This version of the page http://www.dinai.com/preimyshwstva-sps-dinay (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-16. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
Переваги ДПС
  • Довідково-правові системи (ДПС)
  • Дінай Air
  • Дінай:ЕСПРЕСО
  • Що таке ДПС
  • Дінай:ДАЙДЖЕСТ
  • Як вибрати ДПС
  • Переваги ДПС
  • Гарантії якості
  • Додаткові сервіси
  • Умови придбання

Довідково-правові системи «Дінай» побудовані за принципом «Все, що Вам необхідно, і нічого зайвого». Працюючи з нашими системами, Ви заощаджуєте час на пошук відповідей на Ваші запитання, отримуючи при цьому максимально повну і достовірну інформацію. Цьому сприяє ряд унікальних особливостей, які відрізняють ДПС «Дінай» від правових систем, пропонованих іншими виробниками.

Інтелектуальний підхід при наповненні систем

Вся інформація у системах «Дінай» представлена у вигляді динамічного інтелектуального класифікатора - багаторівневого дерева тематичних розділів. Документи за тематичними добірками розподіляють експерти Компанії після докладного вивчення і детальної аналітичної обробки. Завдяки цьому матеріали групуються у першу чергу за змістовою відповідністю тій чи іншій тематиці, а не за критерієм наявності ключових слів в назві (як у випадку автоматизованого сортування). Таким чином, один документ може бути присутнім відразу у декількох розділах, відповідних йому за змістом.Це гарантує Вам отримання найбільш повної інформації, що безпосередньо стосується тематики Вашого запиту.

Надходження документів безпосередньо із першоджерел

Інформація до довідково-правових систем надходить безпосередньо з першоджерел - державних органів, що видають нормативні документи, з якими у Компанії налагоджені багаторічні договірні партнерські відносини. Серед таких установ - Міністерство юстиції, ДКЦПФР, Фонд держмайна. Завдяки такій співпраці документи та аналітичні матеріали у ДПС «Дінай» з'являються раніше, ніж у інших правових системах.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Зовнішній вигляд ДПС «Дінай» поєднує сучасний дизайн із простотою та зрозумілістю у використанні. Інтелектуальний класифікатор реалізований у вигляді дерева каталогів, що робить його інтуїтивно зрозумілим та зручним у використанні, дозволяє візуалізувати структуру законодавства щодо регульованих сфер діяльності.Рядок меню, панелі інструментів, вікна пошуку - ці і багато інших елементів інтерфейсу - прості та зрозумілі для будь-якого користувача, навіть для початківця.Усі кнопки оснащені не тільки піктограмами, але і підписами.Передбачено вибір мови інтерфейсу - української або російської.

Гарантовано УСЯ інформація станом на дату, зазначену в системі

Кожне наступне поновлення приймається програмою лише за умови нормального та повного проходження попереднього. Система контролює цілісність поновлення. Поряд із назвою системи завжди відображається дата останнього поновлення. Це свідчить,  що на зазначену дату у базі знаходиться вся належна інформація.

Таким чином, навіть при нерегулярному проведенні поновлення бази даних Ви отримуєте всю актуальну інформацію станом на дату, зазначену в системі.

Унікальний контекстний пошук

Революційний алгоритм дозволяє здійснювати пошук документів за словосполученням з тексту, причому, передбачено можливість задавати як точну відповідність зазначеній фразі, так і з урахуванням наявності до 5 проміжних слів. Такий інструмент допомагає знайти певну фразу навіть у випадку, якщо Ви не знаєте її точного формулювання.

Прямі договори з друкованими виданнями про розміщення консультаційних матеріалів

Компанія «Дінай» першою в Україні започаткувала підключення у довідково-правові системи консультаційних матеріалів із провідних профільних ЗМІ. Сьогодні Компанія підтримує договірні відносини з більш ніж 30 відомими спеціалізованими виданнями України, а також низкою авторитетних юридичних та аудиторських фірм, які регулярно надають свої матеріали для розміщення у ДПС «Дінай». Завдяки цьому наші користувачі мають можливість своєчасно знайомитися з думкою експертів щодо найбільш актуальних питань.

Тільки актуальні документи

Усі документи, представлені у ДПС «Дінай», проходять унікальну аналітичну обробку на предмет визначення актуальності. Документи, що цілком втратили чинність (скасовані іншими документами), не видаляються із бази, а переносяться до розділу «Архів». Крім того, бувають випадки, коли документ не скасований офіційно, але не є чинним за змістом (наприклад, роз'яснювальний лист до Закону, який втратив чинність):  такий документ також переноситься до «Архіву». Завдяки цьому Ви не ризикуєте скористатися не скасованим, але застарілим за змістом документом.Таким чином, до основного дерева інтелектуального класифікатора включено лише актуальну інформацію.

Вигідні умови співпраці

Одна з вагомих переваг ДПС «Дінай» в порівнянні з іншими аналогічними продуктами - помірна вартість як базового інсталяційного комплекту, так і місячного абонентського обслуговування. При купівлі базового комплекту Ви отримуєте можливість безкоштовного підключення додаткового робочого місця. Усі користувачі довідково-правових систем «Дінай» можуть користуватися унікальними аналітичними ресурсами та інструментами, а також забезпечуються якісною інформаційною та технічною підтримкою. Крім цього, Компанія надає Вам ряд додаткових сервісів та пільг: безкоштовне замовлення окремих документів, пільгова участь у заходах, організованих Компанією «Дінай», всілякі програми, що дозволяють одержувати знижки або цінні подарунки.

 

 

Лiнiйка продукцiї
ПФ
Дiнай:Професіонал
ГБ
Дiнай:ГРОСБУХ
БС
Дiнай:БОС
ЗЕ
Дiнай:ЗЕДексперт
ЦП
Дiнай:Цінні папери
СП
Дiнай:Судова практика
всi продукти
Факти про ДПС Дiнай

Чи знаєте Ви, що у правовых системах "Дінай: Бос" и "Дінай: Професіонал" міститься більше 1 000 типових посадових інструкцій

У правовій системі "Дінай:Цінні папери" зібрано воєдино та систематизовано 4 тис. консультацй з питань цінних паперів, фондового ринку та приватизації.

Оцінить бухгалтер: більш ніж 20 000 консультацій з бухгалтерії та оподаткуванню у правовій системі "Дінай: Гросбух"

Нове в ДПС
2014.02.10
Які коди КВЕД може обрати ФОП, щоб працювати в 1 або 2 групі єдиного податку
2014.02.04
Актуальна тема: "Фінансова звітність – 2013"
2014.01.22
До уваги бухгалтерів!
всi новини

Актуальне
Auman грузовики foton.