланням на підприємства харчової та переробної промисловості.


Послуги порталу за тегами:

Реклама на порталі Елітний, Бізнес, Базовий пакети Комерційні новини, статті VIP-пропозиції

 

Версія для друку Додати до закладок
Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   
 Реклама: гороскоп весы на сегодня , загляни гороскоп в Киеве | - Daniel Wilson is ready to share the knowledge on casino slot machines game game. . Подробное описание Листогиб у нас на сайте.
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Новини
Статті
Торговий майданчик
Каталог учасників
Пакети порталу
Реклама на порталі
Реклама в газеті
Передплата газети
Теги
© 2008—2012 HARCHOVYK.com. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”